Scudo Sports

Tekirdağ

Herkese merhaba, foruma yeni katıldım. Çerkezköyde yaşıyorum. Çevre yerleri bisikletle turlamak ve keşfetmek istiyorum. Turlar hakkında bilgisi olan veya bana eşlik etmek isteyebilecek olan varsa mesajlarınızı bekliyorum.
ben tepe tarafında oturuyorum, cumartesi pazar günleri geziyorum sana eșlik edebilirim

• Beğen
Tepkiler: Can.So
Scudo
ben tepe tarafında oturuyorum, cumartesi pazar günleri geziyorum sana eșlik edebilirim
Ben de tepedeyim aslında, bu çevrede fazla bisikletçiye rastlamadığım için anahtar kelimeyi genişletmek adına Çerkezköy yazmıştım 😄 Bu hafta sonu yağış durumuna göre tura çıkma ihtimalim var ama rota belli değil, 35-40 km yarıçapında nereleri tavsiye edersin, eşlik de etmek istersen memnun olurum tabi. Birkaç hafta önce Saraya gittim geldim, yolu güzeldi. Şimdi yeni rotalar belirlemeye çalışıyorum.

Ben de tepedeyim aslında, bu çevrede fazla bisikletçiye rastlamadığım için anahtar kelimeyi genişletmek adına Çerkezköy yazmıştım 😄 Bu hafta sonu yağış durumuna göre tura çıkma ihtimalim var ama rota belli değil, 35-40 km yarıçapında nereleri tavsiye edersin, eşlik de etmek istersen memnun olurum tabi. Birkaç hafta önce Saraya gittim geldim, yolu güzeldi. Şimdi yeni rotalar belirlemeye çalışıyorum.
Çerkezköy’de değilim ama o bölgede çok uzun süre yaşadım, ayrıca da Tekirdağ’lıyım. Ben ordayken bisiklete biniyor olsaydım Aydınlı üstünden İhsaniye’ye gidip gelebilirdim, Yalıköy ve Çilingoz tarafına gidebilirdim, özellikle Yalıköy - Çilingoz arasındaki yol muhteşemdi, Kıyıköy’e gidebilirdim ki zorlu bi rota olurdu, daha uzun mesafeler için İğneada ve hatta sınır köyü Beğendik tarafına gider gelirdim. Bonus hardcore takılayım istediğimde Tekirdağ üstünden Uçmakdere yapardım :)

2,5 yıl kadar bi sürede 40.000 km yol gezdim motorla, çoğunluğu Trakya bölgesindeydi. Çok keyifli ortamlar var oralarda ya :)

• Beğen
Ben de Tekirdağlıyım. Mutlu Hoca ve iss takımından arkadaşları takip edersen güzel rotaları keşfetmene yardımcı olur. Bence uçmakdere çok güzel bi rota. Kondisyonun yeterli değilse yeniköyden falan dönebilirsin. Tüm köy yolları neredeyse yol bisikletine uygun. Her yöne rahatlıkla açılabilirsin.

• Beğen
Ben de Tekirdağlıyım. Mutlu Hoca ve iss takımından arkadaşları takip edersen güzel rotaları keşfetmene yardımcı olur. Bence uçmakdere çok güzel bi rota. Kondisyonun yeterli değilse yeniköyden falan dönebilirsin. Tüm köy yolları neredeyse yol bisikletine uygun. Her yöne rahatlıkla açılabilirsin.
yeniköy bile zorlayıcıdır ya bence 😅 ben 7-8 kere yeniköy'e çıkıp indikten sonra uçmakdere'ye gitmeye başlamıştım. yeniköy'e arka yoldan gitmek bence daha güzel. arka yol çok daha keyifli geliyor bana

• Beğen
yeniköy bile zorlayıcıdır ya bence 😅 ben 7-8 kere yeniköy'e çıkıp indikten sonra uçmakdere'ye gitmeye başlamıştım. yeniköy'e arka yoldan gitmek bence daha güzel. arka yol çok daha keyifli geliyor bana
Yeniköy yine makul kalıyor bence 😀, hadi naipköy diyelim :)
Bence Tekirdağ ve belki Trakya en güzel bisiklet rotalarına sahip yerdir memlekette. Alternatif çok fazla.

Yeniköy yine makul kalıyor bence 😀, hadi naipköy diyelim :)
Bence Tekirdağ ve belki Trakya en güzel bisiklet rotalarına sahip yerdir memlekette. Alternatif çok fazla.
Tekirdağ'da ister tırman, ister düz yolda sür. ne ararsan var. 1 sene Tekirdağ'da kaldım, 70 km'de 1600m tırmanırdım, şimdi Edirne'deyim. 50 km'de 300m tırmanıyorum anca 😅 ne güzelmiş önceden tırmanmak, değerini bilememişiz😅 Trakya'da bence Çanakkale de çok güzel rotalara sahip bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Can.So ve RTFM
Geri