Scudo Sports

Tekirdağ

Slm
Hoşbulduk teşekkürler.

Bulamadık derken siz hangi rotayı kullandınızki?
Tekirdağ,kumbağ yolu üzerinden gelirseniz bulmamanız mümkün değil birdahaki gelişinizde haber verirseniz sizi karşılarım bir şekilde anşaltık.
Gerçi tekirdağ şarköye en az 5 yerden gidiş var.

Söylemeyi unuttum bu bölge ile ilgili arazi ve tüm konularda bilgi almak isterseniz lütfen hiç çekinmeden bana ulaşın. Yaşadığım yere yakın Ganos(ışıklar dağlarında ) keşfedilmeyi bekleyen birçok rota var
İstanbula olan yakınlığı ve ulaşım kolaylığı bu bölgeyie yapacağınız turlar için önemli ayrıntı.
Yaz aylarında ulaşım firmaları 'iİstanbul Kumbağ' direk seferler yapmaktadır .Kumbağa ulaştığınızda birkaç Km SONRA GANOSTASINIZ DEMEKTİR.
Yamaç paraşütü sporu için kullanılan bu bölge gerek yürüyüş gerekse bisiklet için harika rotalar barındırıyor.
Son olarak bu bölgeye gelen arkadaşlar gelmeden önce benimle irtibat kurarlarsa Allah göstermesin yolda başlarına herhangi olumsuz bir durum geldiğinde seve seve size destek vereileceğime ve samimiyetime inanmanız isterim.
En azından bu desteği bilmek bile yolda alacağınız keyfi çok ama çok arttıracaktır.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Scudo
@Cengiz Bulut
Cengiz bey foruma hoşgeldiniz bisiklet olarak da çok güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun.Yarın sabah Naip köyüne bir kahvaltı turumuz olacak müsaitseniz buyurun katılın saat 8 de Altınovadan hareket edeceğiz saat 9 civarında Naip köy meydanında oluruz.Kahveci Selver abiye de sorabilirsiniz her gidişimizde mutlaka uğrar çayını içeriz. Ganoslar hakkında sizden bilgi almak isterim.

Selamlar hoş geldiniz gerçi ben de yeniyim:)
Uçmakdere tarafına dalış için sık sık gidiyoruz bu yıl da bisiklet özlemime kovuştum sayılırım, yazları Kumbağ'dayım 1 haftaya yavaş yavaş başlamayı
düşünüyoruz buradan(1-2 yeni başlayan arkadaş daha var)Gideceğimiz yollar aynı ama yokuşlar biraz korkutuyor bizi, tekrardan hoş geldiniz.

İslam bey merhaba
Bu nazik kahvaltı davetinizi kaçırdığım için çok üzgünüm işim gereği saat 11 den önce Naip köyünde olamıyorum buradan ulaşın telefonumu alın birdahaki geliş yada dönüşünüzde tanışmak isterim.
Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Ya yeni olduğumdan ve daha önce hiç bir forumda yazmadığımdan cevaplarda biraz acemelikler oluyor .yakında öğrenirim umarım.;)

@M. Mert Babayiğit

Merhaba Mert bey bence biran önce başlayın aslında benide ilk başladığımda en çok korkutan yokuşlarım kondisyon için harika bir fırsat olduğunu öğrenmek yokuslarla bozuk olan aramı düzelttiler.Bence sizde bir bakış açısı geliştirin derim:)

Merhaba Arkadaşlar,

Tekirdağ Merkez - Çorlu Şerefli Kavşağı arasında her sabah 06:00 - 08:00 saatleri arasında kondisyon turları yapmaktayım.
Katılmak isteyen arkadaşlar ile irtibat kurabiliriz.

Sağlıklı ve huzurlu günler.

• Beğen
Tepkiler: Emrah GÜLEZ
Merhabalar :) ,

Ben Mert Ahmet bisiklete tutkumuz küçüklükten beridir var :) Bianchi snake vardı benim küçüklüğümde 10-17 yaş arasında kullandım hatta şimdi de birileri kullanıyor babam birine verdi hayır olsun diye :D Bende bu yaz bir bisiklet almayı kafaya koydum ve bütçemin elverdiği kadar kendime bir bisiklet aldım bianchi speed 1000 (ah şimdi ne yaptın mesajları gelicek :D ) onu da anlatayım kredi kartında 450tl limit var bisikletin fiyatı 470 görünüyor :D hepsiburada.comdan aldım buralarda bulamadım bulsam bile fiyatı 700 gibi astronomik bir fiyat olcaktı benim için burası paris gözünü sevdimi muratlısı :D neyse bana özel %5 indirim yaptı hepsiburada sepete ekleyince :D 446tlye geldi bisiklet :D yazarken o kadar rahat hissediyorum ki şimdi sanki 40 yıldır birlikteyiz :) sıcak bir ortam gördüm ve kayıt olayım dedim kendi kendime :) "aynı şeye gönül vermiş insanlar zaten birbirlerini tanır" der bir abim ne kadar doğru söylenmiş bir söz geldi şimdi bana :)

Gevezeyim işte böyle biraz nabıcan beni böyle kabul edin :) Tekirdağdan hepinize selam olsun :)

aleykümselam hoş geldiniz, Speed'i satıp ilerde,daha güzel bir bisiklet alırsınız..

hayırlı olsun..

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan. Uzun yolculuklar yapıp da mola verirsen, bizim yerimize de 1 porsiyon Tekirdağ köftesi ye.

@Çağlayan
eyvallah speed'i satmayı düşünmüyorum ama zaman göstericek :)

@Özgür Türker
mutlaka bir molamda sizin için de bir köfte atıcam ağzıma :)

Ben Emrah Gülez beraber haftasonları tur yapabiliriz.

merhaba
,
hoşgeldiniz..

bu pazar günü 25-08-2013 silivri - kumburgaz gezimiz var 06:00' da herkesi mebikom önüne bekleriz

@emrahgulez
Emrah haftasonu öğlene kadar işteyim akşamları sahilde oluyorum genelde balık pazarının o taraflarda.Görüşelim

Geri