Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Cok güzel bir gezi olmus. Inaniyorum ruhen ve bedenen bu tur gurur verici olmustur. saygilar

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
Scudo
@cabir

Saygı ve sevgiler bizden arkadaşım. Beğendiğinize memnun oldum. Sağlıkla kalın.

• Beğen
@Mahmut Can Kaymaz

Teşekkür ediyorum Mahmut. Sende bu genç yaşta bisikleti seçtiğine göre, kısa zamanda bizlerden çok daha iyilerini yapacağına yürekten inanıyorum. Doğadan ve bisikletinden kopma. Sağlıkla kal.

• Beğen
@mertcan gölge

Sabır gösterip okuduğun için teşekkürler Mertcan. Senden daha iyilerini bekliyoruz. Selamlar.

• Beğen
@Hüseyin Ece

Teşekkür ederim Hüseyin. Daha iyisini yapacağınıza inanıyorum ve bekliyorum. Sağlıkla kalın.

• Beğen
@çağrı sezgen

Teşekkür ederim Çağrı. İmkansızları alt etmek sizlere yakışır. Bekliyoruz... Sağlıklı ve güvenli turlar.

• Beğen
@Metehan Mendi

Beğendiğine sevindim Metehan. Saygı, sevgi bizden. Selamlar.

• Beğen
@burhan ceylan

Teşekkür ederim Burhan bey. 12 Numaraya gençler ulaşsın diye.
Sağlıkla kalın.

• Beğen
ilk başta bu foruma beni teşvik ettiğin için sana taşakkür ederim ibrahim yurtseven abim ...azmini ve başarını tekrar görmüş oldum ,biz gençlere güzel bir örnek olduğuna şüphemiz yok :) başarın hakkında yorum yapmak haddime değil ama yenilerini bekliyoruz...bu yazı dizilerini okuyan arkadaşlarımız biraz kıskansın bizi :) bende ibrahim yurtsevenin ikamet ettiği şarköy de ikamet ediyorum bir girişimde bulunduk ve şarköy spor bisiklet kulübünü kurduk , sanalda olsa ...ufak tefek geziler düzenliyoruz , ibrahim yurtseven abimde eşlik ediyor sağolsun , bizler genciz ya , rampada geçiyoruz ibrahim abimizi :) fakat bu geziyi baştan sona incelediğimde gördümki aslında biz ibrahim abiyi hiç geçememişiz :)

• Beğen
İbrahim abicim başından sonuna kadar hiç üşenmeden ve sıkılmadan okudum.Çok büyük bir zevk aldım..Emeğine sağlık abicim :) Birşey merak ettim :) Benım memleketım Sinop ve siz hayelimde olan Sinop'a bisikletle ulaşmayı gerceklestırmıssınız :) Acaba gezinizin dewamına Gerze'yi ekleyecekmısınız ??? Merakla bekliyorum ve bol pedallar diliyorum :)

• Beğen
Size ve sizin gibi insanlara çok saygı duyuyorum bir mesajınızda gençler olmasa ekmek bile yiyemeyiz demişiniz. Bence gençleri azmettirende, fırında çalıştıranda, ekmek yapmayı öğretende sizin gibi insanların çabaları, sevgileri geniş yürekleri. Turunuzu kıskandım ayrıca en büyük isteklerimden birisi güzel Anadolunun köy kahvelerinde sohbetler etmek, çay içmek, paylaşmak..

• Beğen
Geri