Scudo Sports

Suluk ve suluk kafesi tavsiyesi

Zefal Spring kafes ile Elite Loli Şeffaf 600 ml. matara kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar Btwin Siyah 600 ml. kullanıyordum. Sıcak havalarda siyah ve koyu renk matara kullanmak akıl kârı değil. Endurance sürüşlerde ise en az 1 tane termal özellikli matara şart.
Su hayattır, hayat güzel :koptum::D

Scudo
Zefal Spring kafes ile Elite Loli Şeffaf 600 ml. matara kullanıyorum. 2 gün öncesine kadar Btwin Siyah 600 ml. kullanıyordum. Sıcak havalarda siyah ve koyu renk matara kullanmak akıl kârı değil. Endurance sürüşlerde ise en az 1 tane termal özellikli matara şart.
Su hayattır, hayat güzel :koptum::D
Zefal spring 2 tane daha aldım bugün 😬 1 fiyatına 2 tane görünce dayanamadım 😂

@MertV nereden aldınız? Memnun musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Kadıköylü
@Yldrm07 memnunum, netten arattırabilirsiniz satan yerler mevcut

@Roadlover ombra güzel görünüyor. Kafes te öyle. Aklımdaydı ama Erdoğanlardaki indirim bitmiş sanırım. Orada fiyatı iyiydi.

@Roadlover ombra güzel görünüyor. Kafes te öyle. Aklımdaydı ama Erdoğanlardaki indirim bitmiş sanırım. Orada fiyatı iyiydi.
N11 e bakın trendyola bakin ben kafesi n11 den ombrayı erdoganlardan indirimden almıştım. Eğer toplu bi alışverişin varsa merlinde veya wiggle dan alacağım şeylerin yanına eklersin.

1592488540610.png

Matara olarak en son bunu aldım baya hoşuma gitti. Boşken vanilya kokuyor. Soğuk tutma performansı fena değil. Polisport termal matara kullanmıştım, sıkması ve suyu içmesi baya zordu. Raceone Igloo baya normal matara kadar yumuşak.

topeak modula java alıp termos ya da 1 lt kullanacaklar dikkat, sınırlarda hatta zorlayarak oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Decathlondan almış olduğum 2 adet (link)ni kullanıyorum ve memnunum, yaklaşık 1 yıl olacak. Matara olarak (link) ve (link) olan modelleri kullanıyorum. 650ML olan güzel, içmesi rahat ama 850ML olan ile içerken suyu çekseniz de gelmiyor. O yüzden 850ML olanı tavsiye etmem. 650ML olanı 1 yıldır 850ML olanı 2 aydır kullanıyorum. Her sürüş öncesi içini dışını yıkar suyumu koyar çıkarım gelince de yine içini dışını yıkar kapağını ters çevirip hava alabileceği şekilde kaldırırım. Koku veya başka rahatsız edici bir durum oluşmadı.

@Desert Fox hocam memnun musunuz bende mtb bisikletime almak istiyorum yada kendim de diktirebilirim

@Serkan Mıstınoğlu hocam, ben İlk başta btwin şeffaf olan suluğu kullandım, sıcaklarda koku yaptı, koku olayı biraz da malzeme ile ilgili bence, sonra zefal aldım koku olmadı, koku aşırı sıcak havalarda ortaya çıkar, benim kokudan kastım su değil, plastik silikon gibi bir koku, devam eden süreçte bir değişim olursa paylaşırım

Katılıyorum

@Sinanthewhite hocam bence koku kalite önemli, BPA free ve saire, diğer türlü pet şişe de taşınabilir, üç beş saniye durup içilebilir, tabi ben çok su içtiğim için bir tane daha aldım, iki tane zefal var şu anda,
Fotoğraf atarım müsait olunca

@wolverin
Raceone Igloo'da vanilya kokusu var dediğim kendisi zaten böyle kokuyor diye belirtiyor. Bitane en ucuzundan mataram var onun kokusu pek hoş değil gerçekten. Dikkat etmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
Sabah raceone igloo siparişi verdim. Az önce mail geldi. O renk yok başka renk isterseniz gönderelim diye. Demek ki bu olay çok yaşanıyor. Stok takipleri çok kötü.

2 tane Topeak Modula Java Cage Ayarlanabilir Bisiklet Matara Kafesi aldım ve gayet memnunum.Ön taraftakinin lastiğini çıkarttım ki şişeyi çıkartıp takmak kolay olsun. Matara yerine de 1 litrelik su şişelerinden kullanıyorum. Kullan at şişeleri kullanmayı daha çok seviyorum.

Maden suyu koyabileceğimiz bir matara önerisi alabilir miyim?
Polikarbonat mataralara maden suyu konulamıyor diye biliyorum. Cam desen sıkıntı bir düşerse kırılıp dağılacak.

Geri