Scudo Sports

Tek Tabanca, Bir Solukta, İstanbul / Pendik - İzmir / Çeşmealtı 450 km / Gün

@ozan çanakçı

Ozan ' cım Selam ,

Yeni yetmede ne demek lütfen . :)

Çınlatabilirsin problem yok . :in:

Yorumların için teşekkürler , görüşmek üzere .

Scudo
@Tugay DemircaN

Tugay ' cım Merhaba ,

Tur esnasında son 3 gün boyunca yediklerimin hepsini yaktım . :)

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Tugay DemircaN
Aaaaa :D olmaz böyle :D Bu yaz tekrar böle bir maraton macerası olucak mı ? Tabi çok zor olduğunu biliyorum ama yeni maceraları şiddetle bekliyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
18 temmuz 2010 :) istanbuldan izmir zorlu bi maraton bizi bekliyor sen tektin tolga abi biz şuan 4 kişiyiz belki 5 belkide 6 kişi yapıcaz bu turu. :)

• Beğen
@samet_özdemir

Samet ' cim ,

5 - 6 kişi yapıyor olmanız hem avantaj hem dezanvantaj :) .
Pendik ' ten Yalova ' ya geçmenizi tavsiye edeceğim fakat ilk feribot 08.15 galiba . Diğer günler 07:00 de var .

Bu aralar havalar dengesiz ama sıcak değil en azından .

Yolunuz açık olsun kendinize dikkat edin . . .

Tolga Gürgün

@Selim Siliğ

Selim ' cim ,

Çok Teşekkürler , Sevgiler ...

Tolga Gürgün

Tolgacım ;

Bazılarının hayal bile edemediklerinin başarmanın nasıl bir duygu olduğunu pek bilemeyeceğim. Sen bu gururu sonuna kadar yaşayan birisin.

Yeni rekora ne zaman pedallayacaksın ?

Sabırla yeni turdan ilginç karelerle güzel anlatımlarını bekliyorum.

• Beğen
@bvarol

Bayram ' cım ,

Yorumun için çok teşekkürler .

Şimdiden bunu zikretmenin bende baskı yaratacağı düşüncesiyle beraber zamanla sınırlandırılmış benzer mesafeleri alabilmek için hava durumunun değişkenlikten uzak olacağı bir zaman dilimini tercih ediyorum .

Sevgiler ,
Tolga Gürgün

çok özenmiştim tolga abi sana.bi deneme yapıyım dedim.ilk en uç sınırımı denenmemde 175 km de pil bitti benim.ama 450 yi geçicem bi gün merak etme:D

• Beğen
@alperen bağcı

Alperen ' cim ,

Denemendeki detayları bizlerle paylaşırsan seviniriz .

Sevgiler,

Tolga bey, günce eskise de başarınız muhteşem... Sizi gönülden kutluyor ve şaşkınlığımı da itiraf ediyorum. Dostum sürüşünüz tarzım olmamasına rağmen sormadan da geçemiyorum... Nedir bu işin sırrı?.. 3 tabak domatesli makarna mı yoksa. ;) Başarınızın artarak devamını dilerim. :in: Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Bey Merhaba ,

Bende sizin turlarınızı ilgiyle takip ediyor ve beğeniyorum . Dometesli makarna denizdeki bir kum tanesi aslında :) İşin sırrına genetik miras diyelim .
E tabii biraz antrenmanda var .

İstanbul - İzmir yolu rüzgar açısından avantajlı fakat tehlikeli bir yol .
Son gözdem Samsun - Sarp arası

Saygılar,
Tolga Gürgün

Merhaba;
Çok güzel bir tur. Ben de Denizliliyim. Yalovadan Denizli 550 KM.
Günlük turlarda 320 km yi bulabiliyorum oda gece saatlerine kalmamaya çalışıyorum. Zaten yolda bitmiş oluyor. :)
Bir günde gitmeyi planlıyordum ki bazı doktor arkadaşlar sağlık açısından riskli olur diye uyarmışlardı.
Ne yalan söyliyim beni cesaretlendirdiniz. Bu yaz deneyeceğim bir günde Yalova-Denizli turunu.

@birolcakir

Birol Bey ,

Turunuzu ve detayları bekliyor olacağım . Doktorlar haklı , bu günlerde sıcaklık ve nem bir hayli yüksek .

Selamlar ,
Tolga Gürgün

Tolga abi sen bir kahramansın yaaa yemin ederim 1 günde 450 Km. inanılmaz...

gerçekten Yüreğine ayaklarına pedallarına sağlık...

• Beğen
Geri