Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
@ozan ulutaş

tabii Ozan kardeşim
yarın haberleşiriz
cebini yaz mesaj atayım

Ben dershane sınavı yüzünden katılamacağım :(:/. Çok özür dilerim . Şimdiden iyi eğlenceler... Baldırlara kuvvet...

Burası hareketlenmeye başlamış. İçim kıpır kıpır :p oldu.
Keşke vaktim olsa da milleti organize etsek.
Bisiklete bir süredir en fazla 15-20 kmlik yaptığım için ve Ramazan girdiği için kondisyonuma güvenemiyorum.
Gönül ister ki Bayramdan sonra toparlanmama vakit olsa da Çerkezköy-Çorlu-Türkgücü-Tekirdağ Turumuzu tekrar etsek.
Eğer ki Eylül ayı içerisinde ayarlayabilirseniz Çerkezköy'deki herkesle tanışma adı altında ufak bir Tepe Emlak Konutları Turu gerçekleştirebilirsiniz.
Yeni yaptıkları yol kaymak gibi olmuş. Test edildi, onaylandı.
İstanbula giden araçlar yolu eskitmeden lastiklerinizle o yolu aşındırın derim ben.
Veya Hallaçlı tarafına, veya rüzgarsız bir havada Çorlu tarafına, gidilebilir.
"Gidilebilir" diyorum çünkü söz veremiyorum.
En yakın zamanda toplu fotoğraflarınızı bekliyorum.
"Başınızda kaskınız, mataranızda suyunuz eksik olmasın."

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
Sonbaharı iyi değerlendirelim. Şu mübarek Ramazan ayı hayırlısıyla bir bitsin, güzel organizasyonlar yapalım. ;)
Saygılar.

@i.golge

Bu arada hayırlı olsun, bir an önce tanışıp birlikte pedallamak dileğiyle...
Saygılar.

İnşallah mehmet abi şu Ramazan ayı çıktımı bide şu fizik sınavını atlatıyım.Pedallamaya tam gaz devam edeceğiz ;)

yarın yani pazar günü Dinçer abinin evinin orda buluşuyoruz
güzergahı birlikte belirleyeceğiz
neresi derseniz Altınova kavşağındaki sitelerde bakkalın önü

selamlar...
sabah 09:00 da altınova kavşağı özgür sitesi önünde buluşuyoruz. arkadaşları bekliyoruz.

bu konu Sahipsiz kaldı sanırım..! Hayrabolu da Bmx çi arkadaş Ben Namık kemal üniversitesine geliceğim ayın 23 ün de o zamn görüşürüz inşallah.!

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
yarın bir tur yapalım mı ne dersiniz?

bayram veya bayram sonrası için gezi düşünceleriniz nelerdir
haydi kardeşlerim

Abi benim dershane başladı.Hay aksi yha üf...Bu cumartesi bir yerlere pedallamayı düşünüyoruz.(Ozanla beraber katılmak istiyen olursa haberleşelim.msn adresim street-street@windowslive.com telefonda 05462665334 ulasabilirsiniz. Saygılarımla...

@i.golge
Bayramda veya sonrasında okullar açılana kadar gezi düzenlerseniz seve seve katılırım.

Tekirdağ-Barbaros-Kumbağ-Yeniköy-Uçmakdere Gezisi

umut yılmaz -gökhan erdoğan Lüleburgaz Bisiklet Grubu

Geri