Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Çok geç olmadan serotonin almaya başla bence.

Ateist bir kişiye psikiyatrist denetimi olmadan serotonin düzeyini artırırsanız o kişi duygudurum bozukluğu yaşayabilir, bipolara kayabilir. Manik atak döneminde ateist bir kişi, kendisinden beklenmeyecek şekilde aşırı dindarlaşabilir. Tersi olarak da dindar bir kişi de manik devrede dinden imandan uzaklaşabilir.

Dizinin sakatlanması çarpıldığına delalet. Rabbim cezalandırıyor işte.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bir kısmı markete bir kısmı da çevre bakanlığı geri dönüşüm fonuna aktarılıyor, bisiklet yolu vs diye bir zorunluluk yok diye biliyorum
zorunluluk olmayabilir ancak bu vergiyi salarken, bisiklet yolu yapacağız denilmişti.

Coğrafya derslerinde uyuklayan ve Siklon konusu işlendiğinde pür dikkat dinleyenler: İşte Siklon havası...

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bu sene Lüfer yılı, gözümüz aydın

Geçtigimz hafta Specialized tarmac sl4den BMC Teammachine threeye geciş yapildi 😁 di2li sistem, hd disk ile konforu artirmis bulunmaktayim. Gürsel akay abimizden alindi 🫡
9542.jpg

(link)

Adam yemin etti, Kuran'a el bastı. Ben inandım vallahi, yapacak bir şey yok...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: templeos
Strava Garmini dava etmiş :krnz:

Yav ! , netten bir adet lastik siparişi verdik açıklama kısmında " lastiğin üzerindeki motifler değişiklik gösterebilir"" diyor , bak hele , kargo şirketide "bu gün teslim edilecek" diyordu , şimdi ise ""teslimat esneklik gösterebilir"" diyorlar , buradan ne anlıyorsunuz ? , bu adamlar kimdir , neyin nesidir. ?!.

Yav ! , netten bir adet lastik siparişi verdik açıklama kısmında " lastiğin üzerindeki motifler değişiklik gösterebilir"" diyor , bak hele , kargo şirketide "bu gün teslim edilecek" diyordu , şimdi ise ""teslimat esneklik gösterebilir"" diyorlar , buradan ne anlıyorsunuz ? , bu adamlar kimdir , neyin nesidir. ?!.
"Teslim edilecek kişi değişiklik gösterebilir" demesinler de. Her şeye bir kılıf bulmada üstümüze yok. Sorumluluk sıfır!

• Beğen
Tepkiler: altur
"Lastik yerine farklı bi ürün gelebilir"

• Beğen
Tepkiler: altur
Nerde o eski Forum günleri, insan arar oldu.

Cok merak ediyorum bu Forumda "su an icinizden ne geciyorsa yazin" ile Günün Fotografindan baska bir konu kaldimi diye. Birde bu iki konunun yanisira azda olsa giden tavsiye konulari.
Birde su bir defa soru sormak icin üye olanlar, bari cevap verseler. Bunlari da Forum silmiyor maksat üye sayisi artisn diye. Forumu kullanmayan üye ile üye sayisi artsa ne olacak aceba?

Icimden geldi öylesine yazdim.

Nerde o eski Forum günleri, insan arar oldu.

Cok merak ediyorum bu Forumda "su an icinizden ne geciyorsa yazin" ile Günün Fotografindan baska bir konu kaldimi diye. Birde bu iki konunn yanisira azda olsa giden tavsiye konulari.
Birde su bir defa soru sormak icin üye olanlar, bari cevap verseler. Bunlari da Forum silmiyor maksat üye sayisi artisn diye. Forumu kullanmayan üye ile üye sayisi artsa ne olacak aceba?

Icimden geldi öylesine yazdim.
Bi kaç tane de yarışlarla ilgili konu oluyor, onlar dönüyor. Cidden pek teknik bi mevzu kalmadı. Yalnız forumun bu duruma gelmesi çok da anormal gelmiyor bana abi. Geçenlerde uzun süre sonra şehirlerarası yolculuk için otobüse bindim, yaşlıca bi şoför vardı biraz muhabbet ettik; artık şoförlüğün çok kolay olduğunu, arabanın zaten tüm arızalarını kendisi söylediğini, müdahale edilecek çok kısıtlı bi alan olduğunu söyledi, bi çok şey için artık servise gitmek gerekiyor o yüzden şoförün tecrübesi artık para etmiyor gibisinden konuştu. Düşündüğün zaman aslında her şey öyle değil mi artık, eskiden evde olsun arabada olsun bi arıza bi hasar bişey olduğunda insanlar kendisi müdahale ederdi, artık hem böyle bi ihtiyaç kalmadı hem de böyle bi teknik bilgi. Haliyle internetin ülkemize yeni yeni gelip yaygınlaştığı 2000'lerin başları dönemleri bence bizimki gibi forumların da altın çağıydı muhtemelen. İnsanların forumlardan bişeyler öğrenmeye çalıştığı, interneti gerçekten bişeyler öğrenmek için de dip bucak araştırma yapmak için kullandığı dönemler. Şimdi GPT bile burada sorup da alacağınız 4-5 çelişkili cevap yerine size net bilgiler verebiliyor, haliyle forum boş muhabbetin daha çok yer edindiği bir mecra haline geldi kaçınılmaz olarak..

Geri