@mustafa genç
Mustafa dikkatinden kaçmış olmalı. Yıllar sonra bu yıl işin kolayını buldum. Son turumdan önceki turlarda sadece foto. makinesi kullanıyordum. Çok zor oluyordu. Her yerde durup fot. çekmek olmuyor. zaten bir süre sonra bıkıyorsun. Fakat bu yıl iyi bir Aksiyon kamera aldım. Süratliyken net çekebilenlerden. Motorsiklet, araba, bisiklet, kayak, yamaç paraşütü vs. gibi etkinlik yaparken çok net video kaydı da yapabiliyorsun, aynı kayıtlardan fotoğrafta alabiliyorsun. Böylece dur kalk, dur kalk yapmıyorsun. O kamera benim kaskın üzerine montelidir. Tekrar bakarsan bazı resimlerde veya gölgemde onu göreceksindir. Benim aldığım kamera SONY HDR AS-15 ACTİON KAMERA. Şu an henüz Türkiye de yok zannedersem. Geçen yıl piyasaya çıktı. Bir sigara paketinin yarısı kadar. Kendi küçük, ama işlevi çok büyük. Ben İtalya ya giden bir arkadaşa getirttim. Yakında Türkiye piyasasına düşer. 64 cıgabayt hafıza kartını destekliyor. Ben 32'lik kullandım. Dolunca Hart Disk'e depo ediyordum. Foto. makinesini yedek olarak yanıma almıştım. Resim yüklemeye gelince, bir haftadır uğraşıyorum. Şu anda da uğraşıyorum. Daha yarılarına ancak gelebildim. Merak ettiğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Tlf. 0554. 315 35 33