Scudo Sports

Tour De France 2010

lance ufak bir kaza geçirdi sanırım iki yolun birleştiği toplu kısımda 50 km civarı kala

Scudo
Euro Sport kanalından Türkçe yorumlar ile izleyebilirsin.
Verilen link çok geriden geliyor...

@Volkan ULUÇ
evimde eurosport u izleyeceğim bir sistem yok..

uğur verdiğin linkde bloklandı...

varmı başka link verebilen???

Euro sport ta yayını Türkçe sunan iki spiker arkadaşın adlarını bilen varmı?

Andy ilk dağ etabını almış bulunuyor.yürü be adamım...:)

Lance Armstrong için yazık oldu diyebilirim,bugun şansızlık adamın yakasını bırakmadı,gerçi geçirdiği kazalar olmasaydı da pek başarabilecekmiş gibi görünmüyordu.Geride kalınca yarışa daha fazla asılmadı.Sonuç olarak 11 dakikanın üzerinde bir fark yemiş oldu.Eurosport spikeride Lance Armstrong için 8.şampiyonluk hayalinin suya düştüğünü belirtti.
Son metrelerdeki Andy nin atağı müthişti.Contodor ne yazık ki karşılık veremedi.Artık favorim Andy Schleck. :D
Acaba Frank Schleck yarışta olsaydı daha büyük bi fark oluşur muydu

Andy'ye bravo. Sanchez alsa etabı sevinirdim, bugünkü adamımdı.

Bu arada ilk defa Contador kaçan sarı mayo iddialısı birini takip etmedi.

Lance için tur bitmiş değildir, geçmişte bu tip süre farklarının kapandığı enterasan günler oldu. Şimdi genel klasman için iddiasız gibi göründüğünden o kaçarsa kimse takip etmez. Ama kendi karar verecek bu gece yayınlar.

Genel klasman

1. EVANS Cadel 121 BMC RACING TEAM 37h 57' 09"
2. SCHLECK Andy 11 TEAM SAXO BANK 37h 57' 29" + 00' 20"
3. CONTADOR Alberto 1 ASTANA 37h 58' 10" + 01' 01"
4. VAN DEN BROECK Jurgen 101 OMEGA PHARMA - LOTTO 37h 58' 12" + 01' 03"
5. MENCHOV Denis 191 RABOBANK 37h 58' 19" + 01' 10"
6. HESJEDAL Ryder 54 GARMIN - TRANSITIONS 37h 58' 20" + 01' 11"
7. KREUZIGER Roman 44 LIQUIGAS-DOIMO 37h 58' 54" + 01' 45"
8. LEIPHEIMER Levi 25 TEAM RADIOSHACK 37h 59' 23" + 02' 14"
9. SANCHEZ Samuel 181 EUSKALTEL - EUSKADI 37h 59' 24" + 02' 15"
10. ROGERS Michael 118 TEAM HTC - COLUMBIA 37h 59' 40" + 02' 31"
11. GESINK Robert 195 RABOBANK 37h 59' 46" + 02' 37"
12. SASTRE Carlos 91 CERVELO TEST TEAM 37h 59' 49" + 02' 40"
13. BASSO Ivan 41 LIQUIGAS-DOIMO 37h 59' 50" + 02' 41"
14. WIGGINS Bradley 31 SKY PRO CYCLING 37h 59' 54" + 02' 45"
15. VINOKOUROV Alexandre 9 ASTANA 38h 00' 14" + 03' 05"

39. ARMSTRONG Lance 21 TEAM RADIOSHACK 38h 10' 35" + 13' 26"

Yarın tatil. Bu da Salı günü;

http://www.letour.fr/PHOTOS/TDF/2010/900/PROFIL.gif

Madeline den sonraki iniş önemli olacak.

@uguryes666

Sanki Contador karşılık veremediğinden değil de, karşılık vermek istemediğinden zorlamadı gibi geliyor bana. Çünkü Contador gerçekten çok güçlü bir bisikletçi ve yarışın sonundaki atakların tamamına hiç zorlanmadan karşılık verdi. Andy Schleck'e karşı zamana karşıdaki üstünlüğünü de göz önünde bulundurursak benim için hala Contador en büyük favori.

