Scudo Sports

Taxi:)

Evet sanıyorum bulursam bu avidleri döşüyorum...

25-30 $'a carbon gidon var ...Bence oldukça uygun bir fiyat...Onlarında düşünebilirim herhalde...

Dediğiniz şekilde boyunda bir aşınma gözükmüyor şimdilik...Ama carbon gidonu takarken onu yalnız bırakmamak gerek diye düşünüyorum:D:D

tavsiyeleriniz için sağolun ben şöyle bir çıkayım bisikletçi abilerimin yanına bir fiyat falan öğrenmeye...

Saygılar:)

Scudo
Evvaaaat...
Bugün gittim ve Avidleri boşverip,gidip miss gibi bir çift Shimano Deore Lx 2006 fren kolu aldım...
2006 modelinde renkler yer değiştirmiş ve çok güzel...
Şekil 1A daki gibi olmuş...:D
(link)
Avid'e ısınamadım bir türlü...Sanki biryerlerinde birşey eksik gibi geldi bana :p
Onun dışında bugün yaptığım bir diğer yenilik ise gidip bir Sigma Sport BC 1106 Km saati aldım...Hep eksikliğini hissediyordum...Çünkü TAXI'mi günlük ulaşım aracı olarak kullanıyorum ve ne kadar km yaptım onu bilmek istiyorum...
Bakalım zamanla artıları ve eksilerini gösterecektir...
Onun dışında Deore lerimden inanılmaz memnunum...:D

Şimdi sırada Deore Lx V-frenler var...Onlardan sonrada her zaman rahat ettiğim 2,30 yada 2,40 lık lastikleri takınca başka bir derdim kalmayacak...Bir ay kadar bir süre sonrada Deore ayna-kol a geçiyoruz...:D:D

Sıradaki Frenler...
(link)
Taxı'nin son hali...
(link)

johny kardeşim pazar günü snei modada ki havuzun yanından atlaya zıplaya giderken gördüm arkandan baardım ama boş bulunup taksii die baarınca yandna geçen taksici buyur abi dince sesim kesmek zorunda kaldım bisikletini yakından gördüm sayılır orda otruran bi grup vardı orda da ben vardım en irisi olan ben neyse bisikletin gerçektende çok gzüel rengi de ayrı bir canlılık katıyor kazasız belasız binmen dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Alican
Yaw çok özür duymamışımdır...Görmeyi çok isterdim...Forumdan arkadaşlarla yavaştan selamlaşmaya başlıyoruz yane...:p
Perşembe bostancı sahilde olabilirim...perşembe buluşmaları dahilinde...:D:D:D

Bu arada Marduk haa...Arada dinlerim...Çok baba bir grup ;)...

ya üzgünüm iş dolayısı ile pek gelemiorum hatta hiç :D ama işten eve heryere bisikletle gidiorum moda da spor salonuna gidorum ve seni gördüüm saatlerde belki karşılaşırız :D

Olabilir bende genelde o saatlerde bir moda turu yapıp orda eve dönüyorum...Acıbadem e...Bir dahaki görüşte taksi değilde johny diye bağrırsan daha iyi olur...En azından etraftaki taksiciler bakmaz...:D:D:D

evet kardeş bundan sonra öyle baarcam :D :D merak etme ilk gördüümde baarcam johny die :D

Ok..Görüşmek dileğiyle diyelim :D

merak etme beni görmemen imkansız bisikletin üstünde biraz büyük kalıorum da bisiklet küçük canım :D:D (100 kg ) :D:D:D:D birazda türk kasım var her gün çalıştırıorum kasımı :D

baba güzel bisikletin var, orijinal bir kadro ve Taxi yazısı tabi :)
Alacağın Lx frenler 580 kodlu 2006 Lx'ler ise, iyi seçim olacaktır hafifletme için, zira Shimano'nun en hafif fren bacakları 2006 Lx'lerdir.
Yalnız garip gelen 2.30 veya 2.40 lastiği kullanmayı düşünmen.
Ben de çok severim öyle lastikleri ama işe gidip gelirken olduğundan daha çok yorabilir seni, ha eğer ki görüntüsü, havası, dengesi ve akrobasi yaptığın için düşünüyorsan doğru seçim derim :)

• Beğen
Hem görüntü hem denge hemde yorması bakımından daha iyi...Kondisyon oluyor...:D:D:D

Evet bahsettiğim Lx ler 580 kodlu olanlar...Tam foto bulamadım bunlar normal deore bacakları...

