Scudo Sports

Tek Başına 160 Km...!!!

sönmez abi nerelerdesin,gecen hafta uğradım, izine cıkmısın.

Scudo
@mehmet_svm
Evet Mehmet iki hafta kadar yoktum.Şu an çalışıyorum.Yolun düşerse beklerim.

@sonmez

Çok teşekkür ederim Sönmez Abi. Hayırlısıyla bi gelse. Herşey için teşekkür ederim...
Saatleri saymaya başladım...:D

Sevgiler...

@hcan

Can Bey çok teşekkür ederim. 21 yıl Muğla'da yaşadım. Sizinle tanışmak büyük bi zevk olur benim için.

Sevgiler...

dostum tebrikler darısı başımıza walla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan kardeş bu yaz gerçekleştiremedik turumuzu ama sivas erzincan erzurum kars komple arabayla geçtim buraları senin telefonda yoktu bu arada harbidende sakaltutan geçidi çok ilginç bir geçit kızıldağda öyle aslında ya kızıldağdan çıkıosun sakaltutana giriyosun toplam 100 km den fazla geçit :S ama anadolunun her yerine hastayım yahu serkan bir de bu erzurum istikametinde sağ taraftaki şelaleye gittinmi ya orasına da çok güzel diyorlar erzincan şehir merkezinden sonra ?
bu arada tebrikler senin yüzünden seneye sivasa taşınacağım gibime geliyor

• Beğen
@no_name

Abicim seni gördüğüme sevindim ama Erzincan'a gelmediğine üzüldüm. İnşallah seneye diyorsun. İNŞALLAH. Ben buradayım. Her zaman beklerim.

O bahsettiğin şelaleye gittim abi. Girlevik Şelalesi.. O gezimi aşağıdaki linkden izleyebilirsin..:d

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3940

Yazın gelde birlikte gidelim abi.

Sevgiler...

Geçtiğimiz yaz bende arabayla Kars'a gittim güzergahımızın bir bölümü seninle aynı idi. Bulutların sarmaladığı, dağların kucağında yeşille beyazın kucaklaştığı görüntüler eşliğinde güzel bir yolculuktu. Tabiki sen yeşille beyazın sarmalında, toprakla ormanın kokusunda daha güzel bir yolculuk yapmışsın. Tebrikler.
Fotoğraf makinan markası ne? Esenlikler dilerim

• Beğen
@Muharrem karadağ
Evet tam anlamıyla tarif etmişsiniz. Çok güzel doğayla birlikte bir gezi yaptım.
Herşey için teşekkürler..

Fotoğraf makinem OLYMPUS C310 marka ve modele ait kompakt bir makine...

Sevgiler...

hello serkan buara aramız iyi deil ama ben okuyunca gezini yazmadan edemedim.yabancı sanılman normal.banada artık yabancısınya ordan biliom.neyse güzel bir gezinti olmuş.bende senle gezmiş gibi oldum.teşekkürler

selam soguk şehrin sıcak kanlı bisikletcisi
süpersin o bisikletin nasıl oldugunu ben yakından gördüm
gercekden takdire deger
teprikler....

• Beğen
Öncelikle başarınız için tebrik ederim, fotoğraflar için de çok teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var; tüneller. Resimlerinizdeki tüneller alışık olduğumuz dağların oyulmasıyla yapılanlara benzemiyorlar, daha çok köprüye benziyorlar ama köprü de değiller. Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz acaba?
Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: gokhancan
ayağına kuvvet iyi yokuş çıkmışsın benim gözüm bir günde 2 defa 1000 mt çıkmayı yemezdi sana yakışır bir yol olmuş

Geri