Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Türko
Kullanılamaz.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Scudo
@CeRKeZ
@BerkEvren arkadaşımız MTB tipi pedal kullanıyor sanırım

(link)
Yol pisletine gitmez mi bu arkadaşlar? Bir şehir bisikletim var şehirde ulaşım amaçlı olduğunda yol bisikletini hiç cikarmayip şehiri mi kullanmalı böylelikle yol bisikletine gerçek yol spd mi takmaliyim?

Son düzenleme:
Merhaba,gündüz sürüşlerimde oakley evpath gözlüğünü kullanıyorum.gece sürüşlerinde şeffaf mı sarı mı tercih edilebilir? Gece sürüşleri İçin önereceğiniz marka ve model nelerdir? Şimdiden teşekkürler

@Machagi
Gece sürüşlerinde sarı takılır. Keşke birkaç lensi olan gözlük alsaydınız.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
@Realomer

Çok teşekkür ederim bilgi için,haklısınız ama aldık artık inanılmaz keyifle kullanıyorum.sözkonusu gözler olunca fazlasıyla önemsemek gerektiğini düşünüyorum.yedek olarak artık bir tane daha alıcam.

Arkadaşlar Çin'den rockbros marka gözlük almak istiyorum sizce göz sağlığını etkiler mi kaliteli midir ?

@frhtzkan
Rockbros kalitelidir iki tekerizdeki incelemeye bakabilirsin.

@Realomer
Teşekkürler hocam bakıyorum hemen.

@frhtzkan

Hocam bakınıyorum ama göz sağlığı konusunda bir bilgi veren yok. Ucuz gözlük alacağız diye gözümüzden olmayalım Allah korusun.

@karton_piyer

Bende sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek

• Beğen
Tepkiler: ikemath
@Türko
Benim bisiklette mtb tipi pedal takılı. Crank Brothers kullanıyorum pedal olarak. Candy 1 modeli takılı şuan.

@BerkEvren
düz platformu var mı üstad?

(link)

Platform kısımı var ama normal ayakkabı ile kullanmak için değil kilitlediğiniz de ayak geniş tabana bassın diye.

• Beğen
@trainspotting35
yol bisikletini normal ayakkabıyla da sürmek istiyor olmam garip bir durum sanırım. :kötü:

(link) çokta garip değil onun da çözümü var.

@trainspotting35 @BerkEvren kafam karıştı. Hangisini tercih etsem diye. Platform parçası sadece Shimano pedallara uyumlu galiba.
A530 mu candy1 mı?

Netice de MTB ayakkabısı ile kullanacaksınız yürümekte sorun yaşamazsınız. Ben de ilk başta M520 pedalı platformla kullanıyordum baktım platformu hiç kullanmıyorum. Pedalları candy 1 yaptım hem bisiklet hafifledi hemde pedal bastığım yüzey alanı genişledi.

• Beğen
@trainspotting35 Bende sanırım yol bisikletini spd ayakkabı olmadan kullanmayacağım. Şehir içi günlük gezilerde diğer bisikletlerime yönelecek gibi duruyorum.

@Türko
Crank brother'ın kalleri ile shimano farklı. Tamamen keyif - zevk - tercih meselesi esasen.

• Beğen
Şehir içi günlük geziler 20 km üzeri olacaksa MTB ayakkabısını ayağımdan çıkartmazdım. 193090Ben bu ayakkabıları kullanıyorum uzun yürüyüşler yapmayacaksınız giyin kotun altına kimse anlamaz farkı.

@trainspotting35 krank kardeşler pedalını sipariş verdim 230 tl parkur bisikletten. ellerinde siyah olmadığı için de bordo renk aldım. kafamda hala soru işaretleri var bir tarafı düz platform olsa iyi mi olurdu diye. hiç fikrim de yok işin aslına bakarsanız ilk yol bisikleti deneyimim olacak ve şehirlerarası asfalt yollar haricinde yol bisikletini kullanır mıyım kestiremiyorum. ikinci bisiklet olacağı için yol bisikletini şehir içi iş ulaşım amaçlı sanırım kullanmam diye düşünüyorum.

yukardaki ayakkabı düz yolda yürürken kaller yere değince ses çıkarmıyor mu veya kalleri yere değdiği için zarar vermiyor mu?
bende bu var kran kardeşleri bu ayakkabıyla kullanmayı düşünüyorum.
Shimano-CT71L-Black-Noir-480x480.jpg

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri