Scudo Sports

Tek Başına 1500 Km'lik Güzel Yalnızlık

@Natural_animal

biraz mecburiyetten kısa kestim.hedefim akdeniz kıyılarını dolaşmaktı.

Scudo
on gündür ev taşıma ile uğraşıyordum.bu zaman zarfında cevap yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın.
hepinize teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: seyrencem
ibrahim abi helal sana hem sen gezdin hem beni gezdirdin bir de bu imkansız değilmiş dedirttin çoooooooooook teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
Tebrikler harika bir tur olmuş.Bu arada Edirneye geldiğinizde veya yardıma ihtiyaç duyduğunuzda benide arayabilirsiniz. 5422786688

• Beğen
(Turnikelere ağır aksak yaklaştım. Bacaklarım şişmiş heryerim sızlıyor.Jandarma ile Polis buradada uygulamada. İnşallah beni alıp karakola götürürler diye dua ediyorum. Daha 3-4km yolum var.Askerlere selam veriyorum, belki dur derler diye,tık yok. Polise selam veriyorum, umurunda bile değil. Şehre girişinde tlf.kontrol ediyorum. Bir msj. yollarım diye.=Abla Aydındayım sucuklu yumurtayı hazırla= gönderiyorum.Msj.gitti.)

Abi süpersin ya! İşyerinde bunları okurken gülme krizine girdim,herkes bana bakıyor bu neye böyle içten içe gülüyor diye.
Turnikelere girerken polislere yakalanmamaya çalışıyordun,turnikelerden de çıkarken keşke beni görseler,karakola götürseler demen müthişti:)
Yolu açık olsun

İlgilenen arkadaşlarım, bazı şartlardan dolayı sizlere zamanında yanıt veremiyorum. Kusuruma bakmayın.

Bisikletçimisiniz.? Hepinizi çooook seviyorum. Beni monotonluktan kurtaran, bu forumu düzenleyen arkadaşlara sonsuz saygılar, selamlar.

merhaba ibrahim abi

çok güzel bir tur yapmışsın muhteşem bizde tur'a çıkma istiyoruz bizimki izmir'e kadar otobüs oratan sahil şeritini izleyerek antalya inmek olacak

@halil atalay

Benimde hedefim Akdenize inmekti. Elimde olmayan nedenden dolayı Denizliden dönmek zorunda kaldım. Bu yaz aksilik olmazsa Karadeniz düşünüyorum. Hayırlısı. Selamlar.

turunuz da anlatımınızda süper, paylaşım için teşekkürler...umarım sigara belasından da kurtulmuşsunuzdur bu iki yılda....

@gokhandan

Henüz bırakamadım. Ama bu yaz YA O BENİ KARADENİZDE BIRAKACAK, YADA BEN ONU.
Selamlar.

ibrahim abi karadeniz çok güzel bir yer benim memleketim diye söylemiyorum ama gözleriniz kamışacak yeşil ve mavinin çok güzel tonları sizi bekliyor

şimdi ten iyi pedallar

@halil atalay

Teşekkür ediyorum Halil kardeşim. Görmek nasip olmadı henüz. Bütün kış, hala dersime iyi çalıştığımı zannediyorum. Haziranı 4 gözle bekliyorum. Selamlar. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
pusat bisiklet dostum
51 lik bir fosil bisikletçi olarak bana ilham verdiniz
gerçek özgürlüğü tattınız ne mutlu size
robocop karbon apaçi

İbrahim abi, çok güzel ve harkülade bir gezi yaptığın için seni tebrik ederim. Bu yaz bende istanbul'dan izmir'e çanakkale üzerinden tur yapmayı düşünüyordum. Düşünüyordum diyorum çünkü artık düşünme kısmını da aşıp ne olursa olsun bu yaz kesin yola çıkacağım. Sana çok teşekkür ederim. Belki bir gün yolda karşılarız yada yola çıkarız. Kendine çok iyi bak bi de biran önce sigarayı bırakabilmen dileğiyle...

@Alcnylcn

Alcnylcn kardeşim, bu yaz Çanakkale-İzmir düşünüyoruz biz de bazı Ankaralı arkadaşlarla. Tarihleri denkleştirip çanakkalede sana-size katılıp, devamını beraber yapmaya ne dersin? İbrahim abinin dediği gibi Çanakkale şehitliklerini gezicez, bir günümüzü enaz ona ayıracaz.

• Beğen
Süper olur derim, bir arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz ama o daha kararsız fakat ben tek başıma kalsam bile çıkacağım. Tarihi kesinleştiremiyorum daha çünkü hem final tarihleri belli değil hem de finalden sonra okul para verirse yada sponsor bulabilirsek bir yurtdışı tırmanış organizasyonu düşünüyoruz. Tarih kararlaştırınca tekrardan konuşuruz. Telefonumu vereyim 0535 2477040 İstanbul'a gelirseniz beraber binebiliriz bu arada ben alican yalçın...bol bisikletli günler

@tuncer bayık

Geri