@HASAN TONBUL
hocam abonelik dediğiniz için internetten izlemeyi kastettiğinizi varsayıyorum. şöyle ki birkaç seçenek var;
- tivibu web. 4 paket var ve sadece en alt pakette yok eurosport, diğer 3ünde var. (bu arada eurosport 2 de var. yayınlar iki kanalda da türkçe) inceleyerek seçebilirsiniz. yayınlarda 45 dakika geriye sarabilme özelliği var. eurosport'un bulunduğu en düşük paket aylık 11 TL. ((link) linkinde paketleri belirttim) 100e yakın başka kanal da var yerli ve yabancı.
- eurosport player. eurosport'un kendi internet üzerinden stream servisi. eurosport hd, eurosport, eurosport 2 ve eurosport int adında galiba 4 kanal varmış bunda. hiç denemedim. ama pahalı geldi. aylığı 5, yıllığı 40 €. yıllık alsanız 120 TL yani. yayınlarda geriye sarma var mı bilemiyorum.
- bunların dışında bir resmi platform ben bilmiyorum eurosport'u veren. d-smart daha yeni çıkardı eurosport'u kanalları arasından. digiturk'te var (ama eve fiziki kutu alırsanız var, internet servisi digiturkplay'de [ben kullanıyorum aylardır] eurosport kanalları yok malesef ) ona da şimdi baktım şöyle oluyor; eurosport + es2 + es news (ben de ilk kez duydum şu an) + es hd'nin bulunduğu bir paket adı var sporsever paketi, fiyatı 4 tl. bunu kullanabilmek için giriş paketi lazım. giriş paketi 15 TL'den başlıyor o da standart kutulu fiyat aylık. hd kutu'nun farkı da aylık 7 tl. yani minimum 15 + 4 + 7 aylık 26 TLye geliyor izlenebilir bir yayının fiyatı. çok mantıksız.
yani toparlarsam;
- tivibu web, aylık minimum 11 TL
- eurosport player; aylık 15, yıllık 120 TL
- digiturk (eve kutu alınması lazım); aylık minimum 26 TL. en mantıklısı tivibu ki ben de onu kullanıyorum zaten.. hayırlı değerlendirmeler