Yorum için tşk etmişsin Tolga ama açıkçası fazla zamanım olmadı ve kısaca bir not düşmüştüm...asıl yorum şimdi.
Başında da belirttiğin gibi...."uzun zamandır aklımdan hiç çıkmayan..". Olay bununla başlar...her gün biraz daha kemirir içimizi...ve sonunda çıkmaya karar verdiğimiz gün gelir.
Bir arkadaş yazmış.."makina gibisin" syagı duyuyorum ama keşke öyle olsa...zembereği İstanbul da kurarız...çipini ayarlayıp...salarız İzmir yoluna....
İnsanoğlunu bu tür yolculuklarda başarıya ulaştıran veya yarı yolda bırakan fiziksel (makina) gücünün yanında, doğru oranda mental güçtür.Azı yarı yolda bırakır...fazlası sakatlanmana yol açabilir.
Yani Akhisara doğru geliyorsun ve hava kararacak.Yol da taşlar var. Hemen karamsarlığa kapılmayacaksın...güneş batıyor ve sen Manisa ve sonrası rampaları karanlıkta geçeceksin.....ruh sağlığın yerinde...sinir uçların tek tek lehimlenmiş....sakin ve bir "makina gibi" çalışacaksın.
Sen bu bisikletle bunu başarabildiysen , 28" teker 27mm lastikli, 52-39 aynakollu ,ve drop bar lı bir bisikletle daha iyisini yaparsın gibi geliyor bana...
Yanına çok hafifte olsa bir rüzgarlık almayı unutma
Çünkü ben 8 saat pedal çevirdikten sonra bisikletin üstünde esnemeye başlıyorum...demek ki rezervlerim azalıyor....sen bunun iki misli pedal çevirmişsin.....hava o kadar soğuk olmasada titrersin tabii..
Muhteşem ve aklımda mesafeyi ve güzergahı canlandırdıkça tüylerimin diken,diken olmasını sağlayan bir başarı öyküsü.
Sağlıklı sürüşler dilerim.
Selamlar.