Scudo Sports

Şu günlerde en çok ne yedin?

Scudo
1- Midye - Ankaradayım ama iyisini bulursam 40 taneden aşağı kurtarmaz (izmirde 60 dan aşağı olmuoyr)

2 - Süt Akşamları nerdeyse 1 litre

3 - Kiraz - Yarım kilo / günlük

Bu aralar sadece kola içer olduk :S

Suda içmiyorum 1 günde 2.5 litre kola falan

valla ben de son zamanlarda kabuklu fındığı kavurarak yemeyi çok sevdim

hatta fındık yüzünden dişimi bile kırdım:))

@Mesut Girgiç
:D:D:D:D

@emreden
Bir Antepli olarak nefasetine sahitlik edebilirim:)

@peregrinus
Patates kabugu??? Kabuklu patates mi direkt kabugu mu? Tarif rica etsem?

@bisikletseven
Denemekte fayda var. Tatli ile tuzluyu birlikte severim. Ozellikle dondurma-Ankara simidi ikilisini ya da cilek receli-peynir. Ev baklavasini ise ozunu bu noktada inkar eden bir Antepli olarak tek geciyorum.
Bizim oralarda da tatli ile meyve ayni anda ikram edilir. Kisin baklava-portakal kombinasyonuna bizimkiler bayilirdi ama ben pek hazzetmem.

Ben ise bu aralar Batikentlilerin pek bir asina oldugu bir marketin cigkoftesine baglandim. Hergun bisikletime atlayip Mesa'dan oraya gidiyor. Cigkoftemi alip afiyetle goturuyorum.

Arkadaslar yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim. Yav dokuz sayfa yemeklerden konusulur mu? Bir onceki cumleden anlamissinizdir zaten yeme potansiyelim yuksek. Benim bisikletin yukunu azaltayim diye ugrasiyorum (mu acaba?:D) Siz boyle yaparsaniz ben bu rampalari nasil cikacagim?..:)

Süt + cornfleks ( mısır gevreği ) + bal yada reçel hatta bazen çokokrem = hızlı ve uzun süreli doyum

@Soner Sarihan

Hocam, sütlü tahıl gevrekleriyle kahvaltı geçiştirmenin alışkanlık yapma potansiyelleri olabiliyor.
Ama, yiyen erkeğe değil de yemeyen hanımına daha çok alışlanlık yapıyor...
Demedi demeyin.. :)

Şu günleri bilmem ama yarın et yiyeceğe benziyorum:)

Bir öğrenci olarak tabikide makarna:) Memleketime gidemedim bayramda da makarna:(

@Mesut Girgiç

valla aynı şekilde ben de
şimdi reklamı olmasın da fisko birliğin fındık ezmesini deliler gibi yiyordum derken kaşıntılar vücudumda kızarıklıklar başladı hemen kestim ama yaşla ilgili herhalde ne yiyeceğimi şaşırdım en sonunda doktora gittim kan aldı ne yemem ne yememem gerektiğini söyledi artı ben dedim sürekli bisiklet üstündeyim dedim
doktor bana bol bol karbonhidrat dedi artı et olarak hindi etini tavsiye etti herkesin metabolizmasına göre durum değişiyor tabi yumurta sarısından ve tereyağından uzak durmamı artı tavuk az yememi artı ağırlığı bol bol meyve ve sebze lere vermemi artı ayçiçek ve zeytinyağı kullanmamı margarin kesin yasak bana
artı fındık fıstık onları kontrollü yememi bu arada harnup pekmezini önerdi

nedense ben de çok ceviz yemeye başladım birde kendi elimle zarını ayırıyorum daha tatlı oluyor...

Kızarmış Kestane nerdeyse 2 günde bir:eek:

Diyetteyim. :D

Ben öğrenciyim abi ne verseniz yerim :D

konunun hortladığı iyi olmuş, ben de görmüş oldum.

@Mesut Girgiç

eee.. ben de çocuğum zaten :p

kremalı fındık deyip geçiştirmeyin, kakaolu fındık kremasıdır o! :) elime aldımmı kaşık kaşık götürüyorum. çok da fazlası zarar, hemen bitmesin diye kaşığı küçülttüm, çay kaşığıyla tadına vara vara..
olay budur :lick3:

Geri