Scudo Sports

Tayt giyemeyen bisiklet müptelalarının kıyafet önerisi

Tepki
18
İsim
M. C.
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar bulunduğumuz çevrenin giyim-kuşamımızı belirlemede çok etkili olduğunu söylemeden edemeyiz. Ben de her ne kadar ne lazımsa o giyilmeli diye düşünsem de, bu düşünce realitede bazen sorunlar oluşturabiliyor.

Bu yüzden yazın ve kışın kısa ve uzun tayt dışında giyinen arkadaşlardan, giyimlerini nasıl yaptıkları ile ilgili kombin önerileri alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
Scudo
@M.Ozkul

üst kısım için yaz ve kış tercihiniz neler oluyor M. Ozkul hocam.

Dechatlon:

http://www.decathlon.com.tr/media/828/8282700/zoom_4be0590a269446d9a35c1091dd469b15.jpg

Nike Thermal:

http://www.wigglestatic.com/product-media/5360071846/0104.jpg?w=2000&h=2000&a=7

http://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO/Nike-Element-Thermal-Mens-Running-Pants-548160_010_A.jpg

te
@evrenozbilen

teşekkür ediyorum evrenozbılen arkadaşım, tercih edilebilecek ürünler.

@GayriMütenahi

Üst kısım için yaz dönemi kısa kollu bisiklet forması ya da tişort, kışın termal içlik, uzun kollu forma hava koşullarına göre yağmurluk veya rüzgarlık...
@evrenozbilen Bu paylaşındaki kıyafette iyidir... :harika:

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
Ben performans için bisiklet sürmüyorum ve benim inancım böyle giyinmenin sakıncalı olduğunu söylüyor. Öncelik olarak buna dikkat ediyorum. İkinci olarak ben kendimi tayt içinde düşünemiyorum bence çok kötü bir görüntü vücut hatlarımdan millete ne dimi ? Ben kimseyi böyle rahatsız etmeyeyim :) Bunun dışında bir çok alternatif mevcut paçaya doğru daralan eşofman altı giyebilirsiniz. Bazı futbolcular bunları kullanıyor (link) bu güzel bir çözüm. Yine slim bir yapısı olmasına rağmen tayt gibi değil. Tayt giyen arkadaşlara saygılar.

Adidas'ın outdoor pantolonunu aldım Eşofman gibi rahat ( bana göre ) kışın için iyi bi tercih bence su geçirmiyo hava alıyor ve içi polar ( yanlız biraz tuzlu oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: melih parlak
yaz kış tayt kullanıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum, başkalarının ne hissetiği de umrumda değil,ayrıca garip bir tepkiyle yada bakışla falan da karşılaşmadım , köy yollarında bile dolaştım, bence bu konuda kendi kendinize baskı uyguluyorsunuz

Trabzon Sürmenedeyim giyiyiroum yazın bile kışın giyerim, adam deniz şortla giriyor, belden yukarısı açık ama benim bir yerden aşağısı açık diye utanacak değili, zaten bayanlar bile bizden dar yada açık giyiyorken biz neden çekiniyorz. Evet sıkın dişinizi alışacaklar.

Yanlış anlamazsanız şunu diyeceğim tayt kullanılması güzel olabilir rahat olabilir. Bazı insanların bazılarınca görüşü dar olabilir ( misal ben öyleyim ) açıkçası benim utanmam yeterli geliyor bana. Başkaları için giyinmiyorum zaten. Benim onu söylememdeki sebep latifedir. Böyle birşeyi kimse üstüne alınmaz. Orada bile söylerken kendi adıma konuştum. Tayt giyenlere tekrar saygılarımla. Konu yanlış anlaşılmasın :)

taytın üzerine yazın şort kışın eşortman giyin.. bulunduğunuz çevreden uzaklaşınca ister çıkartın ister aynı şekilde devam edin.. nokta ;)

Çekinme de olabilir belki bunun adı, kendini aşırı baskılama da olabilir, yanlış niyet okuma da olabilir, olayı gözünde büyütme de olabilir ama doğrusu bana göre "alışkanlıklar, alışkanlıklarımız". Alışkanlıkları da hak verirsiniz ki değiştirmek öyle kolay bir şey değil.

Ben tayt giyme ya da giymeme mevzusunu tartışmaktan ziyade, "taytsız bisiklete binilemez mi, cevap evet ise hangi pratik ve rahat kıyafetleri tercih edebiliriz" kısmındayım.

Cevaplarınız için tekrar teşekkür ediyorum :harika::)

önce Brooks sele satın aldım tayttan kurtulmak için, gerisi kolay oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Can_517
afyonda tayt giyebiliyorsam her yerde giyilir :) alta thermal içlik ve nike ın running serisi su geçirmez ve thermal özellikli taytını giyiyorum. üstü de yine thermal içlik yine nike ın thermal içliği üstüne de su geçirmez ve thermal özelliklik ince bir thermal polar. bu malzemelerle yeri geliyor -10 dereceye kadar pedallayabiliyorum.

Geri