@alper günak
Alper Merhaba.. Evet bisikletim Trek FX 7.0 . İki yıl önce heves ettiğimde bu bisikleti fazla teknik bilgim olmadan aldım. İyiki de almışım. Daha sonraları şurasını değiştir, şu parçasını şu marka yap diyenler oldu. Fakat ben hiçbir parçasını, en ufak bir vidasını dahi değiştirmeden 2007'de 1500 Km.'lik ege turu, 2009'da 2000 Km. cıvarındaki Batı Karadeniz turumu gördüğünüz orijinal haliyle tamamladım. Lastik patlaması dışında (iki yılda 8 - 10 kez) hiçbir sorun yaşamadım. Yaşatmadı. Önümüzdeki sezonda yine aynı bisikletim ile Doğu Karadenizi planlıyorum. Size sayısız konuda (Bisiklet hakkında)yönlendiren olacaktır. Arkadaşınız önce bisiklete verebileceği miktarı netleştirsin. Zira sınırı yok gibi. Herkes 50-100 TL. daha verseydin şunu alırdın, daha iyisini alırdın diyecektir. Maddi durumunuzu bilemiyorum ama inanın bana özgürlüğü yaşamak o kadar pahalı değil.
Ayrıca Forumda ki ikinci el pazarı takip edildiğinde çok hesaplı, biraz daha kalitelisini almak mümkün gibi görünüyor. Kısacası bahsekonu bisiklet benim için süper. Dayanıklılığını kanıtladı. Ben pedala bastığımda tekeri dönüyorsa benim için sorun yok. Biraz hafifletilebilirmi,? evet. Ama o da masraf. Henüz düşünmüyorum. Sana ve arkadaşına sağlıklı turlar diliyorum.