Scudo Sports

Hangi Rubena lastiği almalıyım

serci2001

Üye
Tepki
24
İsim
Serkan
Arkadaşlar Kızımın ve eşimin kullanacağı salcano ng650 26 jant için dış lastik araştırıyorum aşağıda linklerdeki seriler arasında kaldım. Tekerlerden beklentim fazla değil patlamaya karşı dirençli olsun, akıcı bir sürüş zevki vermesi. Ayrıca Rubena ile mitas aynı lastikler mi, flash stop ile flash sport modellerinin farkını bilen var mı, 4 - 5 mm zırhlı Lastiklerden birini alınca bende orman içi patikalara filan gitme planlarım var yumuşak zeminde tutunmaları nasıl acaba, siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz. 2 adette iç lastik alaçağım. Şimdiden öneride bulunanlara teşekkür ederim.
(link)
(link)
(link)

Son düzenleme:
Scudo
doğa bisiklet linki açılmadı.

özceylanda satılan 2018 zırhlı lastiği.
n11 deki 2019

2020 yılında satılan zırhlı model ise 3mm kalınlığında. kataloglarını bulabilirseniz görürsünüz. bende 4 ve 3mm var birini bu sene aldım birini geçen sene. iki senenin kataloğunada bakmıştım 2018 i bulamadım ama araştırınca 2018 dekilerinde 5mm olduğunu anladım.

içerisinden stop thorn geçen herhangi birini alabilirsiniz. 2019 modelde ultimate kelimesi var fazladan ama aynı kategori.

Linki yeniden ekledim.
2019. şuan bende 4 ve 3mm var 3 ü yeni aldım havalar ısınsın bakarım ona. 4 de sorun yaşamadım gayet iyi. 3mm yani 2020 olan biraz fazla sert gibi geldi. belkide 32c olduğu için kalınlığından dolayı öyle gelmiş olabilir. diğer 4mm olan 35c

Geri