Ceyhun Özkan
sür
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Ceyhun Özkan
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Zefal spring 2 tane daha aldım bugün 😬 1 fiyatına 2 tane görünce dayanamadım 😂Zefal Spring kafes ile Elite Loli Şeffaf 600 ml. matara kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar Btwin Siyah 600 ml. kullanıyordum. Sıcak havalarda siyah ve koyu renk matara kullanmak akıl kârı değil. Endurance sürüşlerde ise en az 1 tane termal özellikli matara şart.
Su hayattır, hayat güzel![]()
N11 e bakın trendyola bakin ben kafesi n11 den ombrayı erdoganlardan indirimden almıştım. Eğer toplu bi alışverişin varsa merlinde veya wiggle dan alacağım şeylerin yanına eklersin.@Roadlover ombra güzel görünüyor. Kafes te öyle. Aklımdaydı ama Erdoğanlardaki indirim bitmiş sanırım. Orada fiyatı iyiydi.
@Serkan Mıstınoğlu hocam, ben İlk başta btwin şeffaf olan suluğu kullandım, sıcaklarda koku yaptı, koku olayı biraz da malzeme ile ilgili bence, sonra zefal aldım koku olmadı, koku aşırı sıcak havalarda ortaya çıkar, benim kokudan kastım su değil, plastik silikon gibi bir koku, devam eden süreçte bir değişim olursa paylaşırım
gayet memnunum 40 tl den daha düşük bir maliyete diktiribilmeniz mümkünse diktirin derim@Desert Fox hocam memnun musunuz bende mtb bisikletime almak istiyorum yada kendim de diktirebilirim