Arkadaşlar ARtık Bir grup kurmanın zamanı Geldi Tekirdağda yeni bir oluşum kurark yaz kış gezmeyi düşünüyorum eğer katılmak isteyen olursa imzamda Msn ve telefonum bulunuyor 1 kaç kişi takıldığımız arkadaşlarımız var onlarla Çorlu Naip kumbağ Değirmenaltı gıbı turlar yapıyoruz ama grubu buyutmek için katılıma ihtiyacımız var herkezı beklıyoruz saygılarr
Merhaba Ali nasılsın?Öncülük edin Tekirdağda bir bisiklet derneği kurun.EBİS olarak elimizden gelen katkıyı sağlarız.(Tüzük hazırlanmasında yardımcı olmak gibi)
sadrettin hocam benim tekirdağla ilişiğim neredeyse kesildi artık edirneliyim ve tekirdağa 3 4 ayda bir gidiorm o da bir iki günlüğüne.kaldı ki tekirdağda bir bisikletçi grubu var anadolu lisesi hocalarından oluşan ama onlar kendilerini burada belli etmiyorlar ve kendilerini pek tanımıyorum. Artık Edirne'deyim ve Ebis le yoluma devam ediyorum kaldı ki tekirdağ da bu işi gerçekleştirebilecek genç arkadaşların olduğuna inanıyorum bilhassa MTB tarzı bisikletçilik konusunda iyi parkurlar var tekirdağ'da onlar da buna hevesliler...Tekirdağ bisiklet kullanımı için çok uygun bir yer değil ulaşım amacından ama en azından bisiklet yolu var sadece grup olmak biraz sıkıntı bu yaz başında çok güzel bir grup oluşuyodu ama arkadaşların bir kısmının tayinin çıkması ve birkaçının bisiklet değiştrmesiyle kaldı bu işler ve ayrıca tekirdağda bisikletseverler de birbirini pek tanımıyor açıkcası...ama Edirne'nin konumu, coğrafi yapısı, öğrenci şehri olması ve insanların iletişiminin yakın olması, bisiklet kiralanan yerlerin çok olmas,ı bisiklet kullanımı konusunda insanların hevesini arttıracak unsurlar olarak oldu şu ana kadar..ama tekirdağ da böyle bir imkan yok..çarşıda neredeyse bisiklet kullanan yok. O yüzden şu aşamada biraz zor görüyorm. Yani bisiklet grubu olabilir ama klüp olarak pek iyimser görmüyorum geleceği..
Selamlar,
Tekirdağ'da Zirve Dağcılık Tekirdağ Temsilciliği var.
Temsilciliğin bisiklet faaliyetleri de olacak. İçlerinde bisiklet ile ilgilenen epey bir arkadaş var.
İletişim kurmak istersen ualkan (at) gmail.com adresinden bir mail at.
Sağlıcakla kal,
Furkancım seninle gayet iyi tanışıyoruz bugece bizim buraya gelde bi konuşalım bu konuyu ayrıca ben Sadrettin hocamlada konuştum.Çok bilgilendirdi beni sağ olsun var olsun.Bu bilgilerdende iyi bir sonuç çıkaracağımızı düşünüyorum.Bizim şimdi senle ve 1-2 arkadaşla yapacağımız iş Tekidağ'da ciddi bisiklet kullanları bulmak veya bisiklet kullananları ciddileştirmek ve bisiklet kullanımını daha güzel bir hale getirmek olacaktır.Telefon numaramı biliyosun sanırsam ama ben yinede veriyim 546-266-53-34 eğer Tekirdağ'dan olan abilerimiz ve ablalarımız varsa beni istediği zaman herkonuda arayabilirler.Büyük bir grup oluşturucaz yavaş ve ben bu grubun oluşması için gerekirse derslerimden biraz daha vakit alarak ne yapıp edip bu grubu kurucam.Yardımın olursa çok sevinirim.Gördüğüm kadarıylada benin bu siteye ilk başladığım zamanlardaki bisiklet aşkını sendede görüyorum.Bisikletlerizi alıp ve geliştirip kenara koymanın bir anlamı yok açıkcasını söylemek gerekirse.Bu gece bekliyorum kardeşim istediğin zaman beni bu telefondan arayabilirsin eğer kontorun yoksa cağrı atmaya filan street-street@windowslive.com ekle 7/24 açıktır bu msn adresi... Oradan iletişim kurabiliriz.Herkeze iyi pedallamalar HOŞÇAKALIN.Kaskınızı takmayı unutmayın.