Armstrong'un durumuna çok üzüldüm açıkçası. Ama yine de birşey söylemek için çok erken. Pireneler'de bir patlama bekliyorum ben Armstrong'dan. Zamana karşıda da oldukça başarılı bir bisikletçi. Bu nedenle aradaki 11 dakikalık fark Armstong için kapatılamayacak bir fark değil aslında. Gönlüm Paris'te ilk 3'te yer almasından yana, ki bunu başarabilecek hırsa sahip olduğunu düşünüyorum ama güç konusu biraz muallakta tabi ki. Armstrong'un yaş dezavantajına bir de Radioshack'in bu kadar kötü performans sergilemesi eklendiğinde Lance'in işi çok zor gözüküyor. Domestiklerinin iyi çalışması durumunda Armstrong'un bu farkı kapatması çok da zor değil bana göre.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
caner iyide sarper ayar ediyor bazen insanı..o kadar kolaysa çık yarış diyesi geliyor insanın

Lance'e gerçekten çok şaşırdım.Beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.Andy güzel bir zafer kazandı.Astanalıların içinde iyi tutundu.
İlerki etaplar çok kıran kırana geçecek gibi çünkü Evans'ta iyi görünüyor.Lance'e önümüzdeki etaplar çok büyük iş düşecek gibi.Bakalım eski şampiyon başarabilecek mi?Çok zor ama Lance bu,ne yapacağı belli olmaz.Ullrich zamanında da böyle bir taktik yapmışlardı ve işe yaramıştı.Ufakta olsa içimde bir umut var..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
adrenalinin yanısıra psikoloji de var tabii...sağ gösterip sol vurmak mesela.
daha erken desem de 39 yaşındaki lance'nin ve tırmanıştaki hepsinin saatlerce kalbinin 150-170'te takılı olarak atması bazen acayip ürkütüyor. nasıl dayanıyorlar bu baskıya?

geçmişe dair hikayeleri ve anlık olarak anlatımlarının doyurucu olması yanı sıra spikerler de sanki boncuk bulmuş gibi ah vah dediler lance için...

lance yerini güzel bi şekilde devrediyor ve hala bisikleti sakız gibi çiğniyor. yapabileceğini de en iyi bi şekilde yapıyor ama geçen sene ortağı bruynel ile contadorun da varlığı farklı bi motivasyondu diye düşünüyorum.
TdF bu sene kurtlar sofrası oldu olmasına da siz de bi sarı mayo için çarpışan adamları yazar mısınız?

evans giroyu da koştu geldi şimdi göründü görünmesine de girodaki gibi zayıf kalmaz takım umarım.

quickstep ve saxobank 7 etaptır turu sahiplenmişlerdi, coşkulular da..
sarı mayo için tek adam contador sanki.
14 etap kaldı. şööyle bi hesap yaptım : 1 tanesi zamana karşı, sonuncu etabı da kapanış diyelim. 11-13-18. etaplar da düz dersek. 9 tırmanışlı çetrefilli etap var önümüzde kozların konuşulacağı. bu kalplere, tecrübe, bacak ve ciğerlere bakılırsa birşey söylemek için henüz erken diye düşünüyorum.

bugün bi yüz görümlüğüne çıktı "bizimkiler".
cadel, andy, contador, basso...
abileri de arkadan galiba bi "aferin" demiştir :)

yarın herkese iyi tatiller

bu gün seyredemedim. Ama lance nin 10 dakika dolaylarında fark yemesi beni çok üzdü, bence artık bitirdi. zaten 5 çocuğuda yoldaymış. çok üzgünüm ama cocuklarının yanına daha erken gidecek gibi. LANCE olmayınca benim için turun fazla heyecanı kalmadı, hiç olmazsa sAkin sakin izlerim. keşki bu sene katılmasaydıda, bende huzur içinde ANDY destekleseydim. şimdilik o heyecanım yok
OFF LANCE OF. 7 turu alıp başarının en tepesinde, zirvede tek başınayken. bu dönüşü niye yaptın, seni düşerken görmek. yarış bittikten dakikalarca sonra finiş cizgisine geldiğini görmek bana çok acı veriyor. hep seni hatırlarken üstünde artık sarı mayoyu hayal edemiyecem. oysa SARI MAYO SANA ÇOK YAKIŞIYORDU. YİNEDE SEN BİR NUMARASIN. GERÇEK ŞANPİYONSUN. BİZLERE BAŞARILARINLA DOLU 7 SENE YAŞANTIĞIN İÇİN SANA MİLYONLARCA KERE TEŞEKKÜR EDERİM. YERİN ASLA DOLMAYACAK

düşüncelerinizi aynen paylaşıyorum,tur bu şartlarda benim için bitti,kimin alacağının hiç anlamı yok ,sadece akşam belki özetleri izlerim.Çok dramatik ama yapıcak birşey yok.

Geri