K Kıvanc Arısoy Üye Kayıt 11 Haziran 2013 Mesaj 48 Tepki 3 Şehir İstanbul/K.çekmece Bisiklet Carraro 5 Temmuz 2013 #1 biskletim carraro 419 maşadan kilit bozuldu onu yaptırıcam ama gidon dan kitleme olurmu diye düşünüyorum olurmu olmaz mı ? olursa öyle yaptırıyım diyorum fikriniz nedir ? teşekkürler
biskletim carraro 419 maşadan kilit bozuldu onu yaptırıcam ama gidon dan kitleme olurmu diye düşünüyorum olurmu olmaz mı ? olursa öyle yaptırıyım diyorum fikriniz nedir ? teşekkürler
K Kıvanc Arısoy Üye Kayıt 11 Haziran 2013 Mesaj 48 Tepki 3 Şehir İstanbul/K.çekmece Bisiklet Carraro 6 Temmuz 2013 #2 yardım ,,,,,,,,,,,,,,,,,?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 306 6 Temmuz 2013 #3 Eski bisikletimin maşası suntour V3 gidondan kilitlemeli maşaydı, 'ki parça ile halledebilirsin, ama almadan önce satıcıya danışmanda fayda var.
Eski bisikletimin maşası suntour V3 gidondan kilitlemeli maşaydı, 'ki parça ile halledebilirsin, ama almadan önce satıcıya danışmanda fayda var.
onurcan tokuş Daimi Üye Kayıt 2 Kasım 2009 Mesaj 267 Tepki 238 Şehir Sivas Bisiklet Scott 7 Temmuz 2013 #4 Maşa manual kilit ise linkteki parça ile gidondan kilitleme olmaz. Komple sağ bacaktaki kartuş değişirse olur.
Maşa manual kilit ise linkteki parça ile gidondan kilitleme olmaz. Komple sağ bacaktaki kartuş değişirse olur.
K Kıvanc Arısoy Üye Kayıt 11 Haziran 2013 Mesaj 48 Tepki 3 Şehir İstanbul/K.çekmece Bisiklet Carraro 7 Temmuz 2013 #5 otomatik kilitdemi var hocam normal duruyodum, maşanın üstünden kitliyip açıodum , ya sonuçta maşanın kafasını değiştirp bişey yapıp gidondan kitleme yapılabilirmi ?
otomatik kilitdemi var hocam normal duruyodum, maşanın üstünden kitliyip açıodum , ya sonuçta maşanın kafasını değiştirp bişey yapıp gidondan kitleme yapılabilirmi ?
onurcan tokuş Daimi Üye Kayıt 2 Kasım 2009 Mesaj 267 Tepki 238 Şehir Sivas Bisiklet Scott 7 Temmuz 2013 #6 Otomatik kilit sistemi=gidondan kilit olsun hadi Komple kilit sistemi değişmeden olmaz.
K Kıvanc Arısoy Üye Kayıt 11 Haziran 2013 Mesaj 48 Tepki 3 Şehir İstanbul/K.çekmece Bisiklet Carraro 7 Temmuz 2013 #7 yani maşanın değişmesine gerek olmadan yapılabilir bunu merakediyorum ,fazladan masraf çıkarmasın
onurcan tokuş Daimi Üye Kayıt 2 Kasım 2009 Mesaj 267 Tepki 238 Şehir Sivas Bisiklet Scott 9 Temmuz 2013 #8 yapılır. Sıfır xcm maşa fiyatına gelir yapılacak işlemler...
K Kıvanc Arısoy Üye Kayıt 11 Haziran 2013 Mesaj 48 Tepki 3 Şehir İstanbul/K.çekmece Bisiklet Carraro 9 Temmuz 2013 #9 İbrahim KILIÇ pm atmışsınız, klasörünüz dolu geri dönemiyorum .