adrenalinin yanısıra psikoloji de var tabii...sağ gösterip sol vurmak mesela.
daha erken desem de 39 yaşındaki lance'nin ve tırmanıştaki hepsinin saatlerce kalbinin 150-170'te takılı olarak atması bazen acayip ürkütüyor. nasıl dayanıyorlar bu baskıya?
geçmişe dair hikayeleri ve anlık olarak anlatımlarının doyurucu olması yanı sıra spikerler de sanki boncuk bulmuş gibi ah vah dediler lance için...
lance yerini güzel bi şekilde devrediyor ve hala bisikleti sakız gibi çiğniyor. yapabileceğini de en iyi bi şekilde yapıyor ama geçen sene ortağı bruynel ile contadorun da varlığı farklı bi motivasyondu diye düşünüyorum.
TdF bu sene kurtlar sofrası oldu olmasına da siz de bi sarı mayo için çarpışan adamları yazar mısınız?
evans giroyu da koştu geldi şimdi göründü görünmesine de girodaki gibi zayıf kalmaz takım umarım.
quickstep ve saxobank 7 etaptır turu sahiplenmişlerdi, coşkulular da..
sarı mayo için tek adam contador sanki.
14 etap kaldı. şööyle bi hesap yaptım : 1 tanesi zamana karşı, sonuncu etabı da kapanış diyelim. 11-13-18. etaplar da düz dersek. 9 tırmanışlı çetrefilli etap var önümüzde kozların konuşulacağı. bu kalplere, tecrübe, bacak ve ciğerlere bakılırsa birşey söylemek için henüz erken diye düşünüyorum.
bugün bi yüz görümlüğüne çıktı "bizimkiler".
cadel, andy, contador, basso...
abileri de arkadan galiba bi "aferin" demiştir
yarın herkese iyi tatiller