Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Haggard1963
anladım hocam şimdi modellerine baktım da pek sevmediğim model de kasklar. Benim için terletmesi önemli değil. Sadece biraz kalite ve görünüş önemli açıkçası.

Scudo
Şöyle bir şey nasıl sizce?

(link)

@JRScarface
Elbbette beğeni ve seçin size ait, ama Cratoni'nin beğendiğiniz modeline bir baktım da 370 gr gibi oldukça fazla bir ağırlığı var. Ben de sizin gibi katlanır bisiklette kullanmak için bu tarz kapalı bir kask almıştım, fakat 390 gr ağırlık beynimi sallıyor gibi gelmişti. Ayrıca sıcak havada o kaskı kafadan çıkarıp gidona asıyorsunuz, o şekilde bir kullanım oluyor, ben söylemiş olayım :)

Ben de çok bakmıştım bu tip kasklara... sonra @Haggard1963 arkadaşın haklı olduğuna kanaat getirip Brooks diye sattıkları Carrera marka bir kask aldım. O biraz daha havadar ama bunlar kadar sportif görünüşlü değil. Erdoğanlar hala satıyor.

@Mehmet Nejat Karahan
bunları biliyorum hocam öneriniz için teşekkür ederim.

@Anonim
evet o markada güzel ama görünüş olarak hoşuma gitmiyor :)

(link) (link) Arkadaşlar sizce hangisini seçmeliyim? 100 TL'lik kaskım sıkmaya ve rahatsız etmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@muhammedbensi
Giro kaskı seçin çünkü mips teknolojisi var en azından diğerinde bu özellik yok .Birde 2019 model.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
(link)

Şimdilik haftada 1-2 gün 1-2 saatliğine şehir içinde kullanmak üzere bir kask arıyor arkadaşım.
Linkteki kaskı bir süre kullanmıştı. Ölçü vb konularda memnundu. Sizler ne diyorsunuz? Verebileceğiniz bir öneri var mı?

@scottrek
Ben de öyşe düşünüyordum. Sağolun. Fakat sank KASK’larda Mips var diye biliyordum. İki Teker Bir Adam’ın videosunda vardı. Ama emin değilim.

@muhammedbensi
Bu kask ta yok.Açıklamalarında yazmıyor.Birde yorumlarda kask daki bu özelliğin olmayışından dolayı geleneksel olarak başarısız bulunmuştur.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Arkadaşlar hafif dizlerim altına gelecek bir çorap arıyorum ama çok üste gelmeyecek şekilde. 25cm-18 cm arası.

Bambu çorap öneririm kesinlikle :harika::harika: (ayağı yakmıyor)

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Alın size çorapların kralı:
(link)

25cm bisiklet çorabı için fazla uzun. 18-20 santimden uzunu ile bisiklet sürerseniz triatlet zannedilip alay konusu olabilirsiniz...

@Murat B.
Bu çorap 305 tl mi:booo:
Geçen lcwaikikiden 5 çorabı 20 liraya aldım:harika:

@Murat B.
naptın hocam :D Vur dedik öldürdünüz. Gerçi benim hatam da var fiyat belirtmedim :D

Ben uzun zamandır gerek bisiklet sürerken gerekse de spor salonunda çalışırken Nike dri-fit Cushion modelini kullanıyorum, hem rahat hem de çok dayanıklı, eskimek bilmiyor. Siz uzun istemişsiniz, uzun modelleri de mevcut crew diye geçiyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ƥinokyo
Ben dede tarzi yün don , sonrasinda kundura ayakabinin üstüne coraplari pantolun paçaya sokuyorum harika nefes aliyor , teride atiyor ayakabinin topuklari deldim mis gibi.

aviary-image-1482807104240.jpeg

@Alperkilic
aliexpresden baktım ortalama dip fiyatı 15-16 dolardan başlıyor en iyisini yapmışsınız en azından görüp almak daha cazip iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: MakRo
merhaba arkadaşlar,

bu ürün rüzgarlık mıdır?

rüzgarlık seçerken vücuda tam oturan mı alınmalı?

bu ürünü kullananlar tavsiye eder mi?

194256
500 BİSİKLET YELEĞİ - ERKEK - SARI B'TWIN
Bu yelek mühendislerimiz tarafından, bisiklet sürerken sizi yağmurdan ve çamur sıçramalarından koruyacak şekilde soğuk ve nemli havalar için tasarlandı.Su tutmaz ön kısma sahip bu yelek, sizi çiseleyen yağmura karşı korur. Neon renkleri ve reflektörlü parçaları ile gün içerisinde ve geceleri daha fark edilir olacaksınız.
(link)

cevaplar için şimdiden teşekkürler

@Ozan_ozaN
hocam açıklamasında rüzgarla ilgili bir şey yazmıyor, bana rüzgarlık değil gibi geldi :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
Geri