@Haggard1963
anladım hocam şimdi modellerine baktım da pek sevmediğim model de kasklar. Benim için terletmesi önemli değil. Sadece biraz kalite ve görünüş önemli açıkçası.
@JRScarface
Elbbette beğeni ve seçin size ait, ama Cratoni'nin beğendiğiniz modeline bir baktım da 370 gr gibi oldukça fazla bir ağırlığı var. Ben de sizin gibi katlanır bisiklette kullanmak için bu tarz kapalı bir kask almıştım, fakat 390 gr ağırlık beynimi sallıyor gibi gelmişti. Ayrıca sıcak havada o kaskı kafadan çıkarıp gidona asıyorsunuz, o şekilde bir kullanım oluyor, ben söylemiş olayım
Ben de çok bakmıştım bu tip kasklara... sonra @Haggard1963 arkadaşın haklı olduğuna kanaat getirip Brooks diye sattıkları Carrera marka bir kask aldım. O biraz daha havadar ama bunlar kadar sportif görünüşlü değil. Erdoğanlar hala satıyor.
Şimdilik haftada 1-2 gün 1-2 saatliğine şehir içinde kullanmak üzere bir kask arıyor arkadaşım.
Linkteki kaskı bir süre kullanmıştı. Ölçü vb konularda memnundu. Sizler ne diyorsunuz? Verebileceğiniz bir öneri var mı?
@muhammedbensi
Bu kask ta yok.Açıklamalarında yazmıyor.Birde yorumlarda kask daki bu özelliğin olmayışından dolayı geleneksel olarak başarısız bulunmuştur.
Ben uzun zamandır gerek bisiklet sürerken gerekse de spor salonunda çalışırken Nike dri-fit Cushion modelini kullanıyorum, hem rahat hem de çok dayanıklı, eskimek bilmiyor. Siz uzun istemişsiniz, uzun modelleri de mevcut crew diye geçiyor sanırım
Ben dede tarzi yün don , sonrasinda kundura ayakabinin üstüne coraplari pantolun paçaya sokuyorum harika nefes aliyor , teride atiyor ayakabinin topuklari deldim mis gibi.
@Alperkilic
aliexpresden baktım ortalama dip fiyatı 15-16 dolardan başlıyor en iyisini yapmışsınız en azından görüp almak daha cazip iyi günlerde kullanın
500 BİSİKLET YELEĞİ - ERKEK - SARI B'TWIN
Bu yelek mühendislerimiz tarafından, bisiklet sürerken sizi yağmurdan ve çamur sıçramalarından koruyacak şekilde soğuk ve nemli havalar için tasarlandı.Su tutmaz ön kısma sahip bu yelek, sizi çiseleyen yağmura karşı korur. Neon renkleri ve reflektörlü parçaları ile gün içerisinde ve geceleri daha fark edilir olacaksınız.
(link)