Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sürücü kurslarının eğitim verdiği dubalı yolda yaptığım talim bitti. Mantığını yavaş yavaş oturttum. Geri görüş kamerasıda nimetmiş valla.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Sürücü kurslarının eğitim verdiği dubalı yolda yaptığım talim bitti. Mantığını yavaş yavaş oturttum. Geri görüş kamerasıda nimetmiş valla.
Bence oraya bakmadan alışın, zora alışınca kolay olan çok kolay geliyor. Küçükken büyük arabaları parkettigim için bana küçük arabalar çocuk oyuncağı gelirdi mesela

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Bisiklet sürmeyi 30 yaşında öğrendim. Arabayı da 50 yaşında öğreneceğiz galiba. Hayatı bayağı bir geriden takip ediyorum.
Öyle düşünme :tskler:
30 yaşında bisiklete binmeyi öğrendin, hayatının geri kalanı için 30, en genç yaşındı.
50 yaşında otomobil kullanmayı öğreneceksin hayatının geri kalanı için de 50, en genç yaşın olacak:harika:

40 yıllık hayvan severim pardon mangal severim gazete ve odunla cebelleşirdim kömürü kor hale getirmek için. Oysa 2 havlu peçeteyi evdeki kullanılmış ve atılacak sıvı yağa batırıp köürün altına koyunca ne yelleme, ne ateş tuttu mu derdi oluyormuş.

2 kez denedim ikisinde de kolayca tutuştu, X'in faydaları.

Bence oraya bakmadan alışın, zora alışınca kolay olan çok kolay geliyor. Küçükken büyük arabaları parkettigim için bana küçük arabalar çocuk oyuncağı gelirdi mesela
Yakında önce arabasız parketmeıei öğrenin, arabayla herkes parkeler diyeceksin diye korkuyorum :D

• Hahaha
Tepkiler: Laciverdi
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

Mahatma Gandhi
Vay be. Gandhi sömürgeci ingilizleri ülkesinden kovmak için ömrünü verdi ama yine de sömürgecilerin dilinde konuşuyormuş demek ki.

Yakında önce arabasız parketmeıei öğrenin, arabayla herkes parkeler diyeceksin diye korkuyorum :D
Ayıp olmasın diye demedim :)

Ama cidden dediğim bı gerçek. Kameraya bakarken tekerleri kaldırıma yanastirmayı unutuyor acemi şoförler. Kamera dikkat dağıtıcı olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Ayıp olmasın diye demedim :)

Ama cidden dediğim bı gerçek. Kameraya bakarken tekerleri kaldırıma yanastirmayı unutuyor acemi şoförler. Kamera dikkat dağıtıcı olabiliyor
Neredeyse 20 yıldır araba kullanıyorum, geçen yaz bir nedenle araba kiraladım kamerası yokmuş inan zar zor parkettim :krnz:

Geçenlerde bölgesel bi etkinlik oldu kalabalık bi bisiklet grubu ile. Neyse parkuru sordum 10 km dediler hafife aldım başlangıç noktasına kadar bireysel sürdüm, parkur kısa diye abandım. Grup sürüşü başladı 1 km hariç kalan 9 km en az %10 eğim ile devam etti. Bitiremedim tabi indim bisikletten😃

Neredeyse 20 yıldır araba kullanıyorum, geçen yaz bir nedenle araba kiraladım kamerası yokmuş inan zar zor parkettim :krnz:
Usta sen yıllardır kullanıyorsundur. Orda dediğim acemiler iki işi aynı anda yapamıyor.

Bizim araç kamerasız, kameralı olsa açıkçası sadece arka tampona bakardım sıfır yanaşmak için. O işi de Park sensörü yapıyor aslında da tam fikir vermiyor sıfıra sıfır yanaşacağım zaman erken ötüp kafa ütülüyor.

Bir de neden zar zor parkettin garip geldi doğrusu. Ben de kameradan Park etmeye çalıştım bı kere etmez olaydım kameradan edemedim :acpsnr:

48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Aman bisikleti de aksatmayın:)

Ankara'da çarşaf giymiş bir erkek vatandaş gözaltına alınmış. Giyimsel özgürlük yok mu kardeşim bu ülkede?

g3isr0cwiaaurlb.jpg

yağmurda sürmekten çekinmeyin, keyfi bir başka.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
48 yaşında ilk arabamı aldım çarşamba günü. Ehliyetimi 99'da almıştım. Ama kendime ait arabam olmayınca tam öğrenemedim.
Şehir içinde sürmekte zorlanıyorum. İki araç arasına parketmemek için ne taklalar atıyorum bi bilseniz. Normalde hiç başım ağrımaz ama araçtan inince stres yapıyorum herhalde, başım çok ağrıyor.
Etraf sakinleşince birazdan tenha yerlerde Park problemini çözmeye çalışacağım. Bana şans dileyin.
Güle güle kullanın, uğurlu olsun, kaza bela görmeyin...
Ben ilk arabamı aldığımda eşim hamileydi. Karnı burnunda işe servisle gidip geliyordu. Ona "2 hafta daha dayan, bana izin ver. Seni sonra servis değil ben götüreceğim işe" deyip bizim evin arkasındaki boş ve yokuşlu bir yolda bayağı yakıt harcamıştım. :) Ama o yaptığım çalışmaların bana çok faydası oldu. Aynen dediğim gibi eşimi 2 hafta sonra işe ben götürüp getirdim. Yokuş yukarı dur kalk, geri geri dur kalk, yokuşa doğru L park vs sıkı sıkı çalışmıştım. :)

Geri