Scudo Sports

Tek Başına 1500 Km'lik Güzel Yalnızlık

Scudo
@SAKALLI

Bende sakal buna derim.Yakışıyor size. Teşekkürler.

Vallahi nedeiyelim hayalimdeki gezi desem yalan olmaz

Ama bi sorum var

yol boyunca kaldıgın yerler neresi ( cadır, otel vs )

boyle bir seyahatte hep bunu dusunmekteyim

Beni feyizlendirirmisin

Saygılar

pusat bir soru daha maliyeti kaca geldi :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
@msd_57

Kaldığım yerler hakkında tek tek bilgi vermişimdir. Aydın'da ablamda kaldığımın haricinde sürekli cadırda kaldım.Böylesi hoşuma gidiyor.
Maliyetine gelince; bisiklet ve yedek malzemeler haricinde yalnızca GIDA İKMALİ. oda kişiye göre değişir.Selamlar.Slm. Slm.

@Mesut Girgiç

benimde üstadım

değerli pusat abi mesut beyin ardından hayranlarınız arasına benide kayıt edin lütfen.

@edi55

Mesut bey, Ender bey ve daha birçok kardeşimden, arkadaşlardan kısa sürede çok güzel şeyler aldım.Sizde dahil hepinize sonsuz teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
sevgili pusat tesekkurler

ee bir sonraki planların neler

@msd_57

2007'de uzun soluklu Tur olmayacak gibi.
Ben bu yıl aslında EGE-AKDENİZ sahillerinden HATAY'a, oradanda Torosların kuzeyinden Göller bölgesinide gezip,izlemiş olduğunuz güzergahtan dönüşü tamamlamaktı.2008'de gidemediğim bölgelere gitmeyi düşünüyorum.(Hanımdan izin alabilirsem)ama dönüş güzergahı değişik olacak.plan proğram yok.

Ibrahim Hocam,
Turun bir omre bedel, gec oldu ama zevkle izledim. Ozgurlugun tadini yalniz yollara cikanlar bilir. Bir yerde de arkadasinizin gelemedigi size yeni ufuklar acmis. Umarim bir gun yollarimiz kesisir. Benimde yaptigim bir turdan kareleri asagidaki adrese tiklarsaniz ayni duygulari paylastigimizi gorursunuz.
Selamlar, saglicakla kalin.

www.freewebs.com/mumju

tabiki ailede onemli ..,,

ama bisiklet nasıl alıskanlıksa bu turlarında bi alıskanlık yapacaktır :)

Bence avrupaya acılma fırsatı geldi derim,

Tabi bilemiyorum istermisin veya aklında varmıdır ?

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
@Ahmet Mumcu

Sizin turunuz beş ömre bedel olmuş.Harika.Sizin bindiğiniz treni çoktaaan kaçırdım.
Selamlar.slm.slm.

@msd_57

Avrupa bana uzak.Uygun görürseniz ben memleketimde kalayım.Ben kaybolurum oralarda. Selamlar.

Dogru diyorsun daha bunun karadeniz vede akdenizi var :)

abicim sen benim isolüm olacaksın şimdilik hayal olsada üniversiteyi kazandıktan sonra bende basıp bir ege akdeniz turu yapmak istiyorum yaptığın tur gezisini anlattığın içinde sana çok içten teşekkür ediyorum gezilerinin devamını diliyorum abicim haydi en güzel pedallamalar

@alamet_05

Bisikletini bırakma,sana çok şey kazandırıp,olumsuzluklardan uzak tutacaktır.
(Sen üniversiteyi kazanırsın) Selamlar.

Gerçekten güzel gezi olmuş. Fakat yalnız başına çok fazla değil mi? :rolleyes:

@pusat

bu sakal bende baki her ne kadar sevilmesede ben sakallıyım bitti sen sevdin ya yansın bu şehir:) ayrıca ben ve diğer tura çıkmayı düşünenler için çok güzel örneksin bir uzun tura cıkmak için kılı kırk yarmaya gerek yok bisikletini al ve git şunuda belirteyim pusat abim senmisin yalnız olan tek başına yoksa bizmiyiz kalabalıklar içinde yalnız olan hoşçakalasın pusat abim

Geri