Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

:) @622z

SEni ve diğer tüm arkadaşları tanıdığıma çoooook çok memnunum. Şarköy'de bisiklet sporunun, sevilip yayılmasına azıcık katkım olursa çok mutlu olurum.
Ayrıca siz beni her zaman geçin. Önümde pedal basan bir kaç genci gördükçe'de mutlu oluyorum, kahveci veya meyhaneciler bir iki müşteri kaybettiği için. :D :D :D Siz bu turların daha iyilerini yapacaksınız. Bekliyoruz.:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
Scudo
@sonEr´´

Bu yaz Doğu Karadeniz Turumda Gerze planımda var gibi. Senin için bol bol Gerze resimleri çekerim. Selamlar.

@Ozcan SEMET

Özcan bey merhaba. Bütün çabam tabiiki önce memleketimi daha iyi tanımak, gezmek. Asıl ve uzun vadeli kalıcı çabam ise gençlerden bir kişi dahi olsa, özellikle şehirlerin monoton yaşam ve pis havasından sıyırıp doğaya yönlendirebilmek. Turuma gelince, inanın kıskanılacak kadar zor ve ulaşılmaz değil bence. Belki tek zorluğu evden yola çıkabilmek. Gerisi kendiliğinden geliyor. Hadi bu yaz fısat yaratın ve şöyle bir haftalığına fazla plan, program yapmadan Anadoluda bir köy kahvesinde keyifle çay içerken bulun kendinizi. Ayrıca bisikletinizin (TREK FX 7.5) hastasıyım. Defalarca onu seyredip inceledim. Harika birşey. Onun bir eşi bende olsa bütün yaz eve zor gelirim erhalde.:) :D :) :D Saygılar. selamlar.

İbrahim Abimm resmen belgesel yaratmışsın sen gerçektenn.. bravvo abicimm.. darısı başımıza inşallah :)

• Beğen
@Tamer Varol

Teşekkür ederim Tamer. Daha iyilerini sizden bekliyoruz. Selamlar.

• Beğen
elimde çay , bacak bacak üstüne attım.son günlerdeki en keyifli bir saatimi geçirdim.fazlada birşey yazamıcam şimdi.çünkü hemen bisikletime koşma ihtiyacı hissediyorum.ne mutlusundur abicim bu yorumları okuyunca.darısı hepimizin başına.

• Beğen
@İbrahim Yurtseven

Aslında haklısınız en zor olan kısmı evden çıkma kısmı bence de en kısa zamandan itibaren nispeten daha kısa turlarla kondüsyon çalışmalarımı hızlandırmaya başlamalıyım daha uzun olanları için. Yeni tur ve tecrübelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

• Beğen
@Ozcan SEMET

Özcan bey ilk turunuz olacaksa size önce İstanbul'da ikamet etmenizden dolayı Trakya'yı tavsiye ederim. Memleketinize doğru gitmek size heyecan'da verecektir diye umuyorum. Saygılar.

• Beğen
bisiklet sevdasına benim gibi yeni başlayan biri için tek kelimeyle harika.... insanın kendini boyle salıveresi geliyo offffff offf

• Beğen
TUR SÜRESİ : Üç hafta.

YAPILAN Km. : Tam olarak bilmiyorum.

GÜNLÜK ORTALAMA Km : Hesaplamadımki.

ORTALAMA HIZ : Km. saatim yokyu.

Ama ben zevkime göre geziye çıkmıştım. :)

Birkaç haftadır forumdayım, okuduğum en güzel başlık buydu ve en keyifli satırlar yukarıdakilerdi diyebilirim.

Bütün iletilerinizde demişsiniz ya bir kişiyi bile doğaya çıkarabilirsem ne mutlu bana diye, içiniz rahat olsun.

Sevgilerle.

• Beğen
@ismail aslan

Bir kaç gün ayırabilirsiniz kendinize. Hiç'te zor değil. Ve şöööyle bir salıverin kendinizi yollara. :) :) Çubuk olabilir, Kızılcahamam olabilir. Dönüşte eve gelene kadar ikinci planı'da yapmış olacaksınız. Selamlar, sağlıkla kalın.

• Beğen
@Bedreddin

Yaşınızı bilemediğim için size Bedrettin kardeşim diye hitap edebilirim sanıyorum. Beğendiğinize çoook sevindim; Son birbuçuk satırınıza ise bayıldım kardeşim. Sağlıkla kal.

• Beğen
Merhaba İbrahim Bey,

Güzel bir geziyi çok güzel anlatmış ve fotoğraflamışsınız.

Teşekkürler.

Ahmet S. Özenir

• Beğen
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey beğendiğinize sevindim. Sizlerdende bekliyoruz. Sağlıkla kalın.

• Beğen
ancak emekli olduğumuzda :) biz de böyle uzun geziler düşünüyoruz , bize hem yol gösterici oldunuz hem de cesaret verdiniz , teşekkürler...çok güzel bi gezi olmuş , resimler de çok güzel doğrusu...

• Beğen
@karakaya

İnanın o kadar'da zor bir yanı yok. Biraz doğayı sevmek yetiyor. Susuzluğa'da katlanıyorsunuz, sıcağa'da, yorgunluğada. hedefe vardığınızda hepsi o anda unutuluyor. Ben sizlere teşekkür ediyorum.

Valla ben resimlerden şunu çıkarttım belki o bisikletin değeri bizim kullanıdğımız profesyonel diye nitelendirdiğimiz bisikletlerin ancak jant tel başı değerinde ama sürücüsüne paha biçilemeyecek değerde olduğunu söylemek istiyorum. Ayrıca bisiklete de helal olsun gıg demeden o kadar yolu alabilmiş.... Fotoğraflar güzel kareler güzel bisiklet güzel abim zaten çok güzel... Ellerine emeğine sağlık

Geri