Scudo Sports

Şu günlerde en çok ne yedin?

Scudo
her türlü makarna öğrencinin resmi yemeği en ucuz yemek 60 kr öğrenciyi kendine çekmekte gayet başarılı artık vücudum makarnadan çıkabilecek her türlü vitamini sömürüyo ama çok yiyince unutkanlık yapıyomuş daha o seviyeye gelemedim:D

Organik kuru üzüm pekmezini denemeyin.
Denerseniz bırakamazsınız... ;)

Hakiki süzme baldan farkı yok resmen. :)

@mehmet çelik

valla memet kardeş sen baya iyisin bu kampanya işinde :D senden aldığımız trek 3700 elimize ulaştı bugün =) onuda kampanyadan kazanmıştın--bu aralar bi seiko snl 29p1 veya p2 kazanırsanız hemen alırım hayalimi süsleyen bi saat :eek:

• Beğen
Tepkiler: mehmet çelik
bu arada oturduğum memleket olan kiliste %100 organik olarak yapılan yani tamamen hormonsuz üzümden ve gün sıcaklığınıda gölgede bekletilerek yapılan gün pekmezi var atom bombası gibi hele birde horoz karası denen iri siyah üzümden olanı varya gerçekten her derde deva kansızlık en başta şifa deposu ayıp söylemesi benim 3 yaşındaki kız nerdeyse bir çay bardağı içiyor günde suyla karıştırarak biberonunda ama sonu kötü eve gelipte dayak yemeyen mahalleli çocuğu kalmıyor başpehlivan oldu başımıza:D

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Ben çok fena bağımlısı oldum şu Corn Flakes denilen şeyin :D her gün bir paket bitiriyorum :eek:

@peregrinus

Patates kabuğu bağımlılık yapabilir:( .. hakeza karpuz da.. :)

@Mesut Girgiç

karpuzda mı kabuğuyla abi?:D sonunda kayseriye dönüyorum bıktım makarnadan döner dönmez ölene kadar mantı ve sucuk yiyeceğim

3 gün boyunca sadece

Pazartesi: sahah 500 gr kiraz, öğlen 500 gr kiraz, akşam 500gr. kiraz
Salı: sahah 500 gr kiraz, öğlen 500 gr kiraz, akşam 500gr. kiraz
Çarşamba : sahah 500 gr kiraz, öğlen 500 gr kiraz, akşam 500gr. kiraz

Ara öğünlerde kiraz ile birlikte bol su tüketimi, 3 bardak yeşil çay, 2 soda dışında hiçbir gıda alımı yok

@OzzYMKL

Sen bir bağımlısın... :) (Kayseri' ye ) ;) :)

Ben ce ne yesen haketmişsin. Afiyet olsun.

@bisikletseven

Önümüzdeki sene kiraz gibi çiçek açıp kiraz meyvesi verirsen şaşmam.. :)

@Mesut Girgiç

Yok abi ne bağımlısı 18 yıl boyunca ben yaşamadım sadece bedenim orada bulundu nefret ediyorum yapacak hiçbirşey yok ama hakkını yememek lazım yemekleri güzeldir ona laf yok.Birde öğrencilikte fazla yemek bulunamadığı için özleniyor abi sende geçmişsindir mutlaka o yollardan.

Ev yapımı yöre damağımıza uygun baklava ve yanında kendimin hazırladığı sodalı ayran:lick3: :27:

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
@bisikletseven

Her yemekten sonra tartılmanı hatırlatabilirmiyim... :)

@Mesut Girgiç

Tabii ki de.
Hocam tartımın pilini bu sabah bitirdim. Pil cebimde yenisini alacağım. Transtoros'09 gezimizden bu yana kilo 69 (+,-1).:) Hakaten kelebek gibi oldum hafifim hafif.....:D

@bisikletseven

Senin hafifliğine sözüm yok ;)

baklava:
"-ben de hafifim"

derse inanmam..:)

@Mesut Girgiç

Yok hocam inanmam valla bu hamur işlerine dikkat etmek lazım. Adamın damağına bir girerler sonra mideye bi otururlar aklından da çıkmazlar.

****Sırada kavun var. Burada iş sana da düşüyor hocam; bizi geleneksel Çumra/Çatalhöyük gezimize götürürsen tabii.

Geri