Scudo Sports

Tcdd - bisiklet ilişkisi kampanya destekleyiniz lütfen

herkese günaydın.

sabah sabah gergin bir mesaj oldu gibi duruyor ama öyle değil. mümkün olduğunca kısık sesle sesimi yükseltmeden saygı çerçevesinde yazdığım üzüntü dolu bir mesajdır bu. okurken bağırış çağırış hayal etmeyiniz :)

"Bisikletlerimizi trende istemiyoruz." şeklinde bir kampanya olsaydı kaç kişi imzalayacaktı merak eder oldum :)

forumda "ne etliye dokunayım ne sütlüye" temasıyla dolaşan yaklaşık 1000 kişilik bir grup var. bütün bir akşam ve gece 10 imzadan ileri gidememişiz yazık bize.

şuraya tutup polemik yaratacak iki seviyesiz cümle yazsak konu forumda binlerce tık alır yüzlerce mesaja boğulurdu.

...birinci seçtiğimizle :) survivor da birinci seçtiğimizle, televizyonlarda-gişelerde hangi filmi hangi diziyi birinci getirdiğimizle bu toplum kalitesini, çok da güzel özetliyor zaten.

bisikletforumdaki bu başarısızlık beni "trende bisiklet taşınması" konusunda yıldırmadı yanlış anlamayın. h.sonu ilk işim istasyona gidip öneri şikayet dilekçesi dolduracağım ve çağrı merkezine resmi kayıt oluşturacağım. sonrasında birkaç çözüm daha bulabilirim elbet.

yardımı dokunan arkadaşlara teşekkür etmek bana düşmez bu kampanyayı sahiplenmiş değilim (kampanya bisiklet kullanan kullanmayan herkesin kampanyasıdır.)

yardımı dokunmayan bakıp bakıp geçen arkadaşların da ileride "bakan" olmamalarını dilerim.

saygılar, sevgiler.

Scudo
Ben de imzamı attım arkadaşlar.
Bu arada konuyu yeni fark ettiğimi belirtmek isterim. Günlerdir bir TCDD kelimesi dikkatimi çekiyordu fakat konunun imza kampanyası içerdiği izlenimi uyanmadı bir türlü nedense.

• Beğen
Tepkiler: Umut SÜRÜCÜ
@Mehmet Ali Çetin
son durum nedir
kaç imza var acaba

Ne merkezi ne de yerel yönetimlerin umurunda değil bisiklet ve bisikletçiler. İzmir'de bıraktım metroya, İzban'a bisikletle binmeyi İzban istasyonlarından karşı tarafa geçebilmek için yürüyen merdiven ve asansörleri kullanmamız bile yasak. Bu forumdaki yüzlerce bisikletseverin merkezi ve yerel yönetimlere sayısız e-posta gönderdiğinden eminim. Ne var ki hiçbir sonuç alınamıyor. Bu yüzden de insanlar artık uğraşmak istemiyorlar. Size bir örnek olarak aşağıdaki e-postayı gösterebilirim:
"Türkiye Bisiklet Federasyonu’na Gönderilen e-posta:
SAYIN YETKİLİ,
İZMİR’DE YAŞAYAN VE TÜM ÖLÜMCÜL TEHLİKELERE KARŞIN BİSİKLETE BİNMEYE ÇALIŞAN BİR VATANDAŞIM. YEREL YÖNETİMLERİ BİSİKLET YOLLARI YAPMALARI KONUSUNDA UYARAN E-POSTALAR GÖNDERMEKTEN BIKTIM. NE YAZIK Kİ BİSİKLETİN HAYATIMIZA GİRMESİ İÇİN HİÇ KİMSE BİR ŞEY YAPMIYOR.
ŞİMDİ GELELİM SİZE, SİZ NE YAPIYORSUNUZ? BUGÜNE KADAR BİSİKLETİN AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ GİBİ GÜNLÜK HAYATIMIZA GİREBİLMESİ İÇİN NASIL BİR ÇALIŞMA YAPTINIZ? HANGİ YEREL YÖNETİMLERLE GÖRÜŞTÜNÜZ? BAĞLI OLDUĞUNUZ BAKANLIĞA HANGİ ÖNERİLERDE BULUNDUNUZ? BU KONUDA BİR ŞEYLER YAPMAYI PLANLIYOR MUSUNUZ?
YUKARIDA BELİRTTİĞİM HUSUSLARDA BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDERİM.
SAYGILARIMLA…

04/12/2013’de info@bisiklet.gov.tr’ye gönderildi.

İletişim formunuz başarı ile tarafımıza ulaşmıştır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Türkiye Bisiklet Federasyonu"
SONUÇ: ARADAN 3 AY GEÇTİĞİ HALDE HİÇBİR GERİ DÖNÜŞ OLMADI.

Bende imzalamis bulunmaktayım. Umarim bir sonuç alabiliriz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmzaladim herkesin gerekli duyarliligi gosterecegine inanmak istiyorum.

+1 Destek çıkmayanlar bisiklet kullanmasınlar zaten (!) =) :D :D

herkese günaydın arkadaşlar... imza sayısını merak eden arkadaşlar var şu anda 274 olmuş. (dolu kısmından bakanlar için) :)

herkese günaydın arkadaşlar... imza sayısını merak eden arkadaşlar var şu anda en az 225 daha lazım :) (boş kısmından bakmayı tercih edenler için) :)

çok yavaş da olsa ilerliyor.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Fikirlere kurşun işlemez. (link)

yüreğine sağlık.. TAM DESTEK... hadi bakam genç dostum.. Allah kolaylıklar versin.

Yılmak yok imzalara devam ,çaba çaba çaba.Bozmayın moralinizi bu topraklara yabancı bu işler yeni yeni uyanıyoruz.Çabanızı destekliyorum.

@sezer16

Destekleriniz için teşekkürler. 322 imzaya ulaştık. sosyal paylaşıma devam..

an itibariyle 327 oldu...ondan sonra çıkıpta kimse demesin 550 milletvekili ne yapıyor orada diye..daha o sayıyı bile yakalayamadık peh...

Biz şu anda Ankaraya vaat edilen saçma bir bisiklet tüp yolu üzerinde tartışıyoruz arkadaşlarla, TCDD de bisiklet taşınması projesine maalesef çok uzağız.Merak edenler için tartışılan bu
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=130930&p=1626519#post1626519
Şaka bir yana böylesine önemli bir forumda böyle bir imza kampanyasının ilgi çekmemesi çok ilginç gerçekten.Çok bilinçsizce hareket ediliyor bence biraz daha gerçekçi olup lütfen imza kampanyasına destek veriniz.

Bence direk ulaşım bakanlığına yaşadığımız sorunları ve zorlukları belirten imza kampanyası yapmalıyız. uygun gördüğümüz çözümler de yazılabilir. Demek istediğim sadece TCDD ile sınırlı kalınmamalı, bisiklet yolu istiyorsak bunu bilmeleri lazım değil mi?.. Gerçi bu kampanyaya bile pek katılan olmamış..

Nedendir sonradan haberdar olduğum mükemmel bir kampanya başlatılmış. Trenede bisiklet yakışır doğrusu. Çevreci iki ulaşım aracının bir araya gelmesi tur anlayışındada bir kilometre taşı olacak. Eksiksiz tüm bisikletforum yazarlarının bu kampanyada imzası bulunmalı.

Balıkesir'den +1.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri