Scudo Sports

Tek Başına 1900 Km. (Gücü hissedin)

İbrahim Bey merhaba...

Harika bir iş gerçekleştirmişsiniz... Bazı bölümleri benim için çok tanıdık, bazı bölümleri ise benim de gidip görmeyi hayal ettiğim çok güzel bir rota... Yazılarınızı okurken, fotoğraflarınıza bakarken, gezinin her anını sanki ben de yaşadım... Doğa ile mücadele ederek yaşanan tek kişilik bir macera... Ve sağ salim eve dönüşün, başarmanın gururu... Gerçekten tebrik ederim... Haftanın 3 günü çalıştığım için, kısa süreli gezilerle yetinmek zorunda olduğuma şimdi bir kez daha üzüldüm... Paylaşımlarınız için çok teşekkürler...

Geçtiğimiz yıl Rahman'la Şarköy'den geçerken bize gösterdiğiniz ilgi için de tekrar teşekkürler... Bir yerlerde tekrar karşılaşarak, uzun süreli bir turda birlikte olmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Furkan Demir
Scudo
@Süleyman Şatır

Ben teşekkür ediyorum. Birlikte uzun süreli turu gerçekleştirmek ümidi ile sağlıkla kalın...

@Rami YILDIRIM

Teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda olur. Bekliyoruz.

• Beğen
Babam... Aramızda bulunan bunca kilometrelere rağmen, hep yanımdasın. Seni özledikçe forumu açıp tekrar tekrar bakıyorum. Okudukça, seyrettikçe gurur duyuyorum. Bana verdiğin bisiklet ve Tur sözünü unutmadım. Buradan, herkezin tanıklığında sözünü tekrar etmeni istiyorum.
Seni çooooooooook seviyorum, güveniyorum. Gurur duyuyorum. Kendine hep böyle iyi bak.

yok böyle bişey yha keşke öyle bi imkanda seninle pedal çevirsem mükemmel olurdu uzun yol bide çok severim helal olsun bizleri yüreklendiriyorsun kal sağlıcakla paylaşım için teşekkürler.

Tebrikler

İbrahim bey çok güzel tur yapmışsınız.Yanlız yapılan turların sıkıntısını bende bilirim.Güzeldir ama arkadaş ortamındakilerinin yerini tutmuyor.Paylaşımın için tşk ler.

• Beğen
@Nilaylay

Söz.. Söz.. Söz... Sen okulunu bitir. 2010 yaz'ı bisiklette tur'da senindir. (Birlikte) Sağlıkla kal.

@İrfan Aşıroğlu

Haklısınız İrfan bey. Sıkıntı, zorluk hep var. Ama Bolu dağlarında göl kenarında, Kastamonu Küre dağlarınının eteklerinde veya Karadenizi biraz yükseklerden gören ıssız bir tepeden denizi ve gökyüzünü seyredip doğayı dinleyerek uykuya dalmanın huzurlu güzelliğini arkadaşlarımın bozmasına katlanamam gibi geliyor bana. :D :D :D Sağlıkla kalın.

@barış topcu

İki yıldır kullandığım bisikletin orijinal lastikleri. Bontrager 700x35 Ayrıca o kadar da ayrıntılara takılma. Bisikletin 26 jant ise, lastiklerini değiştir yola uygun yap yeter. Fazla pahalı lastik almana hiç gerek yok. Yollar senin olsun. Selamlar.

@sea84

İstiyorsan yapabilirsin. Pek bir zoluğu yok. Köpeklere gelince, kaçtığınız için kovalamışlardır. Tekrar karşılaştığınızda sırtınızı dönmeden ve korkmadan birde dik durmayı deneseniz. Göreceksiniz havlayıp, havlayıp vazgeçecektir. Sağlıkla kalın.

Geri