Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

@alperen bağcı

Teşekkürler Alperen ..

Sevgiler ,

Tolga Gürgün

Scudo
@Aral Keropyan

Beğendiğinize Sevindim ..:)

Tolga Gürgün

@oguzhan aslan

Oğuzhan ' cım ,

Yorumun için çok teşekkürler ...

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: oguzhan aslan
@hüseyin şahin

Merhaba ,

Uzun zamandır almış olduğum en anlamlı yorumdu , iltifat olarak kabul ediyorum :)

Selamlar , Teşekkürler ...

Tolga Gürgün

Tolga,kusura bakma ..bunu geç gördüm.
Kutlarım....
Eeeeeee, onca gerdana:p rağmen üç yıl öncesine göre performans düşmemiş .
Fatihin de böyle bir projesi vardı...o acaba gerçekleştirdimi bu turu?

Maşallah,Allah daha nice km ler nasip etsin.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Selçuk Çilek

:) :) :)

Selçuk Abi Merhaba ,

Değerli yorumların için teşekkür ederim .

Fatih ' in projesi devam ediyor abi , fırsat kolluyor :in:

Saygılar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
tebr,k ediyorum ve cesaretinizi kutluyorum. bir de sorum olacak. yalova bursa arası yoldan biraz bahsedermisiniz hatırladığınız kadarıyla. bir ay içinde istanbul- bursa planım var da...

@çağrı kolçak

Çağrı Bey Selam ,

Yorumunuz için çok teşekkürler ..

Yalova - Bursa arası ( 70 km civarı ) yol genişlik bakımından tatminkar , kamyon yoğunluğu oluyor . Zemin ara ara biraz sıkıntılı .

Sabah erken çıkın mutlaka :in:

Tolga Gürgün

Selam ,seni tebrik ederim. Tek başına seyhat etmen cesaret işi .Yalova -İzmir arasını konaklamadan gitmen beni etkiledi.herkesin harcı değil 16.5 saat pedal basmak.paylaştıın için teşekkürler.Nice güzel pedallı günler diliyorum ..

• Beğen
@eminozk

Teşekkürler Emin . . .

Sağlık ve Huzur dolu günler dilerim ...

Tolga Gürgün

Yorum için tşk etmişsin Tolga ama açıkçası fazla zamanım olmadı ve kısaca bir not düşmüştüm...asıl yorum şimdi.
Başında da belirttiğin gibi...."uzun zamandır aklımdan hiç çıkmayan..". Olay bununla başlar...her gün biraz daha kemirir içimizi...ve sonunda çıkmaya karar verdiğimiz gün gelir.
Bir arkadaş yazmış.."makina gibisin" syagı duyuyorum ama keşke öyle olsa...zembereği İstanbul da kurarız...çipini ayarlayıp...salarız İzmir yoluna....
İnsanoğlunu bu tür yolculuklarda başarıya ulaştıran veya yarı yolda bırakan fiziksel (makina) gücünün yanında, doğru oranda mental güçtür.Azı yarı yolda bırakır...fazlası sakatlanmana yol açabilir.
Yani Akhisara doğru geliyorsun ve hava kararacak.Yol da taşlar var. Hemen karamsarlığa kapılmayacaksın...güneş batıyor ve sen Manisa ve sonrası rampaları karanlıkta geçeceksin.....ruh sağlığın yerinde...sinir uçların tek tek lehimlenmiş....sakin ve bir "makina gibi" çalışacaksın.
Sen bu bisikletle bunu başarabildiysen , 28" teker 27mm lastikli, 52-39 aynakollu ,ve drop bar lı bir bisikletle daha iyisini yaparsın gibi geliyor bana...
Yanına çok hafifte olsa bir rüzgarlık almayı unutma:)
Çünkü ben 8 saat pedal çevirdikten sonra bisikletin üstünde esnemeye başlıyorum...demek ki rezervlerim azalıyor....sen bunun iki misli pedal çevirmişsin.....hava o kadar soğuk olmasada titrersin tabii..
Muhteşem ve aklımda mesafeyi ve güzergahı canlandırdıkça tüylerimin diken,diken olmasını sağlayan bir başarı öyküsü.
Sağlıklı sürüşler dilerim.
Selamlar.

• Beğen
@Selçuk Çilek

Selçuk Abi Selam ,

Fiziksel kuvvetin yanında doğru oranda mental güç :in:

Destekleyici ve gurur verici değerli yorumların için çok teşekkür ederim abi .

Bakalım 2010 senesi nelere gebe kalmış :)

Saygı ve Sevgilerimle ,
Tolga Gürgün

Tebrik ederim Tolga bey, ben bu bahsetmiş olduğunuz yolu, superspor motosikletlerle defalarca yaptım, onda bile inanın ne kol kaldı nede popo:D sporttouring lerle neysede, gözümün önüne getirdim şimdi o yolu ı ıhh:D
Ayaklarınıza kollarınıza sağlık, tekrardan tebrik ederim:)

• Beğen
@Emre Binme

Emre Bey ,

Bende sizi tebrik ederim .:)

Selamlar,
Tolga Gürgün

Tebrikler. Tour de France katilimcilarinin gunde 150 km gittiklerini ve 5000 kalori yaktiklarini okumustum. Bu durumda asagi yukari 15,000 kalori yakmissiniz. Bilen varsa soylesin: Tibbi bir risk olusturmadan bir gunde yakilabilecek en fazla kalori miktari nedir? Boyle bir sinir var midir? Tolga bey, bu siniri asmis midir?

• Beğen
@hakano

Selam ,

Yakılan kalori ortamala sürat , rüzgarın yönü , donanımın ve sporcunun hafifliği , asfaltın şekli vs gibi bir çok parametreye bağlı olarak değişmekte .

Tour De France katılımcılarının temposunda 450 km gidebilmek zaten imkansız . :D :D Dolayısıyla 15000 kalori yaktığımı zannetmiyorum . :)

Tıbben böyle bir sınır kişiye özel vardır heralde . Genellenemez .

Teşekkürler,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hakano
mrblar abim. teşekkür ediyorum. gerçekten biz yeni yetmelere kötü örnek oluyosun. akhisardan izmir'e nasıl gideceğim derken senin gibi cesaret duvarları yüksek birinin istanbullardan izmir'e hatta çeşmealtına bisikletiyle akması yollar ve popo ağrısı konusunda beni tekrar düşündürmeye başladı. bisikletim üzerinde zorlandığım anlarda kulaklarını çınlatacağım. haberin ola. akhisardan geçerken haber verirsen köfteler benden... görüşmek dileğiyle.

• Beğen
Mükemmel olmuş. Lampre formanıza da çok özendim :) Peki bi sorum olacak bu kadar yediklerinizin hepsini yaktınız mı? Ben 1 akşam önceden yediklerimi yakamıyorum. Yani bi işe yaramıyor 1 akşam önce yediklerim o yüzden soruyorum.

• Beğen
Geri