Scudo Sports

Tayt giymek istemeyenlere alternatifler

@Furkan TK çok fazla performans yaptığım söylenemez. Ayrıca giyim konusunda Çin mallarına çok da güvenemiyorum. Bu durumda basketbol şortuna devam.:)

Scudo
@Furkan TK furkan bey sen bilgili birisin anlasılan.peki uzun turlarda gıda takviyesi icin neler söyleyebilirsin bizlere.ben bir benzinlige girerek o aclıkla ne bulursam alıp yiyorum.eksileri artilariyla bizler aydinlat lutfn

ilk taytımı dün aldım uzun tayt taytın üzerine şort giydim fakat seleye oturunca o pedli kısım öne kayıyor pek hoş bir görüntü oluşturmuyor açıkcası pazar akşamı 40 50 km tura çıkacağım pazartesi de 80 km ye cıkacağım bakalım çok farkettirecekmi tayt

Güzel içerik teşekkürler :)

Tayt'ın üstüne şort ve veya eşofman giymek daha kötü sonuçlara yol açar.Taytın amacı teri dışarı atmak ancak üstüne giyeceğimiz başka bir şortla terli kısım içeride kalacak ve soğuk havalarda ter içinde kalmanıza neden olacaktır.

kalabalık yerlerde, toplum içinde tayt ile gezmekten hoşlanmıyorum. insanların bakışları bazen rahatsız ediyor, köylerden bucaklardan geçerken yadırgadıklarını hissediyorum. buna kızmaya da hakkım olmadığını düşünüyorum, o insanların kendilerince bir yaşantıları bir dünyaları var ve biz oradan gelip geçiyoruz, bizim yaşam biçimimizi bir anda hoş görmelerini beklemek haksızlık olur.
dekatlon'dan ince ve kısa bir şort ve suluk kafesine takılan alet kutusundan aldım. evden çıkarken taytın üzerine şortu giyiyorum, kısa tur yapıyorsam sonuna kadar öyle devam ediyorum. tur uzun ise sakin bir yerde çıkarıp alet kutusuna sıkıştırıyorum. molasız sürüşlerde sorun yok, eve kadar o vaziyete geliyorum. mola vereceksem de yine sakin bir yerde şortu ayağıma geçiriyorum, sonra tekrar çıkarıp kutuya koyuyorum. zahmetli gibi görünüyor ama gayet pratik bir şey.

taytsız sürüş? taytın verdiği rahatlığa alıştıktan sonra 1-2 km'den uzun mesafe için imkansız geliyor.

@Ertan M.

Devamlı bu kombinasyonlarla çıkıyorum şimdiye kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Gayet başarılı bir şekilde teri diğer katmalara atıyor.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11907181_1031795490186358_6583535640740099407_n.jpg?oh=debbaa8075770c30b477b05a036e0e6f&oe=56C21270&__gda__=1454956487_df7475ee139cd6c1800b4a4271146d3c

yazlık uzun tayt ,uzun etaplarda asla terletmedi,

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/12009606_1040556415976932_2223184745787285840_n.jpg?oh=01253b1f828ef6321b5e5d5ff3b832cd&oe=56AEE08D&__gda__=1455881708_be48941b6a5a5c87cd6992a237df98e2

kışlık uzun tayt asla üşütmüyor ,terletmiyor

Aydınlatıcı emek verilmiş güzel bir çalışma olmuş. Emeğinize, elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık... Bence herkes kendine yakışanı giymelidir..

Tayt giymeyenlerin tayt başlıklarını sabote ettiği gibi bu başlığı sabote etmek geliyor insanın içinden ama insanların tercihlerine saygı duyuyorum. Keşke karşı taraftandan aynı anlayışı görebilsek.

konu başlığı bisiklet taytı gizleme alternatifleri olsa daha iyi olurmuş.

evet ben de tayt giyip gizleyenlerdenim. ne öle milletin ağzına sokarmış gibi, olan var olmayan var:ckkmk:

• Beğen
Tepkiler: Murat19
Seçenekleri arttıralım.

Erdoğanlarda çoğu yazlık üründe indirim yapmış. Yinede biraz pahalı gözükebilir ama şunu unutmayın ürünler oldukça kalitelidir uzun yıllar kullanabilirsiniz böylece uzun vadede kar etmiş olursunuz.

(link)

Delta Bisikletde şu ürünler var.

(link)

Bisiklet Sepetinde ise kendinden pedli şort var.

(link)

Kullanmış olup tavsiye edebileceğiniz dizaltı askılı tayt modelleri varmıdır? Yazlık olmasını istiyorum,internette fazla model göremedim,gördüklerimin kimisinde kışlık yazıyor,kimisinde hiçbirşey.

@Adrenalin26
Kipeo nun taytını kullandım gayet güzeldi
Sora nın taytını kullanıyorum ufak tefek sıkıntılar mevcut
Exuma marka taytlar çok öneriliyor decathlona bazı ürünlerin tedariğini sağladığı için
Aslında tam sorunuza cevap veremedim ama marka bazında bir fikir oluşsun istedim aklınızda.

@Fırat Ç. yalnız Dizaltı tayt dedim ben,bu dediğin markaların dizaltı modeli varmı?

@Adrenalin26

Bizzat kullanmadım ama piyasa da bulabileceğin ender yazlık diz altı tayt.

(link)

Fiyatı takip etmeni öneririm bir aralar 40 euro civarlarındaydı.

@Furkan TK
Teşekkürler hocam,türkiyede bi specializedde gördüm,birde Scott oda beyaz ve çok pahalı,dediğiniz gibi takip edeyim,birazdaha indirime girerse eğer alırım.
Forumda specialized kullanıcısı baya var sanırım,specializedin diz altı taytını kullanan varmı?Çok kalınmıdır ?

@Adrenalin26
Dediğim markalarda diz altı taytın olup olmadığını bilmiyorum söylediğim gibi sadece marka bazında bilgi vermek istedim.

Geri