Scudo Sports

Suuçtu Şelalesi ve Çataldağ Bisiklet Turu

Scudo
Tur için feribot bileti alıp İstanbuldan Bandırmaya geçecek olan katılımcılar:
1-Aydın Ağca
2-Uğur Demirtaş
3-Kemal Caner
4-Sezer Genceldi
5-Orhan Kılıç
6-Erdal Irmak
7-Murat Gökşen

biletini alıp katılmak isteyenler dilerlerse listeye isimlerini ekleyebilirler. Ahmet Centeli Jandarma karakoluna tur ile ilgili bilgiyi verip konaklama için gerekli izini aldı. Bursadan gelecek arkadaşlar Ahmet Ertan ile temasa geçsinler. Bursa gurubu sabah 06:00 da pedal çevirmeye başlayacak ve aynığün Bursaya geri dönecek. Bursadan gelip bizimle beraber konaklamak isteyen arkadaşlar kalabilirler.
Şu anda elimde 1 tane fazla uyku tulumu ve mat var. Tura kesin olarak katılacak olup malzemesi eksik olan arkadaş varsa söylesin tulum ve matı yanımda getireyim. Çadır konusunda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Çadırı olmayan arkadaşlar haber verirlerse çadırla gelecek arkadaşların çadırlarına yerleştirebiliriz. Eğer yine de çadır yetmezse 2. hatta 3. çadırı da getirebilirim.
Konaklamalı olarak gelecek olanlar yanlarına mutlaka gece giymek için giysi ve terlik almayı unutmasınlar.

@Orhan Kılıç
orhan abi bu seferlik o malzemeleri ve çadırı kullanırsam çok makbule geçer...

@aydın agca

Memnuniyetle. Elimdeki son uyku tulumu ve matı da Aydın a ayırdım. Konaklamayı İstanbuldan gelecek arkadaşlardan birisiniz çadırında yapabilirsin. Yenikapıda görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: aydın agca
4 günlük turdan bu gün döndüm. İlk kez tura çıkan Kemalle birlikte keyifle pedalladık. Gittiğimiz yerlerin bazılarını daha önce görmüştük, bazılarını ise her ikimizde ilk kez gördük. Henüz yorgunluğum geçmeden şimdiden Suuçtuyu merakla beklemeye başladım. :)

Şu tura bir çıkamadınız Orhan dede. Zaman mı işlemiyor nedir? :D..

@uzaktr

Bülentçiğim zaman aksine çok iyi işliyor. Herşey çok güzel olacak. En azından şu gün gidelim deyip sonradan tarih değiştirmiyoruz. Üstelik bu sabah gidilip akşam dönülecek bir tur değil. Gelecek arkadaşların eksik malzemelerini temin edebilmesi için duyuruyu erken yaptım. :)

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Benim mat ve uyku tulumu getireceğim 3 arkadaşım malzemeleri taşıyabilmek için lütfen gerekli hazırlığı yapsınlar.

@sezer genceldi

Yorumlardan ortaya çıkan sonuç şudur. O börekler, çörekler feribotta silinip süpürülür ve Suuçtu şelale ve Çataldağ gezisi Bandırmada sona erer. Yer varsa ilk feribotla dönülür, yoksa çadırlar limana kurulup konaklanır.
Arkadaşlar siz o kadar yiyeceğin üzerine 80 km nasıl pedal çevireceksiniz? Hadi 80 den vazgeçtim 60 km çevirinde hiç olmazsa Mustafakemalpaşaya ulaşalım. :)

• Beğen
Tepkiler: sezer genceldi
@Orhan Kılıç

orhan beye katılıyorum nede olsa tecrübe konuşuyor ...yemek yenmez öyle habur habur ....
poyraz turunda dün yediğimiz şeyler ekipçe..

