Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Tek ve Hür! Bisiklete binerken aklımdan sıklıkla geçiyor bu olgu. Sizinki kadar uzun olmasa da genelde ben de tek tur yapıyorum. İnsanların ve duyguların bütünlüğü önemli bir olgu. Ama bazen insanın kendini, hayatı ve doğayı tanıması için güzel bir eylem. Umarım yollarda ve gittiğiniz yerlerde insanlarla güzel diyologlar kuruyor ve güzel hatıralar bırakıyorsunuzdur.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Scudo
@İbrahim Yurtseven

TEŞEKKÜR EDERİM.:D KESİNLİKLE YOLCULUĞA ÇIKCAM. BİRKAÇ EKSİĞİM DAHA KALDI.petrol istasyonlarındada konaklamışsınız izin veriyorlarmı?:D :D :D

1500 turu okudum abicim. o da yine harika. daha dikkatli OKUYUNCA nelere dikkat etmek gerektiğini öğrendm.: insani ilişkiler hoşsohbet:in: :in: :in:

@murat aluçlu

Murat tur resimlerini ve yorumlarını bekliyeceğim. Tamamen çadır konaklamalı gideceksen ki böylesi çok daha güzel oluyor, petrol istasyonları genelde uygundur. Bazılarından olumsuz cevaplar alırsan kafaya takıp moralini bozma. Az ileride daha uygun ve daha güzel bir yer vardır. Ben yerleşim yerlerinde çadır kurmaktan hep uzak durmuşumdur. İnsanın olmadığı yerler daha huzurlu oluyor. Doğada kalmaktan tedirgin olmazsan en güvenli yerler dağlar ve ormanlardır. Yolun açık olsun.

Çok güzel bir tur olmuş tebrik ederim. buradaki herkesin hayali böyle bir tura çıkmak sanırım, gerek vakit gerek nakit gerekse iş ve sosyal hayat nedeniyle şuan için böyle turlara çıkamıyoruz ama sizinle beraber sanki o turun heyecanını birazda olsa buradan tadıyoruz. Teşekkürler bizimle paylaştığınız için. :rolleyes:

@İbrahim Yurtseven

dün çadır ve tulumu da aldım. son olarak bugün arkadaşdan portbagajı alıcam,frenlere biraz ayar vercem ,az yağlim sora YOLCULUK... rota da biraz sıkıntı yaşıyorum.ben yenikapı-bandırma-ayvalık düşünüyorum ama daha değişik nere olabilir.çanakkaleden deniz kenarından mı ayvalık yapsam yoksa direk içerden ayvalık a mı insem..gerçeği bisiklet bir hazır olsun rota kolay :in: :in: :in: :in: :in: resimleri yazıları da paylaşıcam.ilk olcak güzel olucak inşşallah

• Beğen
@Fatih Sevindik

Yaşınızı bilemiyorum ama sonraya bırakmayın derim.:) Kurtulun betonların arasından. sağlıkla kalın. Yorumunuz için teşekkürler.

@Cevat_Genc

Birileri ile paylaşınca daha anlamlı ve faydalı oluyor. İçten yorumunuz için teşekkürler. Sağlıkla kalın.

@ibrahim m yaradilmis

Siz gençler yolları bizlere bıraktığınız için süper görünüyoruz.:) Saygılar hocam. Sağlıkla kalın.

@murat aluçlu

Murat özelden birşeyler yazmaya çalıştım.

Sizin bu turunuzu gördükten sonra aklıma gelen ilk şey ilk fırsatta şehirler arası ve tek başıma bir tura çıkmak.Saygılar.Ve paylaşımlar için teşekkürler

• Beğen
abi çok saol .bir anda bandırma değil yalovadan gitmeyi düşündüm.büyük ihtimal dediğin rotadan gidicem.tahminen kaç gün sürer?bnm portbagajımda tamam.hazırlıklar tamam gibi.haftaya biletimi alıp .....

@İbrahim Yurtseven
Yorulduğumda, susuz kaldığımda ve yalnız olduğumu hissettiğimde güçten çok aciz olduğumu hissediyorum. Hele hele iç lastiğim patlayıp supaptan zedelenince ve de yedek iç lastiğim olmadığında işte o zaman insanın morali sıfır oluyor...:(

Yaptığınız gezilerde başarılar dilerim...

@murat aluçlu

Murat zamanın çok kısıtlı değilse, ve gezerek, görerek gideceğinden şöyle bir tahminde bulunalımmı.
1- Yalova'ya indin. (Ben sabah saatlerinde ineceğini var sayıyorum) O gün SUDÜŞEN VE ERİKLİ şelalerini gezdin. Çınarcık-Armutlu üzerinden Gemlik'e çıkacaksındır. Çınarcık-Armutlu- Gemlik arası 85 km. cıvarında. Her iki şelaleye de aynı gün gideceğini düşünürsek 110-120 km bulur. İlk gün için yorucu, yıpratıcı olabilir.
2- Yalovaya öğle saatlerinde inersen, o gün iki şelaleyide gezip Armutlu cıvarında kamp kurabilirsen, sonraki gün İznik gölüne gidiş için yolu azaltmış olursun. Bence buna orada durumuna göre karar ver.
Kısacası vaktin müsaitse kendini hiiiiç zorlama. Yolların, bulunduğun doğanın tadını çıkarmaya bak. 4-5 günde çok rahat Ayvalık'a ineceğini düşünüyorum. Vaktin varsa sıkıntı yapma, 7 gün olsun.:D

• Beğen
Tepkiler: murat aluçlu
@Salih Dinçer

Salih merhaba. Siz gençlere gır gır, şamata, hareket gerekli.:D Yalnız gezmekten sıkılmanız doğal. Yedek lastiğini eksik etme, o sorunda tamam. Yoruluyorum ve susuzluğa dayanamıyorum diyorsan ona bir şey diyemem. Ama yorgunluk ve susuzlukta başarmanın tuzu biberi olsun.::) Zor olmadımı güzel olmuyor.
Sağlıkla kal.

@Dinar İslamoğlu

Herşey olabilir.:) Bence kendi gücünüzün farkında değilsiniz. Deneyin, o kadar zor olmadığını göreceksiniz. Yorumunuz için teşekkürler.

Geri