Scudo Sports

Tayt giyemeyen bisiklet müptelalarının kıyafet önerisi

@Atilla Gobel
Ben zaten hayyatta giymem öyle bir şey (hayatta değil bakın, hayyatta :)).
Dediğim gibi bu işin en rahatı tayttır ama tercih meselesidir.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Scudo
Güzel öneriler geldi ve benim gibi tayt giyemeyecek arkadaşlara faydalı hale geldi konu. Katkı sunan tüm arkadaşlara selam olsun. :tskler:

@Edip Dinçer tayt bana uygun bir seçenek değil, zaten o kadar uzun sürüşler yapmıyorum. Fakat elbise içine giyilmesinde bir sıkıntı yok. Benim asıl çekincem yapım gereği rüzgardan çabuk etkilenmem. O yüzden bu kış bisiklet süremedim. Yalıtımlı ürünler ise o biçim pahalılar. En sonunda kendi atölyemde oturup kendim ürün dikeceğim.

Kedi değiliz ki güzel güzel tüylerimiz olsun :)

@Atilla Gobel arkadaşım güzel bir ürün çıkarsa ortaya ben de alabilirim diktiklerinden:) kumaşta siyah-beyaz ve kırmızı renk üçlüsü de çok hoş olur.

Buralarda biz "rayon baskısı" diyoruz, taytsız binince ters ters bakıyorlar, aralarına almıyorlar. Tabii bana ters olduğu için Mersin Dekatlondan ten rengi şalvar alıp altıma giyiyorum, üstüne mecburen tayt. Bir cm ye kadar zoom yapılmazsa farkedilmiyor, keçeli kalemle tüy müy de çizdim. Üstüme ise alta askerden kalan kamuflaj paltoyu giyiyorum, onun üstüne forma mecburen. Yazın ise yine askerden kalma yazlık montu giyiyorum, üstüne kısa kollu jersey. Ayakkabı olarak içe askerden kalan yeşil kundura botu giyiyorum, üzerine 10 numara büyük aldığım spd-slx yol ayakkabılarını. Yazın ise içe yine askerden kalan yazlık botları, üzerine ise Bursa Dekatlondan aldığım terlikleri çekiyorum. Hava soğuk olursa Denizli Dekatlondan aldığım bornozu giyiyorum, yüzde yüz koton.

@GayriMütenahi hocam ben kendim bizatihi dikerim fakat bu ürünlerin birer birer imal edilmesi şu an piyasadaki ürünlerin fiyatından pahalıya gelir. Bırakın para kazanmayı maliyette bile şu andaki ürünlerin fiyatına yaklaşılmaz. Ancak kendim için uğraşabilirim gibi geliyor bana açıkçası. Kafamda uzun süredir şekillendirdiğim bir model var zaten. Ancak sıvamalı kumaşların metresi 50 euro civarı. Bir pantolon minimum 1,20 cm den çıkacağına göre varın hesabını siz yapın. Daha buna malzeme ve polar eklenmedi :) Yalnız benim dediğim kumaş kesinlikle rüzgar geçirmiyor bizatihi kaynar su döküp elimi altına koydum mini bir ısı farkı dışında bişi hissetmedim.

• Beğen
Tepkiler: GayriMütenahi
Çok güzel altlar var ..bisiklet pantolonu ve kapriler...erkek adama TAYT yakismazzz....

• Beğen
Tepkiler: ABC ABC
@Ahmet ERTAN

Yakışmaktan ziyade etkisi daha önemlidir. Eğer beni sıcak tutabiliyor veya yazın terlememi engelleyebiliyorsa yakışıp yakışmaması çok da önemli değil ;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Raşit S

Koton teri çok tutar ama...
http://pedestriantv-prod.s3.amazonaws.com/images%2Farticle%2F2014%2F09%2F02%2Fleo-cheers.gif

Konu tavsiyeden çok atışma ve münazara havasına girmiş resmen. En iyisi her insan istediğini yapsın ve karşıdakine karışmasın neden herkes kendini savunup düşüncesini baskın göstermeye çalışıyor ki gereksiz yereo_O

@Edip Dinçer
Bornozun üzerine ter emici avcı yeleği, ayakkabı olarak ta Hakkari Dekatlondan aldığım mekap ları giyiyorum.

Ciddiyim, tayt ve forma giymeyenlerle kesinlikle sürüş yapmıyoruz. Kask, eldiven, gözlük zorunlu değil, ama tayt zorunlu. Halı sahada kundura ile maça da izin vermiyoruz, Almataya gelecek olanlar tedarikli gelsin.

Forumun %90 ı hobici , yazılanları okuyan da hepsini pro sanıcak. :koptum::koptum::koptum: Dıledıgınızı de yazsanız Hakıkatı degıstıremezsınız. Bakalım fılm koptugunda ozgurlukler ne kadar işe yarıyacakmıs :islik:

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve M.A.Y.
@Ebubekir
Ebubekir, pro seviyede yorum yapmışsın, bir şey anlamadım. Biz şu garip hobicileri de düşünerek ne demek istediğini açıklar mısın? Film nedir, kopan nedir?

@Raşit S bey benim anladığım şu " bu ülkede özgürlük var, istediğimi söylerim " anlayan anlar, anlamayan bildiğini okumaya devam demek istedi sanırım.

tayt giymekle pro olmanın ne alakası var onu anlamadım, taytı pro olmak için değil rahat , sağlıklı ve keyifli bisiklet sürmek için kullanıyoruz biz ama kullanmayanların kafalarında ne gibi filmler dönüyor bilemiyorum tabi:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: GökhanRR ve SRT
@Yağız Gökmen bu düşüncünezi göre herkes çıplak gezsin. Kimse kimsenin belli bölgelerine bakmasın. Bunu nasıl düşündünüz hayretler içindeyim.

Tayt giymek istemeyenler için bir kaç öneri de benden. Bu arada yazın yazlık, kışın ise kışlık tayt giyiyorum. Başkalarının ne düşündüğünü bir kenara bırakın, yakın çevremden birisi bile çıkıp vay efendim tayt mı giyiyorsun dese umurumda olmaz. :D Başkaları için değil, kendim için yaşıyorum. Giyene de giymeyene de saygı duyarım, herkesin kendi düşüncesidir.

Saygılar

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Geri