Scudo Sports

Tekirdağ

Herkese merhaba.

Üniversiteyi bitirip Tekirdağ'a döndüm ve son bi kaç yıldır hafiften uğraştığım bisiklet sporuna temelli giriş yapmak üzereyim. Şu an işe gidip gelirken bindiğim şeye bisiklet demek bile güç, ancak yakın zamanda doğru dürüst bi bisiklet almayı düşünüyorum (şu an yaşadığım sıkıntıları anlatan ve seçeceğim bisiklete dair fikir almak maksatlı bi konu açacağım işlerden fırsat bulduğum bi ara).

Herkese keyifli günler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Gel gel sende bulaş bu hastalığa :)

bisiklet alışkanlıktır iskender hobi :cool:

Öncelikle Tekirdağa Hoşgeldin tekrardan diyelim :) Kısa zamanda aramıza bekleriz. Belki birgün karşılaşırız, belkide pedallama fırsatımız olur Görüşme üzere.

@volkan Öz

Hastalığa bulaşığım zaten de, yanında bir de kronik kötü bisiklet hastalığım var önceliğim ondan kurtulmak şu an :)

@Furkan BOZKUR

Şu ana kadar yeni sanayiden askerlik şubesinin tepesine kadar olan yolu katettim en uzun mesafe olarak. Aslında şu an kullandığımdan çok daha kötü bi bisikletle Eskişehir'de 22 km yolu 55 dakika civarında geçmişliğim var ev arkadaşımla birlikte ama yine de eli yüzü düzgün bi bisiklet aldığım zaman bi kaç hafta tek başıma ne yapabildiğimi görmeyi düşünüyorum. Sonrasında tabi grup sürüşleri, gezileri kovalayacağım ben de sizinle :)

@U BoRa

22 Km yi 55 Dakika tamamlamak iyi süre bende şu son 2 - 3 gündür performans turları deniyorum işten fırsat buldukça. Yüksek kadans antremanları yapmaya çalışıyorum. Bugün 28 km yi 1 saat 18 dakikada tamamlayabildim. Onun haricinde Kulübün grup sürüşleri olduğunda onlara katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Abim askere gidene kadar motosikleti satamazsa bisiklet almak için daha bi kaç ay beklemem gerekecek gibi, o yüzden şu an grup sürüşlerine psikolojik olarak hazırlanmaktan başka seçeneğim yok :)

@U BoRa

Herşey zamanla olur aceleye gerek yok :)) bekleriz valla bu Salı ve Cuma gecesi Grup Sürüşü yapma planı var Olursa katıl bize Tekirdağ Bisiklet Grubu'ndan takip edebilirsin.

Çorlu'da bisiklet kullanan arkadaşlar varsa, bir araya gelip bir platform oluşturalım ve Çorlu Belediyesinden bisiklet yolu talep edelim. Zira Çorlu Mühendislik Fakültesi olan işyerime bisikletle gidip geliyorum, ne zaman çarpılcam diye bekliyorum. Araçların bisikletlilere hiç saygısı yok. Eğer bisiklet yolumuz olursa daha güvenli ve sağlıklı şekilde bisiklete binebiliriz. Belki bu sayede bisiklet sporunu da burada yaygınlaştırmış oluruz. Gerçi havalar soğudu bu sene geçti belki ama yaza kadar böyle bir girişimde bulunmak lazım, iyi akşamlar...

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Sizede merhaba azizim bisiklet yolu bizde var var ama!!!üstünde biz olamıyoruz piknik yapanlar,sarmaş dolaş gezen sazanlar,bisiklete binip aynı zamanda köpek ve diğer bilumum varlıkları gezdiren zatı şahaneler.özellikle atılan camlar,teller, ve bilimum gereksiz malzemeler.ben şahsen trafikde çok daha rahat ve güvendeyim..heee birde bisiklet yolu istiyorsanız 90-100 tl ödemesi var bide işin çünkü polis veya diğer görevli arkadaşların gözünde sen zaten değersiz bir şeysin.

izne gittiğimde bu yaz antalya'da gördüm. bisiklet yolu vs. olarak 1 araç genişliğinde bölme yapmışlar. İnsanlar bebek arabalarıyla falan oradan gidiyorlar. gerçi dediğiniz gibi bazı dengesizler araba parkedebiliyor ama yanından yöresinden bir şekilde geçebiliyorsunuz. Yine de hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

Sİz haftasonu bir gelin sizle beraber şöyle fenerbahçe ordu evi önünden bir gebze tuzla yapalım yazın tam sezonda dersiniz'ki kalsın ben yola ineyim sağdan gideyim abartmıyorum inanın böyle.adamın resmini çekiyoruz,plakasını alıyoruz,kameraya video olarak kaydediyoruz ama adamlar hem cahil hem pişkin olunca kalsın öyle bisiklet yolu'''hani derler ya bize her yer trabzon''''banada her yer bisiklet yolu olmasada hiç aramam yani.

Arkadaşlar merhaba,
Forumu 1 haftadır takip ediyorum kısa bir araştırmayla 2. El merida crossway 20 md ile aranıza katıldım
Tekirdağ-muratlı'da yaşıyorum 31 yaşındayım

hayırlı olsun güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle :in:

Hoş geldin, hayırlı olsun kazasız belasız nice pedallamalara

Oşgeldin bea. Bende Lüleburgazlıyım eyüp bey

• Beğen
Tepkiler: Ali Y.
Ilginize teşekkürler arkadaşlar,bisikleti çarşamba istanbul'dan aldım,henüz pek temizleme fırsatım olmadı o yüzden fotoğraf çekmedim yakında paylaşırım kısmetse.
Birde bisikletin kendi selesi çok rahatsız aksesuvar bakıyorum özellikle rahat sele konusunda tavsiyeye ihtiyacım var,tekrar teşekkürler

Geri