Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

@Erol KOLAS

Hepimize Allah uzun ve sağlıklı ömür versin. Ben teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
Scudo
Geç olsada performansınız için tebrik, paylaşımınız için teşekkür ediyorum.
Tekirdağlı komşu kentlimiz umarım bir gün bizde beraber pedallarız.
Tekirdağ merkezde mi ikamet ediyorsunuz ? Bir geldiğimde tanışmak isterim. Yada yolunuz düşerse Keşana mutlaka beklerim ziyaretinizi.
Sevgiler

• Beğen
@alper günak

Sizi sıkmadan oluduysanız ne mutlu bana. Ben teşekkür ediyorum.

• Beğen
@KAMİL TABAK

Kamil bey merhaba. Şarköyde ikamet ediyorum. Keşandan'da zaman zaman köye (Pehlivanköy-KIRKLARELİ) bisiklet ile giderken geçiyorum. Hafızam beni yanıltmıyorsa sizi tanıyor gibiyim. Bundan bir ay kadar önce Şarköyden, bisiklete (TUR'a) yeni heves etmiş üç genci kırmayarak Şarköy -Malkara-Keşan üzerinden Şarköye gitmek üzere çıkmıştık. Keşan'dan Koru dağları istikametine gider iken, Keşan çevre yolunda otosu ile bize yetişip, konuşup tanıştığımız ve Şarköyden TAYFUN arkadaşımızın yakını veya tanıdığı olan arkadaş sizdiniz sanırım. Eğer yanılıyorsam önemli değil. Tanışmaktan zek duyarım. Sürekli Şarköyde ikamet etmekteyim. Sizinde yolunuz düşerse mutlaka beklerim. Sevgi ile kalın.

• Beğen
İbrahim bey, geziniz şahane, umarım bize de nasip olur bir gün beraber teker sürmek yollarda, sorum şu;

Bisikletiniz yanılmıyorsam fx7.0 galiba, belki inceleme yazısı yazmışsınızdır ama ben forum özürlüyüm herhalde aramama rağmen bulamadım. Trek fx 7.0'ın performansı nasıldır, siz orjinal haliyle mi kullanıyorsunuz, yoksa bir takım değişiklikler yaptınız mı, yaptıysanız neler yaptınız yazabilir misiniz, yakın bir arkadaşım fx7.0 almak üzere ve sizin tecrübeleriniz bize ışık olacak.... :)

Sağlıcakla...

Merhaba
GerÇekten Çok Ama Çok GÜzel Bİr Tur YapmiŞsiniz.ayaklariniza SaĞlik.bÖlgeyİ Bİlmemden Dolayi Gayretİnİzİ Tebrİk Edİyorum.keŞke Bende Firsat Bulabilsem.ayaklariniza SaĞlik.

• Beğen
@alper günak

Alper Merhaba.. Evet bisikletim Trek FX 7.0 . İki yıl önce heves ettiğimde bu bisikleti fazla teknik bilgim olmadan aldım. İyiki de almışım. Daha sonraları şurasını değiştir, şu parçasını şu marka yap diyenler oldu. Fakat ben hiçbir parçasını, en ufak bir vidasını dahi değiştirmeden 2007'de 1500 Km.'lik ege turu, 2009'da 2000 Km. cıvarındaki Batı Karadeniz turumu gördüğünüz orijinal haliyle tamamladım. Lastik patlaması dışında (iki yılda 8 - 10 kez) hiçbir sorun yaşamadım. Yaşatmadı. Önümüzdeki sezonda yine aynı bisikletim ile Doğu Karadenizi planlıyorum. Size sayısız konuda (Bisiklet hakkında)yönlendiren olacaktır. Arkadaşınız önce bisiklete verebileceği miktarı netleştirsin. Zira sınırı yok gibi. Herkes 50-100 TL. daha verseydin şunu alırdın, daha iyisini alırdın diyecektir. Maddi durumunuzu bilemiyorum ama inanın bana özgürlüğü yaşamak o kadar pahalı değil.
Ayrıca Forumda ki ikinci el pazarı takip edildiğinde çok hesaplı, biraz daha kalitelisini almak mümkün gibi görünüyor. Kısacası bahsekonu bisiklet benim için süper. Dayanıklılığını kanıtladı. Ben pedala bastığımda tekeri dönüyorsa benim için sorun yok. Biraz hafifletilebilirmi,? evet. Ama o da masraf. Henüz düşünmüyorum. Sana ve arkadaşına sağlıklı turlar diliyorum.

@RECEP İŞLEK

Recep bey beğendiğinize sevindim. Ben size teşekkür ediyorum. Bir kaç günlüğüne de olsa fırsat yaratmaya çalışın. Huzur yollarda, dağlarda. Sağlıcakla kalın.

• Beğen
bir solukta tüm sayfaları okudum, fotoğraflara baktım. en kısa zamanda tur için sub 30 falan alacağım ve tura çıkacağım. şu an bende scott s60 var. bu kadar malzemeyi s60 ın neresine koyarım bilemiyorum.

@MUSTAFA AKTAŞ

Evet Mustafa bey bencede bir an önce atın kendinizi yollara. Yüzde yüz gerekli malzemelerin dışında, belki lazım olur diye bazı malzemelerin hamallığını yapmayın bence. Uzun bir tur düşünüyorsanız 300 - 500 gramın çok önemi oluyor. Sağlıklı ve güvenli turlar.

@ocuss

beğendiğinize sevindim. sizdende bekliyoruz. selamlar.

• Beğen
@necod

Devamı Temmuz - Ağustos 2010'da Doğu Karadeniz, kısmetse Necip bey. Saygılar. Sağlıkla kalın.

• Beğen
İbrahim abi siz gençler için mütiş bir örneksiniz. eminim bir çok arkadaş sizin fotolarınıza bakıp yazdıklarınızı, bizimle paylaştıklarınızı okuyup turlara çıkmayı heves ediyor, bisikletine bir kat daha sarılıyordur. bu güzellikleri bizle paylaştığınız için çook çoook çooook teşekkürler...

• Beğen
Geri