Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Yeni konu açmaya hesabımın yetkisi yokmuş, içimden geçen şey bisiklet sürmeyi öğrenmek ve çocukluk hayalimi gerçekleştirmek :) ama henüz almadım. yaş 33 uğurlu yaşım olacak bisiklet için, kimseleri dinlemiyorum yapma etme diyorlar, bunları dinleye dinleye ne araba kullandım ne bisiklet ne motosiklet ilk araç sürme deneyimim bu olacak, gelecek haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum, sonrasında belki araba ve motosiklet için ehliyet vs. girişirim. Aşırı doluyum anlatamam birden sigortam attı, dedim ya ne bekliyorum neden ya benim hayatım bu. Her konuda dikkatli olmanızı söyleyenlere vs kulak asmayın, siz bir şeye adım atmadıkça beyin organınız yokmuş gibi davranıyorlar diyim.

Binamızda dün bir çocuğa babası bisiklet almıştı, bugün sabah durup dururken delirdim hayırlı uğurlu olsun. Ulan benim kendi paramla aldığım bisikleti babam çöpe atmıştı.

@baris087 , aramıza hoş geldiniz...
Hiç bir şey için geç kaldım dememeli, içinizden yapma isteği gelen her şey sizin atacağınız ilk adıma bağlı. Forum özelinde yardıma ihtiyacınız olduğunda biz buradayız...

Malesef bisikleti bırakmak durumunda kalıyorum. Sebebi ise her sürüş yaptığımda artan diz çevresi ağrılarım. 3er hafta arayla farklı doktorlara göründüm zedelendiğini söylediler.Sanırım son zamanlarda fazla zorlamışım. 1.5 yıllık bisiklet serüvenimde çok güzel şeyler yaşadım çok iyi arkadaşlıklar edindim herkese sağlıklı iyi sürüşler...

Kullandıkça hissiyatınız nedir?
Malesef bisikleti bırakmak durumunda kalıyorum. Sebebi ise her sürüş yaptığımda artan diz çevresi ağrılarım. 3er hafta arayla farklı doktorlara göründüm zedelendiğini söylediler.Sanırım son zamanlarda fazla zorlamışım. 1.5 yıllık bisiklet serüvenimde çok güzel şeyler yaşadım çok iyi arkadaşlıklar edindim herkese sağlıklı iyi sürüşler...
Bütün doktorlar bırakmanızı mı tavsiye ediyorlar?

Bütün doktorlar bırakmanızı mı tavsiye ediyorlar?
Bi süre ara ver dediler ama sanırım düzelse de başladığımda tekrar ağrılar olacaktır

Henüz 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Düşme sonucu dizimde kırık ve bağlarda zedelenme olmuştu, buraya da yazmıştım. Ortopedi doktorum önerdi bunu kullanmamı. Bakalım belki de şifamız bundadır :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bisikletinizin ergonomik ayarları hatalı olabilir mi? Size uygun olmayan bir ayar nedeniyle oluşan zorlama bisikletten soğumanıza neden olmuş olabilir. Ağrılarınız geçince bike fit konusunu tekrar gözden geçirin derim.

Çiğköftenin kilosu 500 tl olur mu ya? Bulgurdan yapılma bişey ulan bu.
10 - 15 sene öncesi köyde kahvedeydim.
Köydeki gençlerden biri çiğ köfteci açmıştı. Gayfedeki dedelerden biri o genç için "Aaahn ha bişirip de satsaydı" demişti. :ssrtcbya: Aklıma o geldi.

10 - 15 sene öncesi köyde kahvedeydim.
Köydeki gençlerden biri çiğ köfteci açmıştı. Gayfedeki dedelerden biri o genç için "Aaahn ha bişirip de satsaydı" demişti. :ssrtcbya: Aklıma o geldi.
Kahve dayıları çok ilginç insanlar sabahın 6 sında bisiklete giderken bile orda bir okey grubu oluyor gerçek olamayacak kadar npc'ler. Ayrıca arkamdan taytima bakmaları hiç hoş değil 😐

Henüz 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. Düşme sonucu dizimde kırık ve bağlarda zedelenme olmuştu, buraya da yazmıştım. Ortopedi doktorum önerdi bunu kullanmamı. Bakalım belki de şifamız bundadır :)
Umarım şifa bulursunuz, çok geçmiş olsun. Faydası olur ise bilgilendirirseniz sevinirim 🙏

@Olcayozaslan bu ortalamalarda sürüyor ve yol bisikletine geçince yükseleceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Trekking bisikletimle de böyleydi ortalamalar. En azından 24-25 ortalamalar çıkar diye düşünüyordum ama düşündüğüm kadar hızlı olmuyormuş onu görmüş oldum. Nabzımı çok yükseltmeden sürmeyi de öğrenmem gerekiyor

Geri