S Samet06 Üye Kayıt 10 Haziran 2012 Mesaj 52 Tepki 8 Şehir Ankara 11 Haziran 2012 #1 Arkadaşlar Salcano ng650 MD Model bisikletimin lastigi patladı acaba başka bisikletcide yaptırcam garantisi bozulurmu lastik zaten garanti dışıymış.
Arkadaşlar Salcano ng650 MD Model bisikletimin lastigi patladı acaba başka bisikletcide yaptırcam garantisi bozulurmu lastik zaten garanti dışıymış.
S strongyucel Aktif Üye Kayıt 26 Nisan 2012 Mesaj 152 Tepki 42 Şehir antalya Bisiklet Cannondale 11 Haziran 2012 #2 cevabını kendin vermişsin birşey olmaz
C CandanC Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2011 Mesaj 1.968 Tepki 1.325 Yaş 47 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 11 Haziran 2012 #3 kendin yapsana... internette ve forumda bi sürü bilgi bulabilirsin bisikletle uğraşmak da sürmek kadar eğlenceli
kendin yapsana... internette ve forumda bi sürü bilgi bulabilirsin bisikletle uğraşmak da sürmek kadar eğlenceli
Arif Gören Daimi Üye Kayıt 28 Temmuz 2011 Mesaj 241 Tepki 57 Şehir İstanbul Bisiklet Carraro 11 Haziran 2012 #4 garanti dışıysa bisikletin, il siftahı açıp kendın yap derim dostum )
S Samet06 Üye Kayıt 10 Haziran 2012 Mesaj 52 Tepki 8 Şehir Ankara 11 Haziran 2012 #5 Yama setim ama bu hafta içi temin edecegim bisiklet yarın lazım yani bisikletcide yaptırsam servis degil ama garantisi bozulur mu?
Yama setim ama bu hafta içi temin edecegim bisiklet yarın lazım yani bisikletcide yaptırsam servis degil ama garantisi bozulur mu?
C CandanC Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2011 Mesaj 1.968 Tepki 1.325 Yaş 47 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 11 Haziran 2012 #6 lastik zaten garanti dışıymış ya, bozulmaz o zaman (patlayan arka lasitk mi ön lastik mi?)
Kadir Altuntaş Forum Bağımlısı Kayıt 13 Kasım 2011 Mesaj 753 Tepki 672 Yaş 64 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 11 Haziran 2012 #7 @Samet06 Lastikle garanti bozulmaz bu doğal,yani..Kendim yapmam,Bisikletime birşey olur çizilir vs.diyorsan iyi bir bisiklet tamircisine yaptır.
@Samet06 Lastikle garanti bozulmaz bu doğal,yani..Kendim yapmam,Bisikletime birşey olur çizilir vs.diyorsan iyi bir bisiklet tamircisine yaptır.
S Samet06 Üye Kayıt 10 Haziran 2012 Mesaj 52 Tepki 8 Şehir Ankara 11 Haziran 2012 #8 @Kadir Altuntaş Teşekkür ederim.Çizikden degil hani telefonlarda filan garantiden başkası açınca bozuluyorya öle dedim.Teşekkür ederim yarın yaptırıcam hafta içide yama seti temin edecegim.
@Kadir Altuntaş Teşekkür ederim.Çizikden degil hani telefonlarda filan garantiden başkası açınca bozuluyorya öle dedim.Teşekkür ederim yarın yaptırıcam hafta içide yama seti temin edecegim.
C CandanC Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2011 Mesaj 1.968 Tepki 1.325 Yaş 47 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 11 Haziran 2012 #9 bence yarın sabah bi iç lastik alıp kendin değiştir... yama seti alınca da, patlak olanı tamir et... eğer daha hızlı değiştirmek istiyosan pratik niyetine, yama yaptığını takıp yeni aldığın lastiği yedek lastik yaparsın...
bence yarın sabah bi iç lastik alıp kendin değiştir... yama seti alınca da, patlak olanı tamir et... eğer daha hızlı değiştirmek istiyosan pratik niyetine, yama yaptığını takıp yeni aldığın lastiği yedek lastik yaparsın...
Atilla.C Aktif Üye Kayıt 5 Haziran 2012 Mesaj 177 Tepki 95 Şehir Pendik/İST Bisiklet Carraro 12 Haziran 2012 #10 Git ,aldığın yere yaptır garantiden sıkıntı yapsalar bile(-ki hiç sanmıyorum) satın aldığın yere yaptırdığını söylersin için rahat olur.
Git ,aldığın yere yaptır garantiden sıkıntı yapsalar bile(-ki hiç sanmıyorum) satın aldığın yere yaptırdığını söylersin için rahat olur.