be rampa yukarı 600 metre gittim yol bitti. rampanın durumuna göre vites de değiştiriyorum, yönümü de değiştirebiliyorum bu arada. tek tekerde denge olayını çözmüş durumdayım. işi abartıp bazen tek el le devam ediyorum
düz yolda tek teker gittikçe hızlanılıyo bi müddet sonra vites de yolda müsait olmuyo ya arkaya iki ayak üstü bırakıyosun kendini ,bisiklet elde şahlanmış arkasından koşuyosun (bu durumda daha hiç düşmedim şükür) yada önü indiriyosun zevkli ama yaa
Yaklaşık on metre gidebiliyorumdur her'alde.Bir de arka tekeri üzerinde durabilenler var bisikleti de sektiriyorlar tek teker üzerinde, ben de yapmak istiyorum ama olmuyor.
Önceden kendimi geliştirmek için bayaa çaba gösteriyodum fakat spd sisteme geçtikten sonra tırsar oldum.Eh iki defa arkaya düşme tehlikesi geçirdim kilitli pedalda iken
Tekteker sanırım sen pedal basarak gidiyorsun, o nedenle bir süre sonra da hızlandığın için yetmiyor vitesler. Ancak "manuel" dediğimiz tarzda ön kaldırmayı öğrenirsen, öğle yemeğini tekteker üzerinde yiyebilirsin .
rüzgarsız bır havada kollarım kopana kadar gıdebılırım gıdonu bırakıp veya tek elımle kadroyu tek elımle de arka frenı kontol ederkte gıderbılıorum pc ye yenı format attım ama vıdeolar mevcut koyarım yakında
arka tekere yük binsin sorun değil eğer sağlam topladıysan yada kaliteli bi mil göbekse hiç bi şey olmaz ben aylarca yıllarca tekteker gezdim gram boşluk yada yamulma olmadı.
benim simdilik tek eksiğim fren konturollu gitmek yoksa rampa her türlü gidiyrm.
ya kesinlikle anlamıyorum sizi arkadaşlar nedir bu tek teker takıntısı!! tek teker maharet yada beceri değilki normal bisiklet sürmek gibi birşey.
bir sürü video izledim adamlar tek tekerin tesini bile yapmıyorlar kendilerini hep daha zora doğru götürüyorlar dahada geliştiriyorlar. bizde izlediğimizde ağzımız açık kalıyor.
daha çok ağzımız açık kalır. tek tekere devam edin siz. a pardon tek teker çekmeye devam edin