Bisiklet yorumu için teşekkürler...Çok seviyorum kendisini bağlıyım bayaa..

TAXI yazısınıda tanıdığım bir reklamcıda kestirdim..Lazer Piloter da... biraz daha dursun değişikliğe gidecem...Öyle espri olsun diye yazdım...Ama yakıştı isim olarak...Ve bayağı ünlendi bu aralar...geçtiğim genel güzergahımda herkes selam veriyor:p:D Belki hiç dokunmam kalabilir...:)

Bol pedallı günler dilerim...
Saygılar....

@johny

görmemişim ben ya kusura bakma johny evet ben metal dinliom ve başkada dinlemiom yerli amatör bir sürü grubumuz var konserleri de metaltr.com dan takip edebilirsin mesela 13 ağustosta var senin o taxi yazısına gelince onu tribal tarzda kestirsen daha güzel olur direk bi blcak metal albüm kapağı gibi :D

• Beğen
kardeş bu arada blcak metal mp3 leri istersen özelden msj laşalım paylaşım yaparız :D haberin olsun

@shopar: görmemişim ben ya kusura bakma johny evet ben metal dinliom ve başkada dinlemiom yerli amatör bir sürü grubumuz var konserleri de metaltr.com dan takip edebilirsin mesela 13 ağustosta var senin o taxi yazısına gelince onu tribal tarzda kestirsen daha güzel olur direk bi blcak metal albüm kapağı gibi

Ooooooooo hiç düşünmemiştimmm....Süper fikir...Yada gothic tarzdada yazabilirm bööle eski alman şeklinde....Sağol fikir için bu hafta içinde Üsküdara gidersem kesin yaptıracağım...
Konser haberleri için teşekkürler...
keep bangin'....:7: :Skull-175

:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Anıl(shopar)
Birkaç yazı örneği:

nan piru benim diğer bir "nick"im...Çok severim.....:
(link)

Bir başka TAXI varyantı...:
(link)

Buda diğeri...bunu çok sevdim...üzerinde düşüneceğim...
(link)

hocam bana kalsa ben blcak vari yapardım böle kanlar fln akacaz o I harfinin sonuna doğru orak fln ama seninkilerde özellike sondaki ii güzel bende ondan çalıntı yapabilirim her an

Ehüeühe Çal aabi telif ödersin...:D:D:D
Fotolarda belli olmuo ama yakından bakınca TAXI yazısının sol üst köşesinde bir ® sembolü duruyor...:p

Kan benim bisikleti bozar...Sadece sarı-siyah kombinasyonundan gideceğim başka renk olmayacak üstünde...

Bide ben bugün eve geldim...Saat 22.00 civarı TAXI'yi odadaki yerine dayadim...Bilgisayarın başına oturdum...İçerden pat tssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss diye bir ses....
Bugünkü 28 km yola dayanamamış...İç lastik ve elveda...:p
Yarın sabah erkenden yeni bir iç lastik alacağım...

Bu arada daha fazlasının kendisi için zarar olacağını düşündüğüm birhıza çıktım bugün kendisiyle...57 küsür km...Bence yeterde artar bu lastiklerle...:D:D:D

aman hocam dikkat et gözünü seviim taksiler o kadar hız yapmaz ztn sen gördüüm kadarıyla kasksız geziosun allahtan sen o yüksek hızı yapaken lastik tıslamamış aman aman

Evet...o hızda olsa kaskı bile bulamayabilirdik sanıyorum...Ha birde ön lastik...:D düşünmesi bile tüylerimi ürpertti...:p

Geri