Scudo Sports

Tekirdağ

ya kesinlikle hocam da bu aralar bilhassa tekirdağ da aktif olamadığım için üzülüorm yabancı arkadaşları ağırlıyorum gezdiriyorm bizim üniversiteye gelen ondan ama onlara da bi bisiklet gezisi ayarladık pazar günü edirne de fotoğrafları paylaşacağım sizlerle:)

Scudo
@ali alper uyar

ali kardeş
çerkezköy'den geçecek olan yabancıları bana yönlendirirsen sevinirim.
belki ben de de biraz eşlik etme fırsatı bulurum.
gattilla@gmail.com

@gatila

yok ya hocam edirne etrafı bi gezi yapcaz bu gelen arkadaşlar değişimle gelen tıp öğrencileri ondan dolayı öle ufak gezi amaçlı olacak:) başka sefere inşallah tabi edirne'de olursan katılırsan memnun olurum:)

tekirdağdaki bisikletçi arkadaşlar yarın(09/08/2009) muratlıya pedallamayı düşünüyoruz eğer sizin içinde uyğun olursa ortak bir noktada buluşalım burgazdanda katılmak ısteyen arkadaslar olursa yarın sabah saat 9:00 kongre meydanında bulusucaz..

• Beğen
Tepkiler: Umt.brgz.
Ramazan ayın gelmeden önceki son hafta sonunu evde oturmayıp, doğada geçirmek isteyenler.
Cumartesi 9:30'da Sahildeki İslam Büfeyi geçtikten sonraki ilk banklarda buluşuyoruz. ( Malkara istikametine doğru )

Gelecek arkadaşların performansına göre ( fazla zorlanmadan )

1. Rota: Tekirdağ, Nusratfakı, Yukarıkılıçlı, Avşar, Çanakçı, Naip, Barbaros üzerinden geri dönüş ( Bu rotada tek zorluyacak yer T.dağ çıkışındaki rampa )

2. Rota : Tekirdağ, inecik, Oruçbeyli, Işıklar, Naip, Barbaros üzerinden geri dönüş. ( Yine aynı rampa ve Oruçbeyli ve Işıklar arası biraz zorluyacak )

Rota seçimine buluştuğumuz zaman karar veririz.
(Gelmek isteyenler lütfen "kask" edinerek geliniz, ve yol durumunu göz önüne alarak su ve erzak yanınıza almanız tavsiye edilir. )

Varsa pompa ve tamir takımı olan getirsin. ( bende yokta ) ne olur olmaz.

Bilgi için

ugurcakmak@gmail.com

street-street@windowslive.com

Hafta sonuna kadar uygulamak üzere buluşma saati ve gün konusunda değişikliklere açığız. Yeterki ortak bir görüşte buluşalım.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Evet yeterki buluşup biraz yol alalım.
Bende yama takımı varda akıllı pompa filan varsa ise getirirseniz lastiği patlayan olursa kolayca çözülür.

Tamam gökhan toplayabilirsek bisikletini gelirsin. Başka gelecek olan yokmu ?

@ozan ulutaş
Kesinlikle gelicem demişim ama ben gelemicem arkadaşlar çok üzgünüm:( Keşke katılabilseydim.
Size şimdiden iyi turlar.

• Beğen
Arkadaşlar inanın gelmeyi çok isterdim ancak bugün yaşanan can sıkıcı bir durum yüzünden, ailemi yalnız bırakıp tura gelemeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. Lütfen turu fotoğraflar ile ölümsüzleştirip, bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.
Saygılar.

• Beğen
Abi İnşallah Tekirdağda gezilmeyecek yer bırakmayacağız.Hele sen bi gelde...

AGking te bisikletini toplayamadığından dolayı tura gelemeyecek.Uğur abi kaldık senle yanlız başımıza İnşallah yapacağımız başka gezilerde tüm Tekirdağdaki bisikletçilerin gelmesi dileğiyle.

Geri