Scudo Sports

Tekirdağ

Scudo
@Turhan Atakan

özelden yazdım

Turhan Bey bu hafta görüşemedik bu ay 30-08-2013' de Çanakkale turumuz var daha sonra tanışabiliriz. Eylül 6-7 veya 8 inde buradayım görüşürüz.

Emrah en çok istediğim şey Çanakkale turuydu ama adam bulamıyordum şansa bak:( Bi ara beraber yapalım gene.Silivriye gelince görüşelim

Konu silinebilir.
Teşekkür ederim.

çorlu bisiklet topluluğu 2012 yılından beri aktif bir grup değildir. güncel etkinlikler için facebookta aşağıdaki gruplara göz atın lütfen

(link)
(link)

Bende Çorludayım turlarınız varmı katılabilir miyim?

Ben silivrideyim havalar güzel olduğunda Tekirdağ'a gidebiliriz

Kapaklı,çerkezköy ve civarların da oturanlar kimler?
Ulaşım odaklı bisiklet yolları yapılmasını kimler ister? ve yapılması gerekenler?
Nedense kapaklı belediyesine defalarca mesaj göndermem üzere hiç bir şey olmadı bu konuda. Bisiklet yolunun Kapaklı Çerkezköy arası ve civarlara yapılması lazım en azından.
Onca yol yeni yollar ve parklar yapıyorlar ama Bİsiklet yolunu eksik ediyorlar Ne Büyük bir eksiklik :(
Bu konuda neler yapılabilir? Yorumlayınız.

• Beğen
Tepkiler: cancemkaya
gruplar turlar sadece face uzerindemi oluyor? burdanda bir etkileşim yapsak fenamı olur,golbası veya cevresınde sureklı bisikletlilere rastlıyorum (tek kişilik) sanırım çorlunun potansiyeli var ama bunu ortaya cıkartmak gerek.. sadece face uzerinden değil burdanda bir planlama yapılmalı diye dusunuyorum..
mesela gunu bırlık turlar veya hergun gıdılen guzergahlara yada yada haftasonu programlarına katılmak ısteyen yada yapsak fena olmaz dıyen arkadaslarımız yokmu :D

Selam millet,Çerkezköyden Ayberk ben,yasım 15.Bastan kücüklük hevesiyle basladığım bisiklet islerinde,turlar falan cıkınca ciddiye binen askımdır bisiklet :)
Daha çok YANBİS-Yanıkağıl Köyü Bisiklet Grubu- ile takılırım,bisikletimde orada kalır.Fakat Cerkezköy civarindan 15-16 yasları arasında varsa arkadaslar gelsinler beraber turlar düzenleriz..

Selam ayberk bende ÇerkezkÖyden yaŞim 16 beraber İstersen turlar dÜzenleyelİm :d

Arkadaşlar hafta içi hafta sonu farketmez hemen hergün seymen tarafına gidiyorum hafta içi saat 7den sonra hafta sonu ise günün her hangi bir saati olabilir. Katılmak isteyen arkadaşlar var ise iletişime geçebilir. yakında güzergahı dahada uzatacağımı söylemekte fayda var.

Çok güzel bir forum olmuş emeği geçenlere teşekkürler.

Merhaba arkadaslar.16 yaşındayım Çorluda yaşıyorum.Bisikletle tur yapanlar varmıdır acaba bu şehirde merak edıyorumda :)

Sural bisiklete uğrarsan onlar yardımcı olurlar İslam Gölge ve Gürcan Sural sana bilgi verir. Çorlu da bisiklet gruplarını takip etmen için Çorlu facebook grupları
ÇORLU BİSİKLET TOPLULUĞU
Çorlu Pedal Bisiklet Grubu

Aa merhaba.Merak ettıgım bırseyı sorucaktım sıze.bu sural bısıkletın takımı var bıldıgım kadarıyla.Bırısınde formasını gormustum ustunde adı ve kan grubu falan yazıyordu.Herneyse bu takıma davetmı edıyorlar yoksa başvuruluyormu?

Takım filan değiller grup olarak geziyorlar katılabilirsin. Bazen performans turları da yapıyorlar benim bildiğim bu kadar ama iyi kişilerdir yardımcı olurlar.

Geri