Şimdi Nibali işi karışık zira Liquigas buraya Nibaliyi esas çocuk olarak getirdiyse de,Sagan büyük sükse yaptı.Takım dağınık.Bugün inişin sonuna doğru Sagan Nibaliyi yakaladı.Sonra ne oldu?Hiç.Nibaliyi en azından 3-5 km taşıyabildi mi? Hayır.Peki Basso?O eski filmlerin esas çocuğu,o da yardımcı olamadı.41 lik Voigt adeta ders verdi;helal olsun.
Radioshack ise BMC ye çalışmak şöyle dursun,yaralı parmağa işemez.BMC insiyatifi alıp pelatonu yönetecek,tempo yapacak güce sahip değil.Evans ı finish e taşıyacak adamlar 8-10 km kala kapsülden ayrılıyorlar;güçsüzler.Üstelik en zorlu etaplar daha gelmedi;ya zayıf'ı oynayarak,bugün başlayacak daha zorlu etaplarda "Pişti" yapmayı planlıyorlar,ya da benim İtalyada Basso dan beklediğim patlama gibi,hepsi tam bir balon.
Bir çift lafım da Gilbert'e:Oğlum Gilbert,sen böyle takımlarda domestik falan olamazsın,olmamalısın.Ciğercinin kedisi olup kapıda bekleyeceğine,sokak kedisi ol,kendin ol.
Ben İtalya sırasında,"SKY bir HTC değil" derken,şimdi acaba yanıldım mı? Sorusunu sormaya başladım.İnşallah altından başka işler çıkmaz.