Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
Hadi abiler , ablalar , arkadaşlar yaz yavaş yavaş gidiyor.Bari şu iki ay içinde Tekirdağın heryerini gezelim kötümü olur.

Katılımın olmaması üzücü. Yoksa başlığımı görmediler :/
Biz street-street le hergün geziyoruz arkadaşlar. Bize eşlik etmek isteyen olursa seviniriz.

istanbuldayım ağustos ayında(tarihini kesinleştirmedim) tekirdağda olacağım oradanda şarköye geçeceğim ordan geliboluya geçicem eğer eşlik etmeyen arkadaşlar olursa haberleşelim son durak çanakkale orda kabatepe orman kampında konaklamayı düşünüyorum birkeç gün orda dinlenip tekrar yeni rota çizme ihtimalim var assos olabilir ...

şarköylü arkadaşlara slm...
şarköyden sahil yolundan keşan ve malkara ya uğramadan geliboluya ulaşılabilir mi giden arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Tekirdağda biz varız sizi Tekirdağın güzel yerlerini götürürüz.Olmadı size beğendirir öle giderizde şuan biz sadece 2 kişiyiz :(.Gelmenizi dört gözle bekliyorum.

Çorlulu arkadaşlar,
Çorlu içi veya çevresinde gezilecek güzel yerlere günübirlik geziler düzenlemek istiyorum. Mekan seçimi ve zamanı sizlerden gelen önerilere göre belirleyebiliriz. Ben eylül ayına kadar uygunum. Her zaman ve her yer bana uygun sadece turun 1 gün sürmesi şartıyla... Organizasyonu üstleniyorum, katılmak isteyenler cevap atsınlar.. Biraz ilgi lütfen:)

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
merhaba arkadaşlar tepe emlak konutlarında ikamet etmekteyim. eylül ayının son haftasına kadar civar köylere, göletlere vb yerlere hemen hemen her gün 100kmyi geçmeyen turlar düzenleyebiliriz, bana uyar. ilgilenirseniz tayfun_cayenne@hotmail.com adresime mail atabilirsiniz
95 model legnano dağ bisikletim var hala idare ediyorum :) kısmetse seneye corratec rt corones yol bisikleti alacağım.

Konu boşuna yer kaplıyor silinmesinde fayda var.Yetkili kişilerden konunu silinmesini rica ediyorum.

çok seviniriz biz 3 kişi olucaz 1 arkadaş da çanakkaleden gelip bizi alıcak çanakkaleye götürücek dün gece izmit- sapanca yaptık
bugün sapanca-adapazarı yaptık ve döndük küçük turlarla kendimizi hazırlıyoruz
şarköy-tekidağ arası giden arkadaşlar varmı yada şarköy gelibolu etap nasıldır yol eğim vs teşekkürler

Merhaba arkadaşlar;sanırım mtb'yle pikniğe gidiliyor,antreman amaçlı geziler yapılıyor,ama yol yapmaya gelince insanı biraz yıpratıyor.Yol bisikleti hiç kullanmadım,uzun yolda enerji tasarrufu sağlar mı?Eğer öyleyse ne tavsiye edersiniz?(Marka ve model olarak ya da toplama mı daha iyi olur)

Özür dilerim.Sanırım yanlış bolümde konu açtım.Ama idare edin,herhalde suç(!)değildir.

Yaklaşık 15 kg. yükle mtb bisikletimle Edirne'den İstanbul'a gittim. Eğer tek amörtisörlü ve kaliteli bir mtbniz varsa uzun yolda sorun çıkarmaz. Tabi ki yol bisikletinin yerini tutmaz ama onda da bagaj sorunu var.

Vallahi daha yeni olduğum için yollar hakkında bilgim yok şuan bizde kısa turlar yapıyoruz.Tekirdağ içi ve köyleri.

ergun abı dogru soyluyor daha once yol bısıkletı kullandım yol bısıkletı sorunsuz yollar için iyi ama bağaj olayı yok mtb alıp yol lastiği takarsanız birde bisikletiniz hafifse pek aratmaz yol bisikletini tabi yol bisikletinin zevki her zaman başkadır şehir içinde tavsiye ederim ....

Tur bisikletlerine bakmanizi tavsiye ederim.

Trek fx , scott sub gibi. Bagaj takabilirsiniz ve mtb den daha az yorucu olacaktir.

• Beğen
Tepkiler: FAHRİ AYTAÇ
@M.Ergun GÖZET

Ergun Abi,ellerinden öperim.Ama bunu,yaş itibarıyla değil,Edirne -İstanbul performansına istinaden söylüyorum.Biz iki arkadaş,Tekirdağdan başlayarak Uçmakdere üzerinden Şarköy'e gidelim dedik ama Kumbağ'dan geri döndük.Son 5 yıldır bisiklet kullanmıyor olmanın getirdiği fiziki yetersizlik de bunda etkili sanırım(Sadece 1,5 aydır faal olarak kullanmaya başladım).
Bu arada,gösterdikleri organize ve profesyonel faaliyet nedeniyle şahsınızda EDOSK'a tebriklerimi sunuyorum.

Geri