1- kuru üzüm-kuru incir ....
2- fındık...
3- yeşil çay içildi...
4- muz aldık....
5- karbonhidrat olarak az börekler yendi....etli değildi peynirli idi...
genelde maden suyu ile ayran karışımı evde hazırlanarak yanımıza alırsak kaybolan tuz ve minarelleri sağlarız sıvı olarak su da önemli artık yaz geldi son derece sıvı kaybı olacak ...bu sıcak havalarda ne mangal olur ne köfte ,sucuk ,salam ,sosis ,çiğer ....... bi arkadaşım vardı mtb toprak yarışlarına katıldı yarış öncesi döner ekmek yedi ve yarışta bayıldı...evet bunlar olmuş vakalardır .....

@Kudret Kurtcebe

Hava ısınınca insanın gözü sudan başka bir şey görmüyor. Hele bir de bisiklet yüklüyse.

@Orhan Kılıç

BURSADAN- M.KEMAL PAŞAYA gelecek arkadaşlar .
HAREKET: İzmir yolu migros önü.. ‎ 28 Mayıs 2011 Cumartesi 06:00..
kask, yedek iç lastik , yama takımı (iyi olur)
yiyecek ve ihtiyaçlarımızı yolda giderebiliriz
KATILAN BİSİKLETSEVERLER

1-Ahmet ERTAN
2-Ercan SAYGILI
3-Sercan BALCI
4-Mecit ÖZTÜRK
5.Timur KILIÇASLAN
6.
7.
8.

• Beğen
Tepkiler: ahmet centeli
@Ahmet ERTAN

Ahmetçiğim kazasız iyi yolculuklar diliyorum. Senin siparişlerini yarın alacağım. Görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
MUSTAFAKEMALPŞA EKİBİ DUYURU
Mustafakemalpaşa ya gelen arkadaşlar beni arayabilirse sevinirim burada toplanma yeri belirliyoruz birlikte hareket ederiz irtibat telefonumdan arayabilirler selamlar tekrar:)
+90 532 334 07 35 AHMET ÇENTELİ

İstanbul ve Bursadan gelecek arkadaşların dikkatine:
Henüz hafta sonu için hava durumu tahminlerine bakmamakla birlikte sıcak ve güneşli olacağını düşünüyorum. Her iki gurup içinde güneş altında uzun bir sürüş olacak.
Açık renk tenli, benim gibi güneşten çok etkilenen arkadaşların yanlarına mutlaka yüksek koruma faktörlü (tercihen +50) güneş kremi alarak açıkta kalıp güneşle uzun süre karşılaşacak olan kollarına, bacaklarına, yüzlerine ve enselerine sürüp koruma altına almalarını öneriyorum. Cildiniz yeteri kadar bronzlaşsa da ultroviole ışınlarının zararlı etkilerinden korunmanız için bu tür ürünleri mutlaka kullanınız.

İstanbuldan tura katılacak arkadaşlar.
Sabah kahvaltınızı yaparak yola çıkın veya yiyecek ve içeceğinizi yanınıza alıp feribotta yapın. Feribotta yiyecek içecek fiyatları çok pahalı olduğundan zaten yüksek olan ulaşım ücretinizin üzerine bir de bu maliyet biner.
Mustafakemalpaşaya ulaşmamız 13:00 ü bulur veya geçebilir. Bu durumda öğle yemeğini herkesin yanında getireceği kumanya ile halletmelerini öneriyorum. Mustafakemalpaşada yemek için dağılırsak Suuçtu ve devamında Çataldağ kamp alanuna gek kalacağımızdan çadır kurma işi gece karanlığına kalabilir.
Akşam yemeğini isteyen Alabalık tesisinde balık, fırınlanmış mantarlı mantarsız kaşar olarak, isteyen Mustafakemalpaşada alınıp kampta mangalda kızartılacak tavuk ve sucuk yiyebilir. Bu konuda tercihlerinizi önceden bildirirseniz Mustafakemalpaşada alışveriş için zaman kaybetmeyiz.
Balık yiyenler hesabını bireysel olarak ödeyecekler, tavuk ve sucuk yiyecek olanlar ise yapılan harcamaya ortak olacaklardır.
Bireysel olarak alışveriş yapmak isteyenleri geç kalmamak için beklemeyeceğiz.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Geri