Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Scudo
@Gökhan Hayırlı

Teşekkürler Gökhan. Bisikletine baktım. (Yeni parçalarına) Harika bir şey oluyor. Böyle bir makine bende olsa evin yolunu unuturum gibi.:D Hayırlı olsun.

helal olsun valla canı gönülden tebrik ediyorum ibrahim amcayı

İlk okuduğumda bir çırpıda okuyuvermiştim. Ve bir sürü mesaj dolu satır aralarında. Uzun tura çıkmak isteyen, acaba yapabilir miyim diyen herkesin okuması gereken bir konu. Bende yakında ilk uzun turuma çıkıyorum.
Teşekkürler İbrahim bey.

Efsane. :) İbrahim Bey, bileklerinize sağlık. Akşam 35-40 kilometre süreceğim, aklımda bu görüntüler olacak.

Güzel bir örnek, konaklamalarınız hakkında bilgi verir misiniz? ve bisikletin çalınma güvenliği konusunda ne yapıyorsunuz?

Teşekkür ettim Ahmet. Daha güzellerini sizlerden bekliyoruz.

Teşekkür ediyorum Başak.. Ertelemeyin sakın. İlk fırsatta çıkın.

Yaşar bey merhaba. 2007'den beri uzun turlarımı hep yalnız yapmayı tercih ettim. Burada yayınlamadıklarım da var. Ortalama üç hafta veya bir aylık turlar oldu. Hepsinde tur süresince 3 veya 4 gün Pansiyon veya Öğretmen evlerinde konakladım. geri kalan günler hep çadır. Merak edilen de genelde çadır konaklamaları oluyor tabiiki. Uzun anlatmaya gerek yok. Akşam yemek ihtiyacını giderdikten sonra insandan uzak, hayvanlara yakın olmayı tercin ediyorum. Dağ, bayır, orman, bazan petrol istasyonları. dere veya göl kenarı. Yani ıssız ama doğa güzelliği olan yerler tercihim oluyor. Eeee gecenin bir vakti de ormana, vadiye girmek Hırsız olsa bile sıkar biraz; değilmi.:)) Maddi durumunuz müsaitse her il ve ilçede Öğretmen evlerinde kalabilirsiniz. Benim gibi kısıtlıysa DAĞLAR BENİMDİR diyeceksiniz.:)) Tereddüt etmeyin süper oluyor. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@M.Ozkul

Bu mesajınız çoooook hoşuma gitti. Siz bunu hatırlayıp çıkardığınıza göre doğa, bisiklet sizin iliklerinize işlemiştir. Sağlıkla kalın.:)

Bİsİkletİmİz ne marka olursa olsun donanimimiz ne kadar olursa olsun yaŞimiz kaÇ olursa olsun yolumuz İster toprak İster micir İster asfalt olsun ve bİr de kaÇ km olursa olsun bİsİklet hayattir ve sen abİ...bunun kanli canli ÖrneĞİsİn...teŞekkÜrler paylaŞim İÇİn

@Gültekin R. Demirkaya

Gültekin bey ben teşekkür ediyorum. Eminim arkadaşlarımız da böyle düşünüyordur. Amacım zaten yeni başlayan gençlerin içlerinde var olanı hayata geçirmelerine yardımcı olabilmek. Sağlıkla kalın.

o kadar resmi cektiniz tamam nasıl üretmeden yuklediniz fotoğraf sitelerine ordaki linkleri de foruma bu fotoğraf yükleme işi uzun sürüyor çok

@mustafa genç

Mustafa dikkatinden kaçmış olmalı. Yıllar sonra bu yıl işin kolayını buldum. Son turumdan önceki turlarda sadece foto. makinesi kullanıyordum. Çok zor oluyordu. Her yerde durup fot. çekmek olmuyor. zaten bir süre sonra bıkıyorsun. Fakat bu yıl iyi bir Aksiyon kamera aldım. Süratliyken net çekebilenlerden. Motorsiklet, araba, bisiklet, kayak, yamaç paraşütü vs. gibi etkinlik yaparken çok net video kaydı da yapabiliyorsun, aynı kayıtlardan fotoğrafta alabiliyorsun. Böylece dur kalk, dur kalk yapmıyorsun. O kamera benim kaskın üzerine montelidir. Tekrar bakarsan bazı resimlerde veya gölgemde onu göreceksindir. Benim aldığım kamera SONY HDR AS-15 ACTİON KAMERA. Şu an henüz Türkiye de yok zannedersem. Geçen yıl piyasaya çıktı. Bir sigara paketinin yarısı kadar. Kendi küçük, ama işlevi çok büyük. Ben İtalya ya giden bir arkadaşa getirttim. Yakında Türkiye piyasasına düşer. 64 cıgabayt hafıza kartını destekliyor. Ben 32'lik kullandım. Dolunca Hart Disk'e depo ediyordum. Foto. makinesini yedek olarak yanıma almıştım. Resim yüklemeye gelince, bir haftadır uğraşıyorum. Şu anda da uğraşıyorum. Daha yarılarına ancak gelebildim. Merak ettiğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Tlf. 0554. 315 35 33

@ReşitÇağırgan

Elden ayaktan kesilene kadar devam Reşit bey.:) Teşekkürler.

şu ana kadar yapamadğım tek şey bu ve size imreniyorum İbrahim abi. Allah yolunuzu açık etsin. dünyanın tadını çıkarıyorsunuz.

Muhteşem Bir Tur Ve Muhteşem Bir Anlatım Diliyle Hazırlanmış Özet Çok Teşekkürler :)

Geri