- Tepki
- 19.321
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
abi dur türkiye yüzyılındayız, bunlar daha iyi günlerÇiğköftenin kilosu 500 tl olur mu ya? Bulgurdan yapılma bişey ulan bu.
Bunu almıştım 10 gündür kullanıyorum. Sanırım muadiller
Kullandıkça hissiyatınız nedir?
Bütün doktorlar bırakmanızı mı tavsiye ediyorlar?Malesef bisikleti bırakmak durumunda kalıyorum. Sebebi ise her sürüş yaptığımda artan diz çevresi ağrılarım. 3er hafta arayla farklı doktorlara göründüm zedelendiğini söylediler.Sanırım son zamanlarda fazla zorlamışım. 1.5 yıllık bisiklet serüvenimde çok güzel şeyler yaşadım çok iyi arkadaşlıklar edindim herkese sağlıklı iyi sürüşler...
Bi süre ara ver dediler ama sanırım düzelse de başladığımda tekrar ağrılar olacaktırKullandıkça hissiyatınız nedir?
Bütün doktorlar bırakmanızı mı tavsiye ediyorlar?
@Olcayozaslan bu ortalamalarda sürüyor ve yol bisikletine geçince yükseleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Yol bisikletine geçtim ama hâlâ aynı ortalama ile gidiyorum ve daha fazla yorulmuş olarak.. 330661 dosyayı görüntüle
Henüz 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Düşme sonucu dizimde kırık ve bağlarda zedelenme olmuştu, buraya da yazmıştım. Ortopedi doktorum önerdi bunu kullanmamı. Bakalım belki de şifamız bundadırKullandıkça hissiyatınız nedir?
Bisikletinizin ergonomik ayarları hatalı olabilir mi? Size uygun olmayan bir ayar nedeniyle oluşan zorlama bisikletten soğumanıza neden olmuş olabilir. Ağrılarınız geçince bike fit konusunu tekrar gözden geçirin derim.Malesef bisikleti bırakmak durumunda kalıyorum. Sebebi ise her sürüş yaptığımda artan diz çevresi ağrılarım. 3er hafta arayla farklı doktorlara göründüm zedelendiğini söylediler.Sanırım son zamanlarda fazla zorlamışım. 1.5 yıllık bisiklet serüvenimde çok güzel şeyler yaşadım çok iyi arkadaşlıklar edindim herkese sağlıklı iyi sürüşler...
10 - 15 sene öncesi köyde kahvedeydim.Çiğköftenin kilosu 500 tl olur mu ya? Bulgurdan yapılma bişey ulan bu.
Kahve dayıları çok ilginç insanlar sabahın 6 sında bisiklete giderken bile orda bir okey grubu oluyor gerçek olamayacak kadar npc'ler. Ayrıca arkamdan taytima bakmaları hiç hoş değil 😐10 - 15 sene öncesi köyde kahvedeydim.
Köydeki gençlerden biri çiğ köfteci açmıştı. Gayfedeki dedelerden biri o genç için "Aaahn ha bişirip de satsaydı" demişti.Aklıma o geldi.
Umarım şifa bulursunuz, çok geçmiş olsun. Faydası olur ise bilgilendirirseniz sevinirim 🙏Henüz 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Düşme sonucu dizimde kırık ve bağlarda zedelenme olmuştu, buraya da yazmıştım. Ortopedi doktorum önerdi bunu kullanmamı. Bakalım belki de şifamız bundadır![]()
Trekking bisikletimle de böyleydi ortalamalar. En azından 24-25 ortalamalar çıkar diye düşünüyordum ama düşündüğüm kadar hızlı olmuyormuş onu görmüş oldum. Nabzımı çok yükseltmeden sürmeyi de öğrenmem gerekiyor@Olcayozaslan bu ortalamalarda sürüyor ve yol bisikletine geçince yükseleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.