Scudo Sports

tek teker en fazla kaç metre gidersiniz

Scudo
Hiç işim olmaz ön kaldırmayla, kaldırımlar ve tümsekler hariç :D

@speedy_bike
manuel oluyo dedıgın evet zevklı ama yapamıyorum frene basa basa anca ama arkadasım var sankı kanepede oturuyo gidiyo o şekılde pozısyonunu hiç bozmadan

3 padal boyu rahat :D kasarak 5 pedal o da en fazla :D sonra bisiklet şahlandı ben 2 ayak üstünde kaldım :D

Ben Fazla Gİdemİyorum Ama KardeŞİm Tek Tekere Merakli 36 Metre Gİttİ

selam arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi adanada çatalan köprüsü var ve ben orayı ön kaldırarak geçtim.

ben arka teker üzerinde fazla gidemıyorum ama arka teker üzerinde olduğum yerde zıplayabiliyorum :D:D

ben istediğin kadar gidiyorum benim için sorun değil inanmadınız mı izleyin görün :D

(link)

Hala Bu On Kaldirma Isine Ugrasiyorum Ama Ya Fazla Hizlaniyor Yada Arkaya Dogru Asma Sozkonusu ...
Calismalrim Devam Ediyor Yalniz

ben salcano ngf 24 ile 8. viteste 24 pedal atabiliyorum..ama biraz masraflı oluyo heralde çünkü ön göbek dağaldı yani fazla zorlamaya gerek yo k heralde:D:D

çelik kadro bi bisikletim olduğu için doğru dürüst ön kaldıramıyorum ki tek teker yapayım:D

valla arkadaşlar Allah yalanı sevmez varsa benimle tektekerde yarışmak isteyen hodri meydan her şekilde isterse tek elimizle kaldıralım istersenizde ön tekeri çıkarıp yarışalım önemli olan hız değil nede olsa mesafe ben rahat 3 km giderim idda etmek isteyen olursa buyursun izlesin saygılar herkese başarılar dilerim

cheyenne adlı kullanıcıya katılıyorum kendim gözlerimle gördümde tek eliyle kaldırıyor ve gidiyor :)

bunun bir ilmi varmı arkadşlar bir püf noktası.. mesela şu çok ilginçtir ben bisiklete 2 ay binmedim 2 aydan sonra istediğim mesafeye gidbiliyourdum.. yani beynin bir rahatlamasımı gerekiyour acaba..??

@tekteker

tek teker arka frenle yapılır... sen frensiz yaptığın için öyle oluyor... ben mesela kollarım uyusana kadar yapıyorum.. tabiikide arka frenle.. metre olarak hesaplamadım ama caddebstandan suadiyeye falan gidiyorum... önemli olan arka fren kullanarak yapmaktır.. yoksa taklaya gelirsin ;) kollarını düz tut, kendini geriye ver makina denge noktasını aşınca (fazla geriye gidince) frene bi tık bas.. ön taraf biraz asaa inince tekrar pedalla... bunun tekniğini budur..

• Beğen
Tepkiler: başarist
Geri