Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

@Melih E. D.

Ben teşekkür ettim Melih bey kardeşim. Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: Melih E. D.
Scudo
@İbrahim Yurtseven

Tam 4 yıl önce bu turu yapmışsınız sizi yine de Tebrik ederim.

Yukarıdaki köy benim köyüm Yenice Köyü :) Eğer köye girseydiniz illaki kahvaltıya çağıran olurdu ya da o evlerin orada bakkal vardı :D

Böyle turları gördükçe imreniyorum açıkcası :) Tebrik ediyorum çok başarılı sıkmayan bir anlatımınız var, tek solukta okuyuverdim tüm konuyu :alkis:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
4 yıl önce olan bu turun fotolarını izlemekten çok keyif aldım. ilerleyen zamanlarda inşallah bizde bu seviyeye geliriz :)

@ilker özmüş

Bu tur ikinci turumdu. Hiç bir şey de bilmiyordum. Gözünüzde büyütmeyin. Çıkın yollara. Daha önce çıkmadığınıza pişman olacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Erdal YAVUZ
@İbrahim Yurtseven sağolun hocam. bisiklete yeni başladım ben. bir şehir bisikleti aldım. amacım ilk bahara kadar kondisyonumu tam olarak sağlamak ve bisiklete alışmak. daha sonra da uygun fiyatlı bir dağ bisikleti alıp sizin yaptığınız gibi yola çıkmak. tabi yakın mesafe en başta. gözümde büyüyen ve beni korkutan tek şey şu teker patlaması işi. o zaman ne yaparım ne ederim diye düşünüyorum :) öğrenmem lazım sanırım :)

@ilker özmüş

Teker patlaması.??? :) Yapma allah aşkına. Bu mesajı okuduğun anda hemen bir iğne al, git tekere batır. Ve onu hemen tamir et. Bu basit konunun üzerine gidip bir kez tecrübe etmezsen, çıkacağın tur da aklın fikrin hep tekerlerde olacak.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Bence tek kelimeyle mükemmel ilham kaynağım oldunuz bile.emeğinize sağlık,bu arada fotoları atan arkadaşada teşekkür ederim.ellerinize sağlık.

@Erdal YAVUZ

Erdal bey çok teşekkür ederim. 2014 Turumu Akdeniz'e planlıyorum. Kısmet. Belki de Mersin veya civarında karşılaşırız.:)) Sağlıkla kalın.

Helal olsun İbrahim abi, biz de genciz diye geçinelim :D

• Beğen
Tepkiler: Erdal YAVUZ
başımızın üstünde yeriniz var ibrahim abi ne demek bekleriz,mersinde harika bisikletçi dostlarımız abilerimiz var onlarlada hem turlar hem tanışırız.

@Enes Çatal

Teşekkür ederim Enes. Yok yok gençlik çooook başka.:) Sizler çok daha iyilerini yaparsınız ama sizin yaşlarda, ya iş, yada okuldan zaman olmaz genelde. Sağlıkla kalın.

@Erdal YAVUZ

Teşekkür ediyorum Erdal bey. Kısmet diyelim. Seneye Eylül ayında Akdenizdeyim.

İbrahim abi tek kelimeyle harikasın doğu Karadeniz gezini okumuştum ve hayretle takip etmiştim. Bu turunu sabah saatlerinde tesadüfen gördüm sitede yine hayretler içersin de takip ettim hiç üşenmeden tam 2 saatti mi aldı bıkmadan usanmadan her karesini okumak ve görmek bana büyük bir zevk verdi. Vallahi abi sana ne yazacağımı bilmiyorum diyeceğim tek şey var oda doyasıya seyretmek dediğin gibi km anlamı yok otur seyret haklısın bana bu düşüyor.Ülkemin güzel yerlerini bana ve diğer arkadaşlara gösterme imkanı sunduğun için sana ve yol arkadaşına teşekkür ederim.Yolun herdayim açık olsun bol pedallı günler dilerim.

@tamer ulu

Merhaba Tamer. Sen bisikleti gönülden seviyorsun. Çok belli oluyor.:) İhmal etmeyin derim. Daha güzel gezileri sizler yapabilirsiniz. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: tamer ulu
suat66 İhtiyar hakikaten zorlu bir yolculuk olmuş seni tebrik ediyorum MAKEDONYA turunun aynı başarılarla devamını diliyorum.

Geri