Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

Scudo
@b-cagri

Gençlere olumlu yönde birşeyler verebiliyorsam ne mutlu bana. Çağrı zaman zaman sizlerden bahsediyoruz, Evde. Hepiniz birer pırlantaydınız. Unutulmadınız. Sizleri seviyorum. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
@selçuktan

Yapabilirsem değil Selçuk, yaparsın. Yine bu forumda okuduğum güzel bir söz vardı. (İHTİYACIN OLAN TEK ŞEY SONUNA KADAR İNANMAK) Teferruata takılma, uygun olduğunda at kedini ıssız yollara. Sağlıkla kal.

• Beğen
@leicam9

Teşekkür ederim. Önümüzdeki yaz Doğu Karadeniz dönüşünde memleketin Yalova'yı (Şelaleleri ve Yaylaları) güzergahıma dahil ettim. Selamlar, saygılar.

• Beğen
@M.Kaba

Hayalini gerçekleştirmek için benim yaşıma gelmeyi beklemeyeceğini umuyorum. Sağlıkla kal.

• Beğen
Bunca zaman... harcanan çile... eşsiz anlatımlar ve manzaralar... Sizin yaşınızı oturup beklemeyeceğim İbrahim Abi... Paylaşımın için çok teşekkürler... :in:

• Beğen
ibrahim bey sizi tebrik ediyorum geziniz çok güzel olmuş bende böyle yanlız gezmeyi seviyorum sizin kadar uzun süre yollarda kalamasamda kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz. resimlerede hayran kaldım sanatcı yönünüzde var tebrikler.

@umut özdemir

Daha iyileri genç kardeşlerimin olsun. sağlıkla kalın. doğadan kopmayın.

• Beğen
@MURAT PEMBEGÜL

bekleme bekleme murat. benim imkanlarımda yoktu, aklımada gelmedi hiç. boş gemiş onca yıl. çok pişmanım. ayrıca beğendiğine sevindim. sağlıkla kal.

@batuhan öktem

senden daha iyilerini bekliyoruz batuhan. teşekkürler.

• Beğen
@özgür okyay

Teşekkür ederim Özgür. Sizinde turlarınızı bekliyoruz.

• Beğen
Geri