@Mesut Girgiç
Mesut bey merhaba.
ikimizin eğitim durumu hakkında,yan yana iki Toros dağları kadar fark olduğunu tahmin ediyorum.Ben size,sizin gibi anlamlı kelimeler bulup,düzgün cümleler kuramayabilirim.Bir hata yaparsam kasıtlı yazmadığımı kabul edin.
Kendimi, bir konu üzerinde çalışan,araştırma yapan psikolog veya araştırma görevlisi tarafından sorgulanıyormuşum gibi hissediyorum.
Birşey ya olur,ya olmaz.Olabiliri sevmiyorum.Ya gidilir,ya gidilmez.Gidilebilir yok.Ya sevilir ya sevilmez.Sevilebilir yok.Ya Beyaz olacak yada Siyah.Gri tonlar yok.Benim için Olabilir,Gidilebilir,Sevilebilir veya griler (buşekilde çoğaltılabilir)samimiyeti olmayanlardır.Bu benim fikrim.Düşüncem.Belkide ben hatalıyım.Ama niye huzursuz değilim.?
Mesut bey kardeşim.Arkadaşım.Kimliğinden dolayıda ağabeyim benim.
Ben yalnız değilimki.Böyle bir etkinlikte yalnız olmayı,huzurum ve istediğimi yapabilmem açısından tercih ediyorum.Ben gece dağda,ormanda yatmaktan hoşlanırım,diğeri deniz kenarından.Bir diğeri otelde kalmak ister.Bir diğeri şehir içini tercih eder.Deniz kenarında yatsam dinlenemem,sağlığım bozulur.Otelde yatsam kendimi disiplin altında hissederim,belkide param yoktur.Şehirde yatsam hem doğadan uzak hemde risk yüzdesi çok fazla.Hangisi mantıklı.? Benim gibi düşünen 5-10 kişi bul bana Tükiyeyi dolaşayım.Ama sizde gelirseniz.
Keşke herkes sizin gibi görmek için baksa.(çoğu arkadaşın öyle olduğuna eminim)
Edirneden dört tişörtle (ben böyle yazıyorum) çıktım.O beyazıda Aydına kadar yanlış hatırlamıyorsam 1,5 gün giydim.1ci gün giydiğim Lacivert- Beyaz vardı onu Eceabattaki kamp yerinde çöpe.Sizin bahsettiğiniz beyazıda Edremit Anadolu Lisesinde yıkadım.Aydında dört gün kaldımya ablamda orada yıkadı.Aydından çıkarken yine onu giymişim.Yanlış hatırlamıyorsam oda Buldanda veya Uşak ulubeyde çöpe gitti.Gelelim iç çamaşırlara.Pazarda tanesi 50 kuruş.Hanım 7-8 tane almış.Aydında eksilenlerin yerine takviye yaptım.Her akşam bir çeşmede veya uygun bir çayda yıkanınca çamaşırlarıda gül dalına asıyordum.Onlarlada uğraşamam.
Siyah veya Beyaz gibi Saygılar, Selamlar.