Scudo Sports

Tekirdağ

Hoş geldin kardeşim zorla senide bisiklet sevdalısı yaptım inceden inceden işledim ve sonunda aramıza katıldın iyide yaptın inşallah güzel turlar bizi bekliyor olucak.

Scudo
Merhaba. Uzun zamandır bisiklet merakım vardı. Geçen hafta Merida Crossway 20V ile camiaya giriş yaptım. Birlikte tur, antrenman yapmak için Malkarada bisikletçi arıyorum.

Keşan'da bolca var. Hatta Malkara'ya etli ekmek yemeye geliyorlar bazen. Forum yöneticilerinden biri Keşanlı. Hakan Eşme. Malkara-Keşan arası güzel bir parkur.

Evim Tekirdağ merkezde , yazın Trakya turu yapıp Uzunköprü'deki ananneme uğramak istiyorum aklınızda bulunsun :) Merida crossway 40v var bende de

Ben de muratlıda oturuyorum, çorluda okuyorum. Tamam malkara biraz uzak ama tekirdağ merkezde buluşup arkadaş olabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Tekirdağ-Uzunköprü turuna katılmak isteyenler varsa yazın beraber çıkalım,hazır Trakyalıları bulmuşken söyleyeyim :)

Muratlı'dan bende varım diyorum ;) hatta bir arkadaşım daha var o da gelir kısmetse.

@KuzuBoyz
Trakyanın her yerinde bolca bisikletçi var bir tek Malkarada yok:(

@Onur İlker Gündoğdu
Çok iyi olur. Zaten ilk hedef Trakya turu.:). Ama yaza kadar antrenman yapmam lazım. Henüz 10 km'yi geçemedim:)

@Mert Ahmet
Tabi iyi olur. Tekirdağda fazla bulunamıyorum ama uygun olan bir zamanda görüşürüz.

Tekirdağ Merkeze gelirseniz haberin verin bari ben Merkezde oturuyorum. Görüşüp tanışmış oluruz :D Balaban Pastanesinde çalışıyorum Tatlımı yemeğede beklerim :))

Tekirdağlı bisikletçilere selam :) Mayıstan itibaren turlara başlıyorum katılmak isteyen olursa bana mesaj atabilirsiniz :) Genel olarak merkez-çorlu kavşağı arası yada merkez-kumbağ arası turlar yapıyorum :) Mesajları bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
@Sabih Bağcı

Takip,takip...
Tepe grubuna dahil misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Eyup Bozkurt oradaki abilerimle konuşmuşluğum var ama onlarla turlara çıkamadım sürekli bi aksilik oldu hep bir iki kişi çıktık turlara :) 1 mayısta tur var mı varsa gelirim :)

Facebook ta tepe grubuna katıl,tur oldukça bildrim geliyor

19 Mayısta tur yapmayı düşünüyoruz Tekirdağda kimler var burada? :)

